123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Persbericht: 123inkt.be voor het tweede jaar verkozen tot Beste Webwinkel van België

123inkt.be voor het tweede jaar verkozen tot Beste Webwinkel van BelgiëConsumenten hebben webwinkel 123inkt.be voor het tweede jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel van België in haar categorie. De webwinkel in inktpatronen, toners en kantoorartikelen won de BeCommerce Award voor Beste Webwinkel in de categorie Multimedia.

De BeCommerce Awards werden op 18 mei jl. voor de twaalfde keer uitgereikt aan de beste webwinkels van België. 123inkt.be nam voor de tweede keer deel aan de verkiezing. Vorig jaar won de webshop, slechts 2 maanden na haar lancering, voor het eerst een BeCommerce Award.

Ruim 25.000 consumenten hebben hun favoriete Belgische webwinkels de afgelopen tijd beoordeeld op onder andere productaanbod, prijs, kwaliteit en service. Op basis van deze beoordelingen zijn de beste webshops in 14 categorieën bepaald.

123inkt-zaakvoerder Gerben Kreuning is dolblij met de winst:
"Wat een enorm compliment van onze klanten. Twee awards in twee jaar tijd is geweldig! Het is voor ons het bewijs dat we bij 123inkt precies weten wat onze klanten willen: vlotte levering, een perfecte klantendienst en natuurlijk alles aan de laagste prijs. Aan ons grote succes in Nederland en België kan iedereen zien dat onze succesformule grensoverschrijdend is."

De uitreiking van de BeCommerce Awards vond plaats in het Koloniënpaleis in Tervuren. Ruim 300 e-commerceprofessionals waren hierbij aanwezig. De verkiezing is een initiatief van BeCommerce, de Belgische vereniging voor webwinkels en verkopers op afstand.

Naast de vakprijzen, waarbij de consument de winnaars koos, werden er ook 8 vakprijzen uitgedeeld. Zo was er een Start-Up Award, een Mobile Award, een Cross Border Award en een Green & Circular Award. De overall award voor Beste Webwinkel van België ging naar LaRedoute.be. Een professionele vakjury onder leiding van Nederlandse internetondernemer Durk Jan de Bruin koos de winnaars van de juryprijzen.

Over 123inkt.be
123inkt.be is in maart 2016 gelanceerd door de Nederlandse webwinkel 123inkt.nl. Met ruim 2 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners, papier en kantoorartikelen. 123inkt.be heeft al twee jaar op rij een BeCommerce Award gewonnen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor verdere informatie:
info@123inkt.nl
0294-787123

Dit persbericht is gepubliceerd op 22 mei 2017.