123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & win een goudstaaf!

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ons ontstaan
Onze cultuur
Onze producten
 

Ons ontstaan

Beurs

In 1993 startte Gerben Kreuning een bedrijf in de import en export van diverse producten onder de naam Handelsonderneming Kreuning. Een paar jaar later veranderde de naam in Digital Revolution B.V. en richtte Gerben zich meer op de verkoop van computersupplies op alle computerbeurzen in Nederland en België. In 1999 werden de eerste twee winkels gekocht op de Beverwijkse Bazaar (zwarte markt). Dit bleek een succes! Een jaar later werd ook een derde winkel gekocht. 

Verkoop inktcartridges

Op de beurs stond tegenover Gerben een winkel die inktcartridges verkocht. De eigenaar van deze winkel was aan het opscheppen over hoe goed de inktcartridges wel niet verkochten. "Dat is interessant!", dacht Gerben, waarna ook hij inktcartridges toevoegde aan het assortiment computersupplies. En inderdaad, de inktcartridges gingen als warme broodjes over de toonbank. Het probleem was alleen dat er ontzettend veel verschillende cartridges zijn en het daarom moeilijk was een compleet assortiment neer te leggen op de beurs. 

123inkt.nl

Het logische gevolg was dan ook om te starten met een webwinkel, dit gebeurde in 2000. De website van Digital Revolution B.V. was een feit. Alleen kwamen we er al snel achter dat "www.digitalrevolution.nl" niet zo lekker bekt en nog lastiger te schrijven was voor klanten. Daarom werd de website al snel omgedoopt tot www.123inkt.nl. En bijna 20 jaar later blijkt nog steeds dat dit een goede keus is geweest, we zijn al jaren marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier! 
 

Onze cultuur

123inkt.nl is begonnen als een echt familiebedrijf. Bijna 20 jaar en 300 collega's later kun je dit nog steeds merken! De 'harde kern', zoals wij ze noemen, werkt al sinds de beurstijd bij 123inkt.nl en is nooit meer weggegaan. Collega's trekken ook buiten het werk veel met elkaar op, er worden meerdere keren per jaar feesten en uitjes georganiseerd en bijna iedereen blijft op vrijdagmiddag gezellig wat drinken.

Maar ook op de werkvloer zie je dit terug. Er heerst een open, toegankelijke en informele cultuur. Je kunt overal zo naar binnen lopen, ook bij de directeur, en onze relaties beschrijven ons als "het bedrijf waar de stropdas af mag".

 

Onze producten

Bij 123inkt.nl hebben we meer dan 18.000 producten in ons assortiment! Als we deze allemaal benoemen, zijn we nog even bezig ;). Hieronder vindt u de populairste producten. Kunt u producten niet vinden of mist u iets in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. 
 
Inktcartridges Toners Papier en fotopapier
Kantoorartikelen Labels en tapes Printers
 
Terug naar het overzicht Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!