123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Heerlijk kleuren met Pasen!


Pasen is een van de kleurrijkste feestdagen van het jaar: een gezellig gedekte tafel, sfeervolle paastakken en geverfde eieren mogen niet ontbreken. We gebruiken deze dagen om heerlijk met elkaar te brunchen, dineren en paaseieren te zoeken in de tuin.

Daarnaast is het paasweekend bij uitstek geschikt om met elkaar te verbinden als gezin. Ga bijvoorbeeld met elkaar knutselen of kleuren aan die gezellige keukentafel! Hieronder vindt u alle benodigdheden en genoeg inspiratie om meteen van start te gaan.

Kleurbenodigdheden

Met kleurplaten kunt u op verschillende manieren aan de slag. Kies bijvoorbeeld voor stiften, verf, kleurpotloden of zelfs een combinatie hiervan!

Op zoek naar een nieuwe techniek? Probeer dan eens Chameleon markers, waarmee u prachtige verlopen maakt. Ook onze nieuwe verfmarkers van Posca zijn een aanrader! Dit lijken stiften, maar de inhoud komt meer in de buurt van acrylverf. 
 

Kleurplaten

Tijd om aan de slag te gaan! Geen zin om eieren als canvas te gebruiken? Met deze vrolijke paaskleurplaten kunnen uw kinderen, en uzelf, heerlijk aan de slag. Download ze nu en druk ze af, dit kan gewoon op printpapier. Veel kleurplezier!

Andere paasideeën

Als u niets met kleurplaten heeft, zijn er genoeg andere manieren om de paasdagen knutselend door te komen. Met waterverf schildert u bijvoorbeeld de mooiste eieren: leuk als decoratie of om in de tuin te verstoppen! Daarnaast hebben wij een aantal andere, leuke knutselideeën voor Pasen op een rij gezet.
 

Fijne paasdagen en veel knutselplezier!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!