123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

#eddingglossy

 

Dé trend van 2020: glanslakmarkers

Waar andere markers uitsluitend geschikt zijn voor papier, gaat de edding Gloss Paint marker verder! Deze glanslakmarker hecht op bijna iedere ondergrond en is volledig dekkend, veegvast en betrouwbaar. Test het zelf op hout, metaal en zelfs kunststof!  

Zet uw mooiste creaties op social media en gebruik de hashtag #eddingGlossy. Misschien komt uw inzending dan wel in het online magazine van edding! 

Inspiratie nodig? Wij hebben alvast een tip!

Nog niet helemaal erover uit waar u moet beginnen? Bekijk dan nu het digitale magazine van edding en ontdek wat u allemaal met glanslakmarkers kunt doen! Wekelijks wordt het magazine gevuld met nieuwe DIY ideeën, interviews met creatievelingen en tutorials. Het zou kunnen dat u volgende week ineens uw eigen ontwerp terugziet in deze glossy! 

Blader door het online magazine

 
 

Uw gepersonaliseerde wijnfles 

Met de feestdagen voor de deur maken we het graag extra gezellig in huis. De sfeerverlichting gaat aan en de kerstversiering wordt alvast van zolder gehaald. Deze Kerst kunt u uw huis aankleden met zelfgemaakte accessoires! 

Bewaar bijvoorbeeld uw wijnflessen en geef deze een nieuw ontwerp! Leuk om cadeau te geven, ergens in huis neer te zetten en te gebruiken als excuus om niet naar de glasbak te hoeven. ;)  
 
 

Geef uw wijnfles een nieuw ontwerp!

 
 

Direct aan de slag? Klik hier om je glanslakmarkers te bestellen! 


 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!