123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden aanbiedingen en nieuws Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van speciale kortingsacties, aanbiedingen en de laatste nieuwtjes? Of wilt u zich hier juist voor afmelden? Vul dan hieronder uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.


Nieuwsberichten
Alle Nieuwsberichten:

20 dec. 2023 - Aangepaste levertijden

Tijdens de feestdagen kan uw bestelling langer onderweg zijn. Bekijk hier de aangepaste levertijden, zodat u daar rekening mee kunt houden. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
1 dec. 2023 - Win nu een iPhone 15 of iPad Air

Laat de feestdagen schitteren! Tot en met 17 december geven wij dagelijks een iPhone 15 of iPad Air weg. U maakt bij iedere bestelling automatisch kans, dus bestel nu!
27 nov. 2023 - Cyber Monday: printers voor de allerlaagste prijs

Op zoek naar een nieuwe printer? Of u nu thuiswerkt of kerstkaarten maakt, wij hebben de beste printer voor u! En omdat het Cyber Monday is, garanderen we u vandaag en morgen de allerlaagste prijs.
24 nov. 2023 - Black Friday: 10% korting op alles van ons huismerk

Tot en met zondag ontvangt u 10% korting op o.a. alle inktcartridges en toners van ons huismerk! Maak de wereld een beetje kleurrijker met de mooiste foto's, grafieken, diagrammen, flyers, posters, illustraties en stickers.
21 sep. 2023 - 123inkt.nl wint opnieuw Webshop Award!

Het is feest! Want ook dit jaar hebben onze klanten ons uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Kantoorartikelen. Op donderdag 21 september namen we de ABN AMRO Webshop Award in ontvangst.
26 jun. 2023 - Win een Bastard Compact BBQ

Het wordt een zomer vol smaak en gezelligheid! Tot en met 25 juli geven wij dagelijks een Bastard Compact BBQ t.w.v. 699 weg. U maakt bij iedere bestelling automatisch kans, dus bestel nu!
17 mei 2023 - Vervalste HP-toners in omloop

Kortgeleden kwam aan het licht dat er vervalsingen van HP-toners in omloop zijn. Deze toners zijn zó goed nagemaakt, dat ze zelfs door officiële leveranciers bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Klik hier voor meer informatie.
5 mei 2023 - Een kijkje binnen 123inkt.nl

Gerben Kreuning, oprichter van 123inkt.nl, vertelt in een interview aan Twinkle over het succes van zijn webshops en het overtreffen van klantverwachtingen. Klik voor het complete verhaal!
4 apr. 2023 - Aangepaste levertijden feestdagen

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Bekijk hier onze aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
28 mrt. 2023 - Bekijk onze nieuwste producten

Wij blijven ons assortiment uitbreiden! Inmiddels kunt u al 40.000 producten bij ons bestellen. De Fujifilm instax mini’s en COLOP e-mark GO stempelprinter zijn onze nieuwste aanwinsten. Erg leuk om creatief bezig te zijn bij een verjaardag, personeelsfeest of bruiloft.
6 feb. 2023 - Win een iPhone 14 of iPad Air

Goed nieuws! Tot en met 28 februari geven wij dagelijks een iPhone 14 of iPad Air weg. U maakt bij iedere bestelling automatisch kans, dus bestel nu!
2 jan. 2023 - Must haves 2023: voor een goede start

Het jaar nu écht eens geordend starten? Opruimen, archiveren, voorraden aanvullen: bekijk nu onze Must haves en bestel alles voor een goed begin van 2023!
20 dec. 2022 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
1 dec. 2022 - 4 miljoen klanten: bestel & win goud!

Onlangs mochten we onze 4 miljoenste klant verwelkomen! En omdat u als klant goud waard bent, geven we de hele maand december échte goudstaven weg. Bij elke bestelling maakt u automatisch kans, dus bestel snel en win!
29 nov. 2022 - Gefeliciteerd winnaars!

Met Black Friday gaven we fantastische prijzen weg. Wij wensen alle gelukkige winnaars veel plezier met de gewonnen cadeaus! Klik voor een overzicht van alle winnaars
28 nov. 2022 - Cyber Monday-winactie!

Yes, we gaan nog één dag door! Alleen vandaag nog maakt u bij iedere bestelling kans op de tofste prijzen, zoals een tv, een PlayStation 5 of zelfs een voetbalreis t.w.v. € 1000!
25 nov. 2022 - Black Friday: bestel en win!

We trappen vandaag af met onze Black Friday-winactie! Plaats nu uw bestelling en maak t/m 27 november automatisch kans op mooie prijzen, zoals een tv, een PlayStation 5 of zelfs een voetbalreis t.w.v. € 1000!
18 nov. 2022 - Black Friday Deals!

Wij kunnen niet meer wachten tot Black Friday en geven dus nu al 10% korting op onze huismerkproducten. De korting is geldig t/m 24 november, dus sla snel uw slag!
12 okt. 2022 - 123inkt winnaar Beste Webshop!

Dubbelfeest bij 123inkt! We zijn in Nederland én België verkozen tot 'Beste Webshop' in de categorieën (Consumenten)Elektronica en Kantoorartikelen. Bedankt voor jullie stem, we zijn ontzettend trots op deze prijzen!
15 aug. 2022 - Back to school & work starts here!

Haal nu de laatste kantoorartikelen en schoolspullen in huis om na de zomer weer aan de slag te kunnen. Vandaag besteld = morgen in huis!
4 jul. 2022 - Win een iPhone 13 of iPad Air

Goed nieuws! Tot en met 31 juli geven wij dagelijks een iPhone 13 of iPad Air weg. U maakt bij iedere bestelling automatisch kans, dus bestel nu!
23 jun. 2022 - Rookmelder-alert

Vanaf 1 juli verandert er iets in de wet. Het is dan verplicht om op iedere verdieping in huis een rookmelder te hebben. Heeft u deze nog niet? Bestel uw rookmelder(s) vandaag nog, zo bent u zeker op tijd!
30 mei 2022 - Druppie Deals

De Druppie Deals zijn begonnen! Tot en met 14 juni krijgt u 10% korting op alles van ons huismerk. 
15 apr. 2022 - Aangepaste levertijden feestdagen

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor de aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
14 mrt. 2022 - Win een luxe koffiemachine

Om de succesvolle lancering van onze heerlijke 123inkt-koffie te vieren, geven wij t/m 27 maart dagelijks luxe koffiemachines weg! Met iedere bestelling maakt u automatisch kans. Lees hier meer!
14 jan. 2022 - Laatste weekend korting

Alleen dit weekend nog 10% korting op diverse kantoorartikelen, hobbyartikelen en ons foodassortiment!
6 jan. 2022 - Schoon genoeg van 2021?

Opruimen die handel! Dat doet u met gloednieuwe ordners, archiefdozen en meer. Profiteer t/m 16 januari van 10% korting op meer dan 12.000 kantoorartikelen.
22 dec. 2021 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
17 dec. 2021 - Maak de feestdagen cosy

Maak uw thuiskantoor compleet met de leuke bureau-accessoires en kantoorartikelen van Leitz Cosy. Kies uit drie prachtige kleuren!
3 dec. 2021 - Raamtekenweken

De jaarlijkse Raamtekenweken van edding zijn begonnen! Teken met krijtstiften een raamtekening en maak t/m 31 december kans op mooie prijzen.
26 nov. 2021 - Black Friday 2021!

