123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Belangrijke informatie over printerupdates

Printerupdates

Printerfabrikanten verdienen het meest aan de verkoop van cartridges en toners. Daarom doen zij er alles aan om u de originele cartridges en toners te laten kopen. Sommige fabrikanten gebruiken hier zelfs de regelmatige firmware-updates voor. Hierdoor komt het voor dat de printer na een update de chip op de huismerkcartridge niet meer accepteert.

Onze huismerkproducten bevatten zo veel als mogelijk nieuwe chips die wel door de printer worden herkend. Toch kan het soms voorkomen dat u (tijdelijk) dure merkcartridges moet gebruiken. Dat is het gevolg van dit kat- en muisspel tussen printerfabrikanten en aanbieders van huismerkcartridges. Gelukkig kunt u eenvoudig voorkomen dat u hier last van krijgt.

Updates uitschakelen

Werkt uw printer probleemloos en wilt u onze huismerkproducten blijven gebruiken? Dan adviseren wij u de (automatische) updates uit te schakelen. U doet dit eenvoudige zelf: op de printer, via de printersoftware op uw computer of via de app van uw printermodel. Wij hebben voor u een duidelijke handleiding gemaakt. Het uitschakelen van de updates kan per printer-/cartridgetype verschillen. Kies daarom hieronder eerst het type cartridge dat uw printer gebruikt.

Selecteer uw cartridgetype om door te gaan:

Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Neem contact met ons op