123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

123inkt.nl ervaringen en klachten

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over uw aankoop? Neem dan contact met ons op, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:00 uur tot 0:00 uur (tel: 0294-787 123). U kunt ons uiteraard ook mailen
 
Ervaringen en klachten

Hoewel onze 123inkt huismerk artikelen uitvoerig getest worden en voldoen aan alle kwaliteitseisen, kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop of simpelweg een aanvullende vraag heeft. Dit kan gaan over de service van 123inkt.nl of de kwaliteit van een specifiek product. Wij adviseren u om in dat geval direct contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kunnen we er alles aan doen om samen met u het probleem op te lossen!

Gegarandeerd goede kwaliteit met 123inkt.nl inkt en supplies
 

De kwaliteit van ons eigen merk is vergelijkbaar met de kwaliteit van originele (printer)supplies. Als klant mag u dan ook dezelfde prestaties verwachten. In het geval van 123inkt huismerkcartridges ontvangt u zelfs levenslange garantie op gebreken. Bij een defect of fout helpen wij u direct verder en heeft u recht op herstel. Op kantoorartikelen van ons eigen merk hanteren wij een garantieperiode van twee jaar. Door te kiezen voor 123inkt huismerk bent u, dankzij de lange levensduur en lagere prijs, als klant veel goedkoper uit.

Hulp bij printerproblemen, slechte afdrukkwaliteit of printer errors

Onafhankelijk van het merk cartridges of toners dat u gebruikt, kan het voorkomen dat de prestaties van uw printer te wensen overlaten. Heeft u last van printerklachten, zoals een haperende printer, strepen of vlekken in een afdruk, foutmeldingen of een kapotte cartridge? Voor technisch support en veelvoorkomende printerproblemen bekijkt u onze 123inkt FAQ pagina. Komt u er niet uit? Onze experts helpen u graag verder!

Printerproblemen kunnen zowel ontstaan bij originele inktcartridges (bijv. van Epson, Samsung of HP) als bij inkt van ons eigen merk. Het gebruik van 123inkt huismerkcartridges kan de printer echter nooit beschadigen of de levensduur van de printer verkorten. Dit bleek ook uit eerder onafhankelijk onderzoek van De Consumentenbond. 

Review, beoordeling of onderzoeken bekijken?

Bent u benieuwd naar ervaringen of reviews van anderen over ons eigen merk of over de service van 123inkt? Het thuispanel van De Consumentenbond heeft de 123inkt huismerkcartridges en toners, net als producten van andere fabrikanten, uitgebreid getest. Het huismerk van 123inkt komt als meest aanbevolen naar voren. De huismerkcartridges van 123inkt.nl bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding en doen niet onder voor originelen. De resultaten, het onderzoek en de gebruikerservaringen kunt u teruglezen in de Digitaalgids mei-juni 2014 van de Consumentenbond. Recenter onderzoek van De Consumentenbond wijst uit dat u “voor de goedkoopste cartridges bij 123inkt.nl moet zijn” (bron: Consumentengids, juli 2019).

123inkt klantenservice, voor al uw vragen

Als u vragen, opmerkingen of klachten over de producten van 123inkt.nl heeft, raden wij u aan zo snel mogelijk contact te zoeken met onze klantenservice. Zo kunnen wij u snel van het juiste advies voorzien, zodat u direct verder kunt. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar klantenservice@123inkt.nl. Wij beantwoorden uw bericht binnen één werkdag. U kunt onze klantenservice ook per telefoon bereiken (maandag t/m vrijdag van 08.00-00.00 uur) op het telefoonnummer 0294-787 123.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!