123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
  • Home
  • 123inkt.be wint voor het 3e jaar op rij een BeCommerce Award!

123inkt.be wint voor het 3e jaar op rij een BeCommerce Award!

123inkt.be wint voor het 3e jaar op rij een BeCommerce Award123inkt.be bestaat net 3 jaar en heeft al voor het 3e jaar op rij een BeCommerce Award gewonnen! Deze award hebben wij verdiend dankzij de stem van klanten zoals u. En daar zijn wij heel blij mee!

BeCommerce Award 2018

De BeCommerce Awards worden elk jaar uitgereikt aan de beste webwinkels van België. Ongeveer 18.500 consumenten uit België hebben hun stem uitgebracht, om te bepalen welke webwinkels de allerbeste zijn.

Bij 123inkt.be hebben we het hele jaar hard gewerkt om u de beste service te leveren. Wij zijn dan ook heel blij om deze waardering van u terug te krijgen. Voor ons is een publieksprijs de mooiste prijs die er is!

BeCommerce Awards op een rij

Dit jaar werden de BeCommerce Awards voor de 13e keer uitgereikt. Wij waren er voor het derde jaar bij. Ook in 2016, slechts twee maanden na de lancering van 123inkt.be, en in 2017 ontvingen wij een BeCommerce Award! Dat betekent dat wij nu driemaal op rij hebben gewonnen.

Wij mogen ons nu het hele jaar Beste Webwinkel van België noemen in de categorie Consumentenelektronica.


Uitreiking BeCommerce Awards

De publieksprijzen van de BeCommerce awards werden in 14 verschillende categorieën uitgedeeld. De webwinkels werden door klanten beoordeeld op verschillende aspecten, zoals service, kwaliteit, prijs en levering.

123inkt.be kreeg de beste beoordeling van alle webshops in de categorie Consumentenelektronica. Wij versloegen de andere twee kanshebbers in onze categorie: Art & Craft en Replacedirect.

Uitreiking BeCommerce Awards

Naast de publieksprijzen, werden er ook 7 vakjuryprijzen uitgedeeld. Daarbij hoorde ook een award voor de overall Beste Webwinkel van België, die naar de online apotheek NewPharma ging. De winnaars van de vakprijzen werden door een professionele jury gekozen.
 
Diner BeCommerce Awards

Er deden een groot aantal Belgische webwinkels mee aan de BeCommerce Awards. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door BeCommerce: de Belgische vereniging van online handelaars.

Net als vorig jaar vond de uitreiking plaats tijdens een feestelijke gala-evenement in het Koloniënpaleis te Tervuren. De publieksprijzen werden overhandigd door Virginie Claes (Miss België 2006). Naast een groot aantal e-commerce professionals uit België en Nederland, was ook de Vlaamse Minister van Begroting en Nationale Loterij aanwezig.

Sophie Wilmès - Vlaamse Minister van Begroting en Nationale Loterij
Sophie Wilmès (Federaal Minister van Begroting en Nationale Loterij) gaf de openingstoespraak


Uitreiking BeCommerce Awards


Alle winnaars BeCommerce Awards
Alle winnaars bij elkaar


123inkt.be mag zich nu een jaar lang Beste Webwinkel van België noemen in de categorie Consumentenelektronica!
 
Bedankt voor uw stem op 123inkt.be!

Blije winnaars BeCommerce Awards