Vandaag stunten wij met de prijzen van al onze printers. Laat printen niet in de papieren lopen en maak gebruik van deze Black Friday kortingen!
19 nov. 2021 - Black Friday Deals!

Wij trappen alvast af met Black Friday aanbiedingen. Tot en met donderdag 25 november bestelt u ál onze huismerkproducten met 10% korting!
12 nov. 2021 - NIEUW: eetbare koffiebekers

"Koekje erbij?" "Nee hoor, het bekertje is genoeg!" Deze eetbare koffiebekers doen het goed op elk kinderfeestje. Of u smikkelt er gewoon zelf van. Lekker én duurzaam!
5 nov. 2021 - BuJo: dagboek en agenda in één

Een planning, to-do lijst, persoonlijk verhaal of tekening: alles kan in uw bullet journal! Met deze bezigheid laat u uw creativiteit de vrije loop gaan. Bekijk onze artikelen voor bullet journaling en ga zelf aan de slag met deze trend.
29 okt. 2021 - Halloweenknutsels

Met onze knutseltips tovert u uw huis om tot een griezelig decor voor Halloween. Creëer extra sfeer met geverfde pompoenen, mooie raamtekeningen, gratis halloweenstickers of griezelig lekkere cupcakes. Lees alle DIY-tips en knutselideeën in ons blog!
15 okt. 2021 - Nieuwe trend: Happy Stones

Met Happy Stones tovert u stenen om tot kleine vrolijkmakers. In ons nieuwste blog leest u hoe u de stenen het best versiert. Een leuke activiteit tijdens de herfstvakantie!
8 okt. 2021 - Laatste kans op een iPad Air!

We geven nog t/m 10 oktober dagelijks een iPad Air weg. Plaats een bestelling om kans te maken op deze toffe prijs!
4 okt. 2021 - Dierendag

Vandaag is de dag dat wij muizen niet zien als een plaag. Haal die computermuis in huis!
27 sep. 2021 - Beste Webwinkel: winactie!

Dankzij u hebben we de titel 'Beste Webwinkel van Nederland' in de categorieën Elektronica en Kantoorartikelen gewonnen! Daarom maakt u twee weken lang elke dag kans op een iPad Air.
24 sep. 2021 - Herfstknutsels

Een simpele, maar erg leuke DIY: breng de natuur tot leven met wiebeloogjes! Plak het decoratiemateriaal op bijvoorbeeld bladeren, pompoenen of dennenappels en tover het om tot een gezichtje.
17 sep. 2021 - Papier (versnipperen) hier

Een papiershredder is ideaal om vertrouwelijke documenten niet te laten rondslingeren. In dit blog helpen wij u om de juiste versnipperaar te vinden. Meer ruimte in de papierbak en minder kans op een datalek!
10 sep. 2021 - Profiteer van 10% korting

Sla nog snel de laatste benodigdheden voor werk of school in! U ontvangt t/m zondag 12 september 10% korting op meer dan 12.000 schoolspullen en kantoorartikelen!
27 aug. 2021 - Schrijven, scannen en bewaren

Alle aantekeningen uit de Oxford Touch spiraalblokken slaat u eenvoudig digitaal op met behulp van de gratis SCRIBZEE app. Ideaal, zo heeft u altijd alle notities bij de hand!
20 aug. 2021 - Back to school

Ontvang 10% korting op al uw schoolspullen en kantoorartikelen. Van agenda's en etuis tot notitieblokken en ordners. Zo kunt u er weer een jaar tegenaan.
13 aug. 2021 - Spiraalblok met prachtige aquarel

We maken van een mug geen olifant, als we zeggen dat de Boho Chic collegeblokken van Oxford prachtig zijn om te zien! De schrijfblokken zijn verkrijgbaar met een mooie print van een olifant of een bohemian leeuwenprint. Voor welke gaat u?
6 aug. 2021 - Kom werken bij 123inkt

123inkt groeit hard, mede door u als klant! We kunnen wel extra hulp gebruiken en hebben daarom behoorlijk wat vacatures op diverse afdelingen. Wordt u naast klant ook graag onze collega? Wij kijken uit naar uw sollicitatie!
30 jul. 2021 - We gaan voor goud deze zomer

Met de edding permanent spray rijkgoud krijgt uw zomer gegarandeerd een gouden rand.
23 jul. 2021 - Leuke knutselsets

Of u nou graag met hout, glitter, vilt of naald en draad werkt: in de vakantie vermaakt iedere creatieveling zich met onze complete knutselsets.
16 jul. 2021 - Print uw vakantiefoto's

Wilt u uw zomerse herinneringen op beeld vastleggen en uw foto's een mooi plekje geven? Lees in dit blog hoe u precies de mooiste foto's print.
9 jul. 2021 - Mooie schoolartikelen

Combineer erop los en maak leuke sets met onze schoolartikelen. Kies bijvoorbeeld een etui, rugzak en multomap in dezelfde stijl.
25 jun. 2021 - Tekstmarkers maken het u gemakkelijk

Met onze markeerstiften in vele kleuren onderstreept, kleurt en markeert u belangrijke informatie. Wedden dat u nooit meer iets vergeet?
18 jun. 2021 - Nieuw: de Canon Zoemini kit

Maak nieuwe herinneringen en print foto's ter plekke met de Canon Zoemini zakprinter. Bestel direct één van de premium kits, bestaande uit een pocketprinter, een handige beschermpouch en 30 stuks papier.
15 jun. 2021 - Bestel & WIN: laatste kans!

Maak nog t/m vrijdag elke dag kans op een iPad Air, iPhone 12 of een PS5. Hoe? Plaats een bestelling!
11 jun. 2021 - Vaderdagcadeaus

Verwen uw vader op 20 juni met een origineel cadeau. Ontdek hier onze cadeautips. Gaat u voor een mooie laptoptas, een handige pasjeshouder of een beamer voor het kijken van het EK voetbal?
1 jun. 2021 - Maak t/m 18 juni kans op gave prijzen

Nog steeds maakt u elke dag kans op fantastische prijzen! Waar wacht u op? Plaats snel een bestelling!
28 mei 2021 - Schildertechnieken verbeteren?

Wilt u uw schilderijen nét dat beetje extra geven en eens een nieuwe schildertechniek proberen? Lees ons nieuwste blog over diverse schildertechnieken, haal er inspiratie uit en ga zelf aan de slag!
21 mei 2021 - Nieuw: Winsor & Newton

Schilders opgelet! Acrylverf, olieverf, aquarelverf, gouache, penselen, paletten... We hebben mega veel schilderspullen van het merk Winsor & Newton toegevoegd aan ons assortiment. Laat u verrassen!
18 mei 2021 - Win een iPad Air, iPhone 12 of PS5!

Maak t/m 18 juni elke dag kans op fantastische prijzen! Met iedere bestelling speelt u automatisch mee. Vul dus nu die voorraad inkt, hobby- en kantoorartikelen aan!
12 mei 2021 - De eindexamens beginnen bijna

De centrale examens staan voor de deur. Zet de puntjes op de i, schaf de laatste benodigdheden aan en begin voorbereid aan de examens met de juiste schoolspullen.
7 mei 2021 - Moederdagcadeaus

Zet uw moeder in het zonnetje en verras haar met een passend cadeau. Wat dacht u van een handlettering set voor de creatieveling? Of een draadloze QI-oplader voor mams die absoluut niet zonder mobiel kan.
23 apr. 2021 - Wereldboekendag

Duik met ons in de boeken. Ontdek hier hoe u lezen nog leuker maakt!
16 apr. 2021 - Stickers klaar? Plakken maar!

