123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Persbericht: 123inkt.be wint award Beste Elektronica Webwinkel

123inkt.be wint award Beste Elektronica Webwinkel

De webwinkel 123inkt.be heeft twee maanden na lancering al een belangrijke publieksprijs voor webwinkels gewonnen: de BeCommerce Award in de categorie Consumentenelektronica.

123inkt.be is in maart 2016 gelanceerd door de succesvolle Nederlandse webwinkel 123inkt.nl. Consumenten en zakelijke klanten bestellen bij 123inkt.be online inktpatronen, toners, papier en kantoorartikelen. Belgische klanten konden al sinds 2003 terecht bij de Nederlandse webshop, maar een Belgische site was er nog niet.

Met de komst van 123inkt.be kunnen klanten terecht bij een Vlaamse klantendienst en is de content volledig afgestemd op de Vlaamse klant. De grote e-commercespeler uit Nederland wil met 123inkt.be het gat in de Vlaamse markt opvullen; daar is nog geen grote puur online verkoper van printbenodigdheden en kantoorartikelen. 123inkt streeft ernaar binnen enkele jaren net zo groot te worden in België als in Nederland.

123inkt.be-directeur Gerben Kreuning: "Dat wij zo kort na lancering al een belangrijke publieksprijs mogen ontvangen laat wel zien dat klanten nu al blij met ons zijn! Ik heb er alle vertrouwen in dat we heel groot gaan worden in Vlaanderen. In Nederland zijn wij 9 jaar op rij door klanten beloond met publieksprijzen en dat heeft alles te maken met ons ongeëvenaarde serviceniveau."

De BeCommerce Awards worden jaarlijks uitgereikt na een verkiezing van de Belgische vereniging van webwinkels. Dit jaar kozen Belgische consumenten voor het elfde jaar op rij hun favoriete webwinkel in 13 categorieën, waarbij 123inkt.be werd uitgeroepen tot Beste Webwinkel Consumentenelektronica. Een vakjury deelde daarnaast diverse andere prijzen uit, waaronder een Green Award en een award voor meest innovatieve webwinkel.

123inkt.be was niet de enige partij die de gala-avond in het Koloniënpaleis in Tervuren vanuit Nederland bezocht. Er waren diverse andere Nederlandse webwinkels in de race voor een award en ook de presentatie van de avond was in handen van een Nederlander: internetondernemer Durk Jan de Bruin.

Over 123inkt.be
123inkt.be is in maart 2016 gelanceerd door de Nederlandse webwinkel 123inkt.nl. Met ruim 1,7 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners, papier en kantoorartikelen in de Benelux. 123inkt.be heeft twee maanden na lancering al een belangrijke publieksprijs voor webwinkels in de wacht gesleept: de BeCommerce Award Consumentenelektronica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor verdere informatie:
info@123inkt.be
014-960123

Dit persbericht is gepubliceerd op 24 mei 2016.