123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Persbericht: 123inkt.nl wint een Nationale Thuiswinkel Award 2009

Nederhorst den Berg, 27 maart 2009 – Gisteravond heeft de uitreiking van de achtste editie van de Nationale Thuiswinkel Awards plaatsgevonden in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De winnaars van de 3 vakprijzen en de 17 publieksprijzen werden tijdens de gala avond bekend gemaakt.

123inkt.nl is winnaar geworden van de publieksprijs ‘Beste webwinkel 2009’ in de categorie ‘Computer hard- & software’ en heeft daarmee de titel uit 2008 geprolongeerd. Met het door consumenten gegeven eindcijfer 8,93 werd de concurrentie ruim voorgebleven. De ‘overall’ overwinning werd nipt verloren van Bol.com op basis van het aantal stemmen.

Directeur Gerben Kreuning van 123inkt.nl was zeer gelukkig met de overwinning: “Wij investeren veel in aftersales en doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. In combinatie met goedkoop en supersnel leveren heeft dit wederom geleid tot dit geweldige succes. Ik ben ontzettend trots op mijn personeel en ongelooflijk blij met deze waardering van onze 275.000 klanten. Deze award bevestigt dat onze sterke groei ten opzichte van vorig jaar niet ten koste is gegaan van onze geweldige service”

Tussen 17 januari en 1 maart konden consumenten stemmen op hun favoriete webwinkel. Daarnaast konden alle webwinkels beoordeeld worden op basis van diverse aspecten. Een combinatie van de stemmen en de kwalitatieve beoordeling heeft geresulteerd in drie genomineerden per categorie. In de tweede fase kon er worden gestemd op de genomineerde webwinkels. Op basis van de beoordeling en het totaal aantal stemmen werd het eindcijfer bepaald.

123inkt.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van inkt cartridges, toner cartridges en overige printer toebehoren. In deze branche is 123inkt.nl al enige jaren marktleider van Nederland. In 2008 won 123inkt.nl de Nationale Thuiswinkel Award voor beste webwinkel in de categorie ‘Computer hard- & software’.