Complimentenstickers, adresetiketten, cadeaulabels... met eigengemaakte stickers kunt u ontzettend veel. Het printen van etiketten is niet moeilijk. Lees in ons nieuwste blog hoe u aan de slag gaat.
13 apr. 2021 - 123inkt.nl lanceert 123zakelijk: complete pakketten voor zakelijke klanten

Zakelijke klanten kunnen bij 123zakelijk terecht voor managed print services (MPS): een compleet pakket met printers, onderhoud en service én automatische toezending van toners en papier. De klanten van 123zakelijk hoeven op gebied van printers dus nergens meer aan te denken.
9 apr. 2021 - Schets erop los met edding drawliners

Heeft u de drawliners van edding al eens uitgeprobeerd? Deze fineliners zijn perfect voor schetsen, zen-tangling of het maken van mandala's en doodles!
2 apr. 2021 - Kleuren tijdens Pasen

Wilt u ook wat leuks doen tijdens de paasdagen? Bekijk hier onze leuke kleurplaten en andere kleurbenodigdheden!
26 mrt. 2021 - Ga zelf aan de slag en haal de lente in huis

Wiebelogen, pompons, papier... Alles wat u nodig hebt om lentedecoraties te knutselen vindt u hier.
19 mrt. 2021 - Wat is de beste printer voor thuis?

Door het vele thuiswerken is een printer in huis onmisbaar geworden. Welke functionaliteiten zijn belangrijk en door welke tools werkt u efficiënter? In dit blog leest u wat de beste printer voor u is.
12 mrt. 2021 - Kabelloos bureau

Heeft u ook meer kabels dan u lief is op het bureau? Of niet genoeg poorten om alle apparatuur aan te sluiten? Een dockingstation lost al deze problemen op!
5 mrt. 2021 - Quilling: een eeuwenoude papiertechniek

Kent u quilling al? Deze papierkunst is een perfecte lockdownhobby voor jong en oud. Met Folia quillingpapier en -sjablonen maakt u prachtige creaties.
26 feb. 2021 - Er was eens...

Maak met de haaksets van Folia een eigen draak, eenhoorn of ander dierenvriendje en laat uw fantasie de vrije loop! Welk sprookje brengt u tot leven?
19 feb. 2021 - Tips om duurzaam te printen

Wilt u graag duurzaam te werk gaan? Lees in dit blog vijf tips om milieuvriendelijker te printen!
12 feb. 2021 - Uren borduren

Borduren oubollig? Zeker niet, het is hartstikke hip! Maak de mooiste creaties met deze borduurartikelen.
5 feb. 2021 - Valentijnskaarten maken

We kunnen allemaal wel wat liefde gebruiken in deze periode. Maak met Posca verfmarkers de mooiste valentijnskaarten voor je geliefde, vrienden of familie!
30 jan. 2021 - Klantenservice gesloten

Op zaterdag 30 januari is onze klantenservice vanaf 13.00u gesloten. Toch graag antwoord op uw vraag? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Maandag 1 februari staan wij vanaf 8.00u weer voor u klaar! 
29 jan. 2021 - Tijd voor een spelletje

Deze lange lockdown doorkomen? Voeg een leuk spelletje toe aan uw bestelling om de tijd te doden!
22 jan. 2021 - Avondklok

Essentieel in deze periode: een werkende klok! Kies uit verschillende merken, kleuren en modellen.
15 jan. 2021 - Welke printer kiest u?

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe printer? Bepaal met onze keuzehulp of een inkjetprinter of laserprinter het best bij u past.
8 jan. 2021 - Opgeruimd starten aan 2021

Heeft u de nieuwe Leitz Cosy lijn al ontdekt? Fleur uw (thuis)werkplek op met deze kantoorartikelen en bureauaccessoires in drie verschillende kleuren.
31 dec. 2020 - Een hele fijne jaarwisseling!

Namens het hele team van 123inkt.nl wensen wij u alvast een gelukkig nieuwjaar. We hopen ook in 2021 weer van uw vertrouwen te mogen genieten!
29 dec. 2020 - Nieuw: Chameleon markers

Met de magische Chameleon markers maakt u de mooiste tekeningen. Laat kleuren perfect in elkaar overvloeien en gebruik de Color Tops voor nog meer kleurencombinaties.
18 dec. 2020 - Levertijden

In verband met de strengere maatregelen omtrent COVID-19 en de extreme drukte bij de vervoerders, kunnen wij niet 100% garanderen dat uw bestelling binnen één werkdag wordt bezorgd. Wij vragen u daarom rekening te houden met een langere levertijd. Bedankt voor uw begrip.
15 dec. 2020 - Afhaalbalie tijdelijk gesloten

Door de nieuwe maatregelen van de overheid omtrent de sluiting van niet-essentiële winkels is onze afhaalbalie helaas gesloten. Gelukkig kunt u nog altijd bij ons terecht voor uw online bestellingen! Voor vragen staat onze klantenservice voor u klaar.
8 dec. 2020 - Geef december een slinger

De jaarlijkse Raamtekenweken van edding zijn weer begonnen! Bestel nu krijtstiften en versier uw ramen met de leukste creaties. Tot en met 18 december maakt u zelfs nog kans op mooie prijzen!
27 nov. 2020 - BLACK FRIDAY

Na alle mooie acties deze week komen we vandaag met dé klapper! Shop nu onze grootste Black Friday Deal ooit. De aanbieding is geldig t/m Cyber Monday!
20 nov. 2020 - De eerste Black Friday Deal is bekend

We zijn van start! Shop iedere dag artikelen tegen een extra lage prijs! Waar krijgt u vandaag fikse korting op? Bekijk onze dagdeals. Wees snel, alle deals zijn slechts één dag geldig.
19 nov. 2020 - Vanaf morgen gaan we los met mooie acties

Kunt u niet wachten op Black Friday? Geeft niet! Wij starten al een week eerder met goede deals. Mis geen aanbieding en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
12 nov. 2020 - Een must-have voor alle thuiswerkers

Met de monitorstandaard inclusief luchtreiniger van Kensington, vangt u twee vliegen in één klap: een goede werkhouding én schone lucht.
6 nov. 2020 - Een steuntje in uw rug

Tijdens de coronacrisis zijn we massaal gaan thuiswerken. Heeft u een juiste werkhouding? Krijg een steuntje in uw rug met de ergonomische rugsteunen.
30 okt. 2020 - Creatief met Halloween

Geen Halloween zonder pompoenen. Ga dit jaar eens voor tof geschilderde exemplaren! Met acrylverf en een paar kwasten vormt u elke pompoen om tot een unieke eyecatcher.
23 okt. 2020 - Kleuren alleen voor kinderen? Zeker niet!

Op zoek naar een nieuwe herfsthobby? Leef u een middag uit in een kleurboek voor volwassenen met de mooiste kleurpotloden. Wij hebben potloden in alle soorten en kleuren.
16 okt. 2020 - Knip er op los!

