123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
  • Home
  • 123inkt.nl winnaar Shopping Awards XL 2017

123inkt.nl winnaar Shopping Awards XL 2017

 
123inkt.nl voor de 10e keer Beste Webwinkel van Nederland 123inkt.nl is door consumenten voor de TIENDE keer verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland! Bij de Shopping Awards XL hebben wij de award voor Beste Webwinkel in de categorie Computer, Hard- & Software gewonnen.

Wij zijn superblij met deze mijlpaal!

 


De Shopping Awards XL (voorheen Thuiswinkel Awards) zijn belangrijke publieksprijzen voor de beste en grootste webwinkels van Nederland. De awards worden elk jaar uitgedeeld. Niet een jury, maar gewone consumenten zoals u bepalen welke webwinkels de beste zijn.

De afgelopen maanden hebben duizenden consumenten hun mening gegeven over webwinkels. De webwinkels met de hoogste beoordeling wonnen. En 123inkt.nl behaalde de allerhoogste waardering in de categorie Computer, Hard- en Software!

De andere genomineerden Alternate en PrintAbout kregen van consumenten een lagere score en werden dus door 123inkt.nl verslagen. Wij mogen ons daarom heel 2017 Beste Webwinkel noemen in de categorie Computer, Hard- & Software.
 

Alle winnaars van de 16e editie van de Shopping Awards XL (voorheen Thuiswinkel Awards)

 
Om tien keer door klanten verkozen te worden tot Beste Webwinkel is heel speciaal. Wij vonden het dan ook een heel spannende uitreiking! Bij de aankondiging van de winnaar ging het bijna mis. Door een verwisseld kaartje kondigde presentator Jan Joost van Gangelen niet 123inkt.nl als winnaar aan, maar Superwinkel.nl. Deze webwinkel was echter helemaal niet in onze categorie genomineerd. Het bleek de winnaar te zijn in de volgende categorie (warenhuizen). Gelukkig verscheen op het scherm onze naam en herstelde Jan Joost van Gangelen de verkeerd aangekondigde winnaar snel. 123inkt.nl is de winnaar en heeft de tiende award te pakken!
 

Weer een mooie award erbij!
 
Na het winnen van de Thuiswinkel Awards in 2008, 2009, 2010 (categorie + overall prijs), 2011, 2012, 2013, 2015 en 2016 en de Webshop Awards in 2014, 2015 en 2016 is dit de tiende Thuiswinkel / Shopping Award voor 123inkt.nl. Het is ook het tiende jaar dat wij ons Beste Webwinkel van Nederland mogen noemen.

123inkt.nl is de laatste jaren flink gegroeid en heeft diverse specialistische webwinkels gelanceerd. U kunt nu ook terecht op 123accu.nl, 123led.nl, 123-3D.nl en 123schoon.nl.
 

De presentatie van de avond was in handen van Jan Joost van Gangelen
 

123inkt.nl mag naar voren komen om de award in ontvangst te nemen

Dit jaar werden de awards voor het eerst uitgereikt onder de naam Shopping Awards. Het veranderende consumentengedrag en de nieuwe samenwerking tussen diverse branche-organisiaties was hier aanleiding voor.

Het Shopping Awards XL gala vond net als andere jaren plaats in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Op deze sfeervolle locatie werden de prijzen in diverse categorieën door sportjournalist Jan Joost van Gangelen uitgereikt.

Er werden publieksprijzen uitgedeeld in 11 verschillende categorieën. Daarnaast waren er diverse vakprijzen voor snel groeiende bedrijven en een hoofdprijs, waarbij de winnaars werden bepaald door een deskundige jury. Coolblue werd door de vakjury gekozen als beste webwinkel.


Feestelijk gala

Het Shopping Awards XL gala vond plaats in Huis ter Duin in Noordwijk

  Bedankt voor uw stem op 123inkt.nl !
Terug naar boven