123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Persbericht: 123inkt.nl voor 9e jaar op rij Beste Webwinkel van Nederland

123inkt.nl voor 9e jaar op rij Beste Webwinkel van Nederland

Webwinkel 123inkt.nl heeft voor de 9e keer de award voor beste webwinkel gewonnen in de categorie Computers & Accessoires bij de Thuiswinkel Awards. De winnaar van deze belangrijke prijs voor webwinkels is volledig door consumenten bepaald.

De winnaars van de 15e editie van de Thuiswinkel Awards zijn gekozen door duizenden Nederlandse consumenten. Zij mochten webwinkels op diverse punten beoordelen. Het onderzoek gebeurde in samenwerking met GfK. 123inkt.nl behaalde de hoogste score in de categorie Computers & Accessoires en versloeg daarmee Leapp en ReplaceDirect.

In de webshop van 123inkt.nl zijn de ballonnen van de vorige overwinning ondertussen nog overal zichtbaar. In oktober jl. werd de webwinkel in printersupplies en kantoorartikelen verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland bij de ABN AMRO Webshop Awards. Ook de Thuiswinkel Award was in 2015 voor 123inkt.nl.

Directeur Gerben Kreuning reageert opgetogen op de overwinning: "Een publieksprijs is het grootste compliment dat er is. Als beste beoordeeld worden door een deskundige vakjury is leuk, maar de consument bepaalt uiteindelijk het succes van een webwinkel. Daarom richten wij ons volledig op onze klanten. En die vinden ons dit jaar wederom de beste!"

Tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 24 maart ontvingen de beste webwinkels in 11 categorieën een award. De uitreiking vond plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee en werd gepresenteerd door sportjournalist Jan Joost van Gangelen. De Thuiswinkel Awards XL zijn bedoeld voor webwinkels met een jaaromzet van meer dan 4 miljoen euro. Kleinere webwinkels mochten hun award eerder deze maand al in ontvangst nemen. Naast de publieksprijzen werd ook een vakprijs uitgereikt. Deze award ging naar webwinkel bol.com.

Over 123inkt.nl
123inkt.nl is met ruim 1,7 miljoen klanten marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners, papier en kantoorartikelen. De webwinkel werd door consumenten al negen jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Computers & Accessoires. 123inkt.nl heeft diverse nieuwe, gespecialiseerde webshops gelanceerd: 123accu.nl, 123led.nl en 123-3D.nl.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor verdere informatie:
info@123inkt.nl
0294-787123

Dit persbericht is gepubliceerd op 29 maart 2016.