De herfst heeft nu echt zijn intrede gemaakt, tijd om uw huis ook in herfstsferen aan te kleden. Met onze scharen knipt u de leukste herfstversiering!
9 okt. 2020 - Tijd voor hobby’s

Regenachtige dagen vragen om bezigheden voor binnenshuis. Heeft u onze nieuwe artikelen voor verven & schilderen al gezien? Sla nu in voor urenlang vermaak!
2 okt. 2020 - Coronapreventie artikelen

Mondkapjes worden inmiddels landelijk geadviseerd, heb jij er genoeg in huis? Vergeet ook die handgel niet! Benieuwd naar onze andere coronapreventie artikelen?
25 sep. 2020 - FSC Friday

Vandaag is FSC Friday, een dag om stil te staan bij het belang van bosbescherming. Wij zijn er dan ook trots op dat ons eigen kopieerpapier het FSC-keurmerk draagt!
18 sep. 2020 - Bescherm uw vloer

Begint uw bureaustoel sporen op uw vloer achter te laten? Bescherm uw tapijt of harde vloer met een vloermat! Nu verkrijgbaar in verschillende formaten.
11 sep. 2020 - Werken in de zon

Er komt prachtig weer aan! Met onze handige stekkerdozen verplaatst u uw thuiskantoor in no-time naar buiten. Geniet optimaal van die laatste zonnestralen!
28 aug. 2020 - Papier vernietigen

Werkt u veel met vertrouwelijke documenten? Of bent u het oud papier zat, dat thuis maar blijft opstapelen? Met een papierversnipperaar werkt u al deze papieren met gemak weg!
14 aug. 2020 - Heerlijk doorluchten

Zet na een warme dag heerlijk alle deuren open voor een lekker briesje in huis! Voorkom dat de deur dichtvalt of beschadigt met een deurstopper.
7 aug. 2020 - Laatste week BBQ-actie

Alleen deze week nog maakt u kans op een luxe Weber barbecue. Plaats vóór 17 augustus een bestelling en speel automatisch mee!
31 jul. 2020 - Frisse lucht!

Dankzij luchtreinigers ademt u binnenshuis heerlijk gezonde lucht in. Ideaal voor thuis of op kantoor. Tip: gebruik een luchtreiniger ook als ventilator tijdens warme dagen.
24 jul. 2020 - Orden uw diepvries

Wat ligt er ook alweer in de diepvries? Diepvriesetiketten zijn ideaal om diepvrieszakjes en -bakken te markeren met de datum en inhoud. Bestel ze nu en orden de inhoud van uw diepvries.
17 jul. 2020 - Printen op fotopapier

Viert u deze zomervakantie in Tuinesië, Balkonia of Woonkameroen? Leg al uw avonturen vast en druk de foto's af op fotopapier.
10 jul. 2020 - Zit u goed?

Het is belangrijk om goed op uw houding te letten, zeker nu u veel thuis werkt. Met onze ergonomische bureaustoelen bent u verzekerd van een juiste werkhouding.
3 jul. 2020 - Creatief met krijtstiften

Wist u dat u met krijtstiften op ramen kunt tekenen? Speel bijvoorbeeld boter-kaas-en-eieren of andere leuke tekenspelletjes en veeg het na afloop makkelijk weg.
1 jul. 2020 - Eerste winnaars bekend!

De eerste winnaars van de BBQ-actie zijn bekend gemaakt. U kunt hier de gelukkigen bekijken. Zelf een luxe Weber barbecue winnen? Plaats dan een bestelling en maak automatisch kans!
19 jun. 2020 - Win een BBQ!

Maak de komende twee maanden bij elke bestelling automatisch kans op een luxe Weber barbecue. Doe mee met elke bestelling die u plaatst, er is geen deelnamelimiet!
12 jun. 2020 - Overzicht dankzij een labelprinter

U bent aan het opruimen geslagen en alles zit al in opbergdozen, maar wat zit nu in welke doos? Met een labelprinter voorziet u al uw opbergdozen van een duidelijke omschrijving en vindt u uw spullen met gemak weer terug!
5 jun. 2020 - Wees er vroeg bij: schoolagenda’s

Maak de dagen op school vrolijk en geordend met onze kleurrijke schoolagenda's voor 2020/2021. Noteer niet alleen het rooster en huiswerk, maar ook alle afspraken en herinneringen!
29 mei 2020 - Zelfklevende spijkers voorkomen gaten in de muur

Herkent u de behoefte om van alles aan uw interieur te veranderen? Met onze zelfklevende spijkers hangt u met gemak een spiegel of een schilderij op, en dat zonder te hoeven boren!
14 mei 2020 - Coronapreventie-artikelen

Heeft u ons assortiment met coronapreventie-artikelen al gezien? Bekijk hier alle producten die u kunnen helpen om uzelf of uw locatie te voorzien van extra veiligheid en om coronaverspreiding te voorkomen.
30 apr. 2020 - HP en Samsung incasseren rake klappen in octrooistrijd

Na de eerdere uitspraken in het kort geding en hoger beroep, volgde op 21 april j.l. de uitspraak in de bodemprocedure. Het Hof Den Haag verklaarde één octrooi en twee gemeenschapsmodellen van Samsung nietig. Klik hier voor het volledige persbericht. 
21 apr. 2020 - Tijdelijk verlaagde verzendkosten

De verzendkosten voor UPS zijn tijdelijk verlaagd. Als u ervoor kiest uw pakket af te laten leveren bij één van de meer dan 600 afhaalpunten van UPS, kost dit u tijdelijk:

€ 2,95 voor bestellingen tot € 50,-
1,95 voor bestellingen vanaf € 50,- 
10 apr. 2020 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
3 apr. 2020 - Veelgestelde vragen

Onze klantenservice krijgt veel vragen over de levertijd en drukte bij PostNL. Om u verder op weg te helpen, beantwoorden wij HIER de meest voorkomende vragen rondom het coronavirus. Wij vinden het vervelend dat u soms iets langer op uw pakketje moet wachten, maar hopen op uw begrip. Alvast bedankt!
25 mrt. 2020 - Levertijden

Omdat het momenteel veel drukker is dan normaal en PostNL daarnaast de vele bestellingen niet zo snel kan verwerken, kunnen we onze normale levertijd niet 100% garanderen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Gezien de huidige omstandigheden vragen we u echter rekening te houden met een langere levertijd. Wij verzoeken u vriendelijk om pas contact op te nemen met onze klantenservice als u na twee dagen nog geen verzendbevestiging heeft gehad van PostNL. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip!
20 mrt. 2020 - Voor u verandert er niets

De veiligheid van onze medewerkers, klanten en anderen staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen op kantoor en in ons magazijn. Voor u verandert er echter helemaal niets: u kunt gewoon online uw bestelling plaatsen. Uw pakket wordt veilig bij u thuisbezorgd.
16 mrt. 2020 - Afhaalbalie weer geopend

Onze afhaalbalie is weer geopend! Er zijn maatregelen getroffen om het afhalen voor u zo veilig mogelijk te maken. Lees hier alle informatie over afhalen en de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. 
13 mrt. 2020 - Herkenbare aanduiding

Gemakkelijk de juiste ordners of documenten terugvinden? Gebruik markeringspunten! Deze gekleurde stickers maken het heel eenvoudig om snel de juiste mappen en documentatie te herkennen. 
6 mrt. 2020 - Hygiëneproducten

De vraag naar hygiëneproducten, zoals handgel, is extreem gestegen. Uiteraard doen wij ons uiterste best alle producten voor onze klanten beschikbaar te houden. Als een product tijdelijk is uitverkocht, wordt dit zo snel mogelijk weer aangevuld. 
28 feb. 2020 - Digitaliseer uw notities

Kent u de handige Rocketbook notitieboeken al? Hiermee kunt u notities gemakkelijk digitaliseren. Vervolgens kunt u de tekst met een vochtige doek verwijderen en de pagina hergebruiken!
21 feb. 2020 - Probeer een glasbord

Al bekend met glasborden? Een glasbord is eenvoudig te installeren en 3x makkelijker schoon te maken dan een traditioneel whiteboard. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.
14 feb. 2020 - De vakantie is in zicht!

