123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

 
Home Cartridge recycling Klantenservice Blog Offerte Over 123inkt.nl Vacatures Contact Inloggen Klik hier voor onze Belgische website

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123inkt.nl

Betaalopties:

online betalen met PayPal

achteraf betalen met acceptgiro

Verzendopties:

PostNL UPS
DHL DPD

Wij zijn aangesloten bij:

Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

FSC® gecertificeerd:

Beoordeling door klanten:
8.6/10 -
1.007 beoordelingen

Mobiel printen

Mobiel printen
Mobiel printen maakt het mogelijk om documenten af te drukken via uw tablet of smartphone. Dit kan op verschillende manieren. Of en op welke manieren dit mogelijk is, staat aangegeven in de specificaties van de printer.

Apple AirPrint
Met AirPrint kunt u mobiel printen met apparaten van Apple (Mac, iPhone, iPad, iPod touch). Zodra uw telefoon, laptop of tablet verbonden is met wifi, kunt u het gewenste document afdrukken op een printer in de buurt. Het is niet nodig om een applicatie te installeren. De dichtstbijzijnde printer wordt automatisch herkend. 

Google Cloud Print
Cloud Print is een printdienst van Google. Met Google Cloud Print kunt u printen vanaf smartphones en tablets via de Chrome browser. Door een printopdracht via de cloud te sturen, is het mogelijk om vanaf externe locaties te printen. 

Mopria
Indien u een Mopria gecertificeerde printer heeft, kunt u vanaf een mobiel Android apparaat printopdrachten verzenden naar de printer. Dit kan alleen vanaf Android apparaten waarop de Mopria Print Service applicatie geïnstalleerd is.   

Printer apps
Verschillende printermerken bieden een eigen printapplicatie aan. De specifieke apps zijn gratis te downloaden. Meer informatie over de apps kunt u vinden op de site van het printermerk of in de App Store.

NFC
NFC is de afkorting van Near Field Communication. Met deze netwerkfunctie is het alleen mogelijk om over zeer korte afstanden draadloos te printen. U geeft een opdracht tot printen door een smartphone of tablet met NFC binnen een afstand van 10 centimeter van de printer te houden.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!


Om 123inkt.nl beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten