123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Persbericht: 123inkt.nl voor de 10e keer Beste Webwinkel van Nederland

123inkt.nl voor de 10e keer Beste Webwinkel van Nederland

Consumenten hebben 123inkt.nl voor het 10e jaar verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Computer, Hard- & Software. Tijdens het Shopping Awards XL-gala werd de award overhandigd aan de webwinkel in inktcartridges, toners en kantoorartikelen.

Voor 123inkt.nl stond de hele avond in het teken van het cijfer tien. 123inkt.nl mocht plaatsnemen aan dinertafel tien. Ook werd de categorie Computer, Hard- & Software, waarin 123inkt.nl meedeed, als tiende categorie behandeld. Toch bleef het tot het laatste moment spannend of de webwinkel de tiende award mee naar huis mocht nemen. Presentator Jan Joost van Gangelen kondigde door een verwisseld kaartje de verkeerde winnaar aan. Niet 123inkt.nl, maar Superwinkel werd genoemd. Een Oscar-scenario werd voorkomen, want dit bleek de winnaar te zijn van de volgende categorie, warenhuizen.

123inkt.nl versloeg de genomineerden Alternate en Printabout in de categorie Computer, Hard- & Software. Duizenden consumenten die bij deze webwinkels besteld hebben, gaven de afgelopen maanden hun mening. Daarbij behaalde 123inkt.nl de hoogste score. Ook voorgaande jaren bepaalde de consument volledig welke webwinkel de beste was.

Directeur Gerben Kreuning van 123inkt.nl is dolblij met de tiende award voor zijn webwinkel:
"Deze award voelt zo veel specialer dan de vorige negen. Tien keer de beste gevonden worden door klanten, dat is een geweldige beloning! Wij zijn net zo blij met onze klanten als zij met ons; onze klanten krijgen van mij een tien."

De Shopping Awards XL, voorheen Thuiswinkel Awards, is een initiatief van Stichting Shopping Awards. De prestigieuze e-commerce-awards werden dit jaar voor de 16e keer uitgedeeld. De XL-awards zijn bedoeld voor webwinkels met een jaaromzet van meer dan 4 miljoen euro. Naast de publieksprijzen, werd er ook een juryprijs uitgereikt. Deze ging naar webwinkel Coolblue. Kleinere webwinkels konden op 11 maart jl. al een Shopping Award XS winnen.

Over 123inkt.nl
123inkt.nl is met ruim 1,9 miljoen klanten marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners, papier en kantoorartikelen. De webwinkel werd door consumenten tien jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Computer, Hard- & Software. In 2016 werd voor het eerst ook in België een consumentenprijs gewonnen. De afgelopen jaren werden de gespecialiseerde webshops 123accu.nl, 123led.nl, 123-3D.nl en 123schoon.nl gelanceerd.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor verdere informatie:
info@123inkt.nl
0294-787123

Dit persbericht is gepubliceerd op 24 maart 2017.