Voor velen breekt weer een vakantieperiode aan. Dat betekent: tijd vrijmaken voor andere dingen! Wilt u deze vakantie creatief bezig zijn? Bekijk dan ons assortiment hobbyartikelen
7 feb. 2020 - Creatief schrijven

Wel eens van handlettering of brushlettering gehoord? Deze creatieve schrijftechnieken zijn razend populair! Zelf uitproberen? Test onze gekleurde brushpennen.
31 jan. 2020 - Weer als nieuw!

Vervelend! De hak van uw mooie schoen laat los of uw favoriete kopje is gevallen. Een ongeluk is zo gebeurd... Met alleslijm, secondelijm, houtlijm of tweecomponentenlijm heeft u de oplossing in huis!
24 jan. 2020 - Uitbreiding 123inkt huismerk

Wist u dat wij ook binnen onze kantoorartikelen steeds meer huismerkproducten aanbieden? U kunt bij ons o.a. terecht voor plakbandhouders, plakband, lijmstiften, correctiepennen en meer
17 jan. 2020 - Wees er snel bij!

Alleen dit weekend nog slaat u extra voordelig al uw kantoorbenodigdheden in. U ontvangt t/m zondag 10% korting op ruim 6.500 producten! Welke kantoorartikelen heeft u nog nodig?
10 jan. 2020 - Voorraden aanvullen

Dit is hét moment om uw kantoorartikelen aan te vullen. Profiteer nog t/m 19 januari van 10% korting op meer dan 6.500 producten en begin goed aan het nieuwe jaar! 
3 jan. 2020 - Happy New Office!

U ontvangt t/m 19 januari 10% korting op ruim 6.500 kantoorartikelen! Met een opgeruimde werkplek en voldoende kantoorartikelen zorgt u voor een goede start van 2020. Ga direct naar de actiepagina of lees de voorwaarden
20 dec. 2019 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
13 dec. 2019 - De kerstvakantie komt eraan

Tijdens de kerstvakantie zijn we graag creatief bezig; lekker tekenen, verven of knutselen aan de keukentafel. Uiteraard alleen met het beste materiaal! Bekijk daarom nu al onze hobbyartikelen.
6 dec. 2019 - Markeren in pastelkleuren

Vanaf nu kunt u teksten en aantekeningen markeren in pastelkleuren! Deze zachte kleuren zijn nieuw en zijn te vinden in de categorie: markeerstiften
29 nov. 2019 - Black Friday

Ook bij 123inkt profiteert u van Black Friday deals! Bekijk al onze aanbiedingen. 
22 nov. 2019 - Zie ginds: Sinterklaascadeaus

De leukste geschenken voor pakjesavond vindt u hier! Tekendozen, glanslakmarkers, agenda's en nog veel meer cadeaus voor een mooie prijs. Bestel nu en zorg dat u uw cadeaus op tijd in huis heeft.
15 nov. 2019 - Dé nieuwe trend: glanslakmarkers

Geef uw accessoires een nieuwe look! Met Gloss paint markers maakt u uw eigen kerstversiering, creëert u unieke accessoires of ontwerpt u toffe cadeaus. Doe hier inspiratie op en bestel direct!
8 nov. 2019 - Beroemde pen

Steeds vaker komen we onze 123inkt pennen tegen in commercials en videoclips. U ontvangt deze pen bij iedere bestelling, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een voorraad in te slaan! 
1 nov. 2019 - Het mes snijdt aan twee kanten

In grote magazijnen of tijdens het klussen mag een goed Stanleymes niet ontbreken. Ontdek onze verschillende soorten Stanley- en afbreekmessen.
25 okt. 2019 - Nieuw in ons assortiment

Met onze nieuwe fineliners maakt u zeer gedetailleerde tekeningen of notities. Deze set met 10 verschillende kleuren is ideaal voor het maken van technische tekeningen.
18 okt. 2019 - Heeft u al een nieuwe agenda?

De tijd vliegt, voordat u het weet is het 2020. Heeft u al een agenda voor het nieuwe jaar klaarliggen? Bij ons vindt u verschillende soorten en maten, bekijk direct welke agenda bij u past. 
11 okt. 2019 - Win een iPad Pro!

Iedere dag in oktober geven wij een iPad Pro 12,9 inch in de kleur spacegrijs weg! Wilt u ook kans maken op deze geweldig prijs? Plaats dan vóór 1 november 2019 een bestelling. Lees hier meer!
2 okt. 2019 - 123inkt lanceert 123encre.be

123encre.be is officieel live! Dat betekent dat Franstalige inwoners van België vanaf vandaag bestellingen kunnen plaatsen in hun moedertaal. Benieuwd wat er achter de schermen is gebeurd? Lees het persbericht.
27 sep. 2019 - Keuzehulp printers

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe printer? Bepaal met onze keuzehulp of u het beste een inkjetprinter of laserprinter kunt aanschaffen. 
20 sep. 2019 - Winnaar Webshop Awards!

Tijdens de ABN AMRO Webshop Awards zijn wij uitgeroepen tot beste Webshop in de categorieën kantoorartikelen én elektronica. Wij zijn hartstikke trots op deze prijzen, bedankt allemaal voor jullie stem!
13 sep. 2019 - Voldoet u aan de wetgeving?

Vaak zijn digitale (bedrijfs)gegevens goed beveiligd, maar hoe zit dat met informatie op papier? Onze papiervernietigers helpen u om te voldoen aan de wetgeving. 
6 sep. 2019 - Eenvoudig notities maken

Wist u dat u iets beter onthoudt, wanneer u het opschrijft? Bestel vandaag nog een nieuw notitieboekje, daar kunt u er nooit genoeg van hebben.  
30 aug. 2019 - Een goed begin...

Weer aan het werk moeten na vakantie is zo erg nog niet met gloednieuwe spullen. Bestel nu al uw kantoorbenodigdheden gemakkelijk en snel online.
23 aug. 2019 - Back to school

Ook voor de laatste regio's zit de vakantie er bijna op. Bestel daarom nu nieuwe schoolspullen en zorg voor een vliegende start van het schooljaar!
16 aug. 2019 - Plan eenvoudig vooruit

Weekagenda's zijn veruit de meest populaire agenda's, heeft u er al een voor 2019-2020? Bestel gemakkelijk en snel een schoolagenda, docentenagenda of een van onze andere agenda's.
9 aug. 2019 - Geef ongewenste gasten geen kans

Houd ongewenste gasten buiten de deur op uw volgende exclusieve feest. Gebruik evenementenbandjes, zo weet u zeker dat er geen partycrashers op uw locatie zijn.    
5 aug. 2019 - Bescherm uw laptop of tablet

Vaak onderweg met een laptop of tablet? Met een laptoptas of tablethoes zijn uw apparaten goed beschermd. Ook handig voor vakantie.    
26 jul. 2019 - Werk zorgeloos in openbare ruimtes

Werkt u regelmatig in openbare ruimtes? Met een privacy filter op uw laptop zorgt u ervoor dat niemand vertrouwelijke informatie op uw scherm kan zien. 
19 jul. 2019 - Consumentenbond: 123inkt de goedkoopste

123inkt heeft opnieuw de goedkoopste inktcartridges! We zijn ruim 18% goedkoper dan het gemiddelde en met onze huismerk cartridges bespaart u zelfs 50%. Lees hier het artikel van de Consumentenbond.
12 jul. 2019 - Alles voor het nieuwe schooljaar

Hoewel de vakantie nog maar net begonnen is, of bijna aanbreekt, is dit hét ideale moment om alvast de benodigdheden voor het nieuwe schooljaar in huis te halen. Bekijk nu ons assortiment schoolspullen.
5 jul. 2019 - Betere luchtkwaliteit

Onze luchtreinigers verwijderen maar liefst 99,97% van de verontreinigde deeltjes. Gebruik 'm thuis of op kantoor en zorg voor een betere luchtkwaliteit.
1 jul. 2019 - Afdrukken op elke locatie

Met onze mobiele printers kunt u altijd en overal bestanden afdrukken. Ideaal voor als u vaak onderweg bent.  
14 jun. 2019 - Geslaagd!

Gefeliciteerd aan iedereen die geslaagd is! Nu alvast de schoolspullen voor volgend jaar inslaan om er vanaf te zijn? Bekijk ons assortiment
7 jun. 2019 - Maak uw hoofd leeg

Het is bewezen dat u iets beter onthoudt als u het opschrijft. Gebruik onze notitieboekjes voor al uw aantekeningen en maak uw hoofd leeg.
31 mei 2019 - Instant fotopapier

Haal nog vóór het vakantie- en festivalseizoen voldoende fotopapier in huis. De polaroid camera is namelijk helemaal terug!   
24 mei 2019 - Hét hulpmiddel bij presentaties

Uw presentaties worden nóg beter met de presenters en laserpointers van Kensington. Ga gemakkelijk naar de volgende pagina en vestig de aandacht op belangrijke punten op het scherm met de laser.
17 mei 2019 - Foutje, bedankt!

Een foutje is snel gemaakt, maar met onze correctieproducten kunt u die gelukkig snel ongedaan maken. Vóór 23:59u besteld, morgen in huis!   
10 mei 2019 - Last-minute iets nodig voor de eindexamens?

Wees optimaal voorbereid op de eindexamens. Bij ons vindt u alles van markers tot indexen, bekijk hier al onze schoolspullen.
25 apr. 2019 - HP gaat over de rug van de consument strijd aan met huismerk cartridges

HP heeft opnieuw een firmware update uitgerold voor bepaalde HP Officejet modellen in een poging huismerk cartridges te blokkeren. Klik hier voor het volledige persbericht.
23 apr. 2019 - HP verliest ook cassatiezaak tegen 123inkt.nl

HP verliest ook bij de Hoge Raad de tegen 123inkt.nl aangespannen zaak. Klik hier voor het volledige persbericht.
15 apr. 2019 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rondom de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.
12 apr. 2019 - Opslagmedia voor al uw bestanden

Met onze voordelige geheugenkaartjes, CD's, DVD's en Blu-Ray recordables bewaart u bestanden met gemak. Ook voor alle opslagmedia geldt: vóór 23.59 uur besteld, morgen in huis!
2 apr. 2019 - Beste Webwinkel 2019

Het is feest bij 123inkt.nl! Ook dit jaar zijn wij tijdens de Shopping Awards XL door de consument verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Computer, Hard- & Software! Klik hier om onze award te bekijken.


22 mrt. 2019 - Recycle uw cartridges!

Met het 123inkt.nl recycleprogramma levert u kosteloos uw cartridge in. U ontvangt hiervoor een vergoeding in de vorm van korting bij een volgende bestelling. Of kies een goed doel om de vergoeding aan te doneren.
15 mrt. 2019 - Mobiele printers: op locatie printen

Direct die leuke foto printen of op locatie een factuur voor een klant afdrukken? Mobiele printers maken het mogelijk! Ontdek welke draagbare printer van HP, Canon of Brother past bij uw wensen.
8 mrt. 2019 - Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Wist u al dat wij niet alleen inkt en toners verkopen, maar ook heel veel kantoorartikelen? Van afvalbakken tot zichtpanelensystemen: alles voor uw kantoor bestelt u voordelig op 123inkt.nl.
1 mrt. 2019 - Alles voor ophangen en bevestigen

Heeft u onze handige ophangmaterialen al gezien? Met zelfklevende spijkers van tesa, stevige montagetape, haakmagneten en nog veel meer wordt het ophangen van materialen een eitje.
22 feb. 2019 - Alles voor uw whiteboard

Kies uit allerlei soorten whiteboards en vind precies het model dat bij uw wensen past. Bestel gelijk whiteboard markers, een stiftenhouder, magneten en reiniger mee. Zo heeft u in één keer alles in huis!
15 feb. 2019 - Bestel printpapier online

Printpapier bestelt u voordelig op 123inkt.nl. In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten papier: standaard kopieerpapier, fotopapier en gekleurd papier. Kies uit diverse merken, formaten en gewichten.
7 feb. 2019 - Papiervernietigers: altijd scherp geprijsd

Een goede papiervernietiger maakt het vernietigen van gevoelige informatie heel eenvoudig. Kies een model voor thuis of op kantoor uit ons ruime assortiment met verschillende veiligheidsniveaus.
1 feb. 2019 - Labelprinters met de laagsteprijsgarantie

Print zelf uw eigen verzendlabels, productetiketten en nog veel meer met de labelprinters van Brother en Dymo. Bestel gelijk etiketten mee voor de laagste prijs.
25 jan. 2019 - Nieuw op 123inkt.nl: kapstokken

Vanaf nu kunt u ook kapstokken bestellen op 123inkt.nl. Kies uit handige kapstokhaken met een montageset, magnetische kapstokhaken en stijlvolle staande kapstokken voor op kantoor.
18 jan. 2019 - Voordelig een nieuwe printer

Bestel nu een printer met de laagsteprijsgarantie. Kies uit de beste modellen laser- en inkjetprinters voor thuis of kantoor. In ons assortiment vindt u de uitstekende merken Brother, Epson en Canon.
4 jan. 2019 - Archiveren en opbergen

Begin 2019 met een schone lei en een opgeruimd kantoor. Op 123inkt.nl bestelt u alles voor archiveren en opbergen. Ordners, rugetiketten, tabbladen, archiefbinders en nog veel meer.
28 dec. 2018 - Aftellen met onze klokken

2018 is bijna afgelopen. Onze klokken zijn perfect om mee af te tellen tot middernacht. Heeft u ons nieuwe assortiment nog niet gezien? Dan wordt het hoog tijd om onze duidelijke wandklokken en unieke eyecatchers te bekijken.
21 dec. 2018 - Etiketten voor alle doeleinden

Verzendetiketten, weersbestendige etiketten, markeringspunten: voor alle doeleinden zijn er etiketten. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de juiste etiketten voor u.
11 dec. 2018 - Aangepaste levertijden feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
7 dec. 2018 - Nieuw: bureaustoelen

Heeft u het al gezien? Sinds kort hebben wij ook bureaustoelen in ons assortiment. De comfortabele stoelen zijn verstelbaar: ideaal voor op uw (thuis)kantoor. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
30 nov. 2018 - Feestdagen bij 123inkt

December staat voor de deur! Ook voor de feestdagen bestelt u op 123inkt.nl. Heeft u onze krijtstiften en andere hobbyartikelen al gezien? Of geef een telefoonhoesje cadeau.
27 nov. 2018 - Drukte bij PostNL

Door het succes van onder andere Black Friday is het enorm druk bij PostNL en kan er mogelijk vertraging in de bezorging ontstaan. De actuele status vindt u op de track en trace pagina van PostNL. De barcode van uw pakket vindt u in onze e-mail met verzendbevestiging of in uw 123inkt account bij "Mijn facturen".
23 nov. 2018 - Raamtekenweken 2018!

Heeft u het al gehoord? 19 november tot 21 december vinden de raamtekenweken 2018 plaats! Maak nu een raamdecoratie met krijtstiften en maak kans op mooie prijzen.
9 nov. 2018 - Bestelt u al huismerk toners?

Wist u dat u naast ons ruime assortiment originele toners ook 123inkt huismerk toners kunt bestellen? Hierdoor kunt u tot maar liefst 70% besparen! Kijk snel of uw toner beschikbaar is als huismerk.
 
2 nov. 2018 - Laagsteprijsgarantie: printers

Bestel een nieuwe printer met de laagsteprijsgarantie! Kies uit het ruime assortiment inkjet- en laserprinters voor thuisgebruik of op kantoor. Dankzij de snelle levering heeft u de printer vlug én voordelig in huis.
26 okt. 2018 - Beste Webwinkel van Nederland 2018-2019!

Het is feest bij 123inkt! Wij zijn namelijk verkozen tot de Beste Webwinkel van Nederland 2018-2019! Wilt u meer lezen over de uitreiking van deze fantastische award? Klik dan hier.
12 okt. 2018 - Creatievelingen opgelet!

De herfstvakantie is het perfecte moment om te knutselen, tekenen of te schilderen. In ons assortiment met hobbyartikelen vindt u alles wat u nodig heeft voor creatieve creaties.
5 okt. 2018 - Nu verkrijgbaar: agenda’s 2019

Het laatste kwartaal van het jaar is weer aangebroken. Hoog tijd om alvast een agenda voor 2019 uit te zoeken. Wees er snel bij, want nu heeft u nog de meeste keuze uit onze agenda's en agendavullingen.
28 sep. 2018 - Ophangmaterialen snel thuisbezorgd

Zonder gedoe uw spullen ophangen? Met klevende spijkers van tesa, haakmagneten, montagetape en nog veel meer bevestigt u met gemak items aan de wand. Neem snel een kijkje bij al onze ophangmaterialen.
21 sep. 2018 - Led-lampen meebestellen

Wist u dat u ook led-lampen kunt bestellen op 123inkt.nl? U kunt kiezen uit een aantal populaire fittingen zoals E14 en E27.  Ook voor led-lampen geldt natuurlijk: voor 23.59 besteld, morgen in huis!
14 sep. 2018 - Bestel post-it’s en zelfklevende notes

Even iets opschrijven... Of het nu om een notitie, een telefoonnummer of een herinnering gaat. Alles wat u niet mag vergeten noteert u natuurlijk op een post-it. Bestel post-it's daarom op 123inkt.nl.
8 sep. 2018 - Bestel printpapier online

Standaard kopieerpapier, fotopapier, gekleurd papier: in ons ruime assortiment printpapier vindt u gemakkelijk wat u zoekt. Met merken als Double A, ProDesign en het 123inkt huismerk.
31 aug. 2018 - Etiketten in alle soorten en maten

Etiketten kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken. Gelukkig vindt u bij 123inkt alle soorten en maten etiketten terug. Adresetiketten, weerbestendige etiketten, markeringspunten en nog veel meer!
24 aug. 2018 - Papiervernietigers met de laagsteprijsgarantie

Op 123inkt.nl bestelt u eenvoudig en snel papiervernietigers voor thuisgebruik of op kantoor. Zo kunt u documenten met persoonlijke of gevoelige informatie onleesbaar maken. Bestel nu met de laagsteprijsgarantie.
17 aug. 2018 - Alles voor het nieuwe schooljaar

Al klaar om weer naar school te gaan? Op 123inkt.nl staat een uitgebreid assortiment schoolspullen. Schoolagenda's, rekbare boekenkaften, rekenmachines en nog veel meer!
10 aug. 2018 - Bestel een reinigingscartridge mee

Bent u al bekend met reinigingscartridges? Gebruik deze voor u een nieuwe cartridge plaatst en verbeter de printkwaliteit zichtbaar. U kunt de juiste reinigingscartridge vinden in de groep van uw inktcartridge.
3 aug. 2018 - My School Style: DIY-projecten

Houd de 123inkt site de komende 5 weken goed in de gaten, want elke week komt er een nieuw DIY-project online. Knutsel mee en tover basic schoolspullen om tot een unieke set schoolsupplies met My School Style!
27 jul. 2018 - Ruime keuze whiteboards en accessoires

Whiteboard aanschaffen? Op 123inkt.nl vindt u niet alleen veel verschillende whiteboards, maar ook alle accessoires die u zich kunt wensen. Met o.a. whiteboard markers en magneten maakt u uw whiteboard set compleet.
20 jul. 2018 - Makkelijker kiezen met de printer vergelijkingspagina

Op zoek naar een nieuwe printer? Dat kan nog best een lastige keuze zijn. Met onze handige vergelijkingspagina vindt u gemakkelijk de juiste printer die aan al uw wensen voldoet.
13 jul. 2018 - Leg de zomer vast op 123inkt fotopapier

Zorg dat u klaar bent om de vakantie vast te leggen! Op het fotopapier van het 123inkt huismerk drukt u de leukste momenten van de zomer af. U kunt kiezen tussen matte en glanzende varianten.
6 jul. 2018 - Alles voor eetbaar printen

Heeft u iets te vieren? Met persoonlijke, eetbare prints maakt u taarten nog feestelijker! Op 123inkt.nl bestelt u alle benodigdheden, zoals cartridges en stiften met eetbare inkt.
29 jun. 2018 - Bewaar uw bestanden met onze opslagmedia

Wist u dat u bij 123inkt.nl ook opslagmedia kunt kopen? Op de usb-sticks, CD's, DVD's en Blu-Ray discs slaat u gemakkelijk al uw bestanden op. En natuurlijk zijn de opslagmedia altijd scherp geprijsd!
22 jun. 2018 - Toners van Brother, Canon, HP, Samsung en nog veel meer!

Wist u dat u bij 123inkt.nl toners met een hoge capaciteit voor de laagste prijs bestelt? Dankzij het ruime assortiment vindt u altijd de juiste toner. Met het 123inkt huismerk. bespaart u tot wel 70%.
15 jun. 2018 - Labelprinters van Brother, Dymo en Leitz

Zelf etiketten printen? Bestel uw labelprinter met de laagsteprijsgarantie bij 123inkt.nl. Ook etiketten kunt u eenvoudig meebestellen, natuurlijk voor de laagste prijs!


1 jun. 2018 - Aangepaste levertijden en openingstijden 7 tot 10 juni

Bestelt u tussen 7 en 10 juni bij ons? Houd dan rekening met aangepaste tijden voor de bezorging van uw bestelling en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


25 mei 2018 - 123inkt.be winnaar Beste Webwinkel van België

Onze Belgische webwinkel 123inkt.be is voor het 3e jaar op rij gekozen als Beste Webwinkel van België. Wij wonnen de award in de categorie Consumentenelektronica! Lees meer


17 mei 2018 - Bestel uw nieuwe printer bij 123inkt.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe printer voor thuis of op kantoor? Bij ons heeft u keuze uit de beste modellen voor de beste prijs! Bestel bijvoorbeeld een printer van Brother, Epson of Canon met de laagsteprijsgarantie!


25 apr. 2018 - Werken bij 123inkt.nl

Ook werken bij de Beste Webwinkel van Nederland? Bekijk onze vacatures en reageer! Wij zoeken o.a. versterking voor de afdelingen ICT, verkoop, marketing, klantenservice en magazijn.


18 apr. 2018 - 123inkt.nl is Beste Webwinkel 2018

Het is feest bij 123inkt.nl! Ook dit jaar hebben klanten ons verkozen tot Beste Webwinkel in de categorie Computer, Hard- & Software van de Shopping Awards XL! Klik hier om onze award te bekijken.


17 apr. 2018 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rondom de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.


11 apr. 2018 - Nu ook schoonmaakartikelen meebestellen

Handig om mee te bestellen: schoonmaakartikelen! Op 123inkt.nl vindt u nu een aantal onmisbare schoonmaak-benodigdheden, zoals zeep, sponzen en luchtverfrisser.


4 apr. 2018 - Vind antwoorden op veelgestelde productvragen

Wist u dat u op onze Vraag & Antwoord pagina het antwoord vindt op heel veel vragen? Na het inloggen kunt u informatie bekijken die specifiek op uw eerdere aankopen is afgestemd, zoals gebruiks- en onderhoudstips.


21 mrt. 2018 - Ook goedkope kantoorartikelen bestelt u bij 123inkt.nl

Wist u dat wij niet alleen inkt en toners verkopen, maar ook heel veel kantoorartikelen? Bestel de producten van Leitz, Dymo, 3M Post-it, of ga voor het 123inkt huismerk. Ook alle kantoorartikelen heeft u razendsnel in huis!


14 mrt. 2018 - Papiervernietigers voor thuisgebruik of kantoor

Vernietig documenten met persoonlijke informatie met een papiervernietiger voordat u ze weggooit. Zo komt er geen informatie in verkeerde handen. Bij 123inkt.nl bestelt u een kleine of grote papiervernietiger altijd met de laagsteprijsgarantie!


6 mrt. 2018 - Slimme materialen voor ophangen en bevestigen

Ontdek de ophangmaterialen bij 123inkt.nl. Hier vindt u o.a. zelfklevende spijkers van tesa, handige haakjes en krachtige montagetape. Hiermee wordt ophangen een fluitje van een cent!


23 feb. 2018 - Bespaar op uw inkt met het 123inkt huismerk!

Wilt u ook goedkoper printen? Kies dan voor inktcartridges van het 123inkt huismerk! Hiermee drukt u af met dezelfde kwaliteit, maar bespaart u flink op de kosten. Selecteer uw merk en printertype en bestel de juiste cartridges direct.


16 feb. 2018 - Post-its en zelfklevende notes

Ze mogen niet ontbreken op uw werkplek: Post-it notes. Ze zijn ideaal voor korte berichten, telefoonnummers en herinneringen. Bij 123inkt.nl bestelt u notes in alle kleuren en in verschillende formaten.


9 feb. 2018 - Printpapier van de beste merken

Kies uit het beste printpapier van o.a. Double A, Pro-Design en het 123inkt huismerk. Ook voor gekleurd papier bent u op de juiste plek. Hiermee worden uw afdrukken nog specialer.


2 feb. 2018 - Voordelig een nieuwe printer voor thuis of kantoor

Bij 123inkt.nl bestelt u een nieuwe printer altijd met de laagsteprijsgarantie. In februari kunt u ook nog eens profiteren van een Brother cashback-actie op diverse zakelijke laserprinters en A3 inkjetprinters. U herkent ze aan de actiemelding bij de producten.


26 jan. 2018 - Reinigingscartridges voor een betere printkwaliteit

Gaat u inkt bestellen? Bestel dan direct reinigingscartridges mee! Door deze te gebruiken voor het plaatsen van nieuwe cartridges, verbetert u de printkwaliteit. U vindt reinigingscartridges in de groep inktcartridges bij uw printertype.


12 jan. 2018 - Fotopapier voor het printen van uw mooiste foto's

Druk uw favoriete foto's direct af met uw eigen inkjetprinter. Het fotopapier van 123inkt.nl is er in verschillende formaten, van 10x15 tot A3. Ook kunt u kiezen uit glanzende of matte afwerking.


5 jan. 2018 - Ordners voor een goed georganiseerd jaar

Begin het jaar goed georganiseerd! Bij 123inkt.nl bestelt u ordners in alle soorten, maten en kleuren. Bestelt u meerdere ordners? Dan kunt u van mooie aanbiedingen profiteren!


29 dec. 2017 - Muizen, toetsenborden en andere computeraccessoires

Wist u dat u echt alles voor uw werkplek bij 123inkt.nl kunt bestellen? U kunt dus ook voor een computermuis, muismat of toetsenbord bij ons terecht! Al onze kantoorartikelen zijn scherp geprijsd en worden razendsnel geleverd.


18 dec. 2017 - Levertijd rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
17 dec. 2017 - Een nieuwe printer voor de beste prijs

Is uw printer aan vervanging toe? Bij 123inkt.nl bestelt u een nieuwe inkjet- of laserprinter met laagsteprijsgarantie. Kies uit de beste printers van Brother, Epson en Canon. Tip: bestel gelijk extra inkt of toners mee!


6 dec. 2017 - Kalenders 2018 voor aan de muur of op uw bureau

Bestel uw kalender voor 2018 nu bij 123inkt.nl. Kies bijvoorbeeld voor een wandkalender, bureaukalender of muismatkalender. Vandaag besteld is morgen in huis!


24 nov. 2017 - Nieuw: eetbare inkt voor unieke taarten en cakes

Maak uw cupcakes nog mooier met een zelfgeprinte foto, afbeelding of tekst. Bestel uw eetbare inkt, frosting sheets en een nieuwe (food)printer nu bij 123inkt.nl.


17 nov. 2017 - Bestel ook uw papier en etiketten bij 123inkt.nl

Ook voor printpapier, gekleurd papier, etiketten en fotopapier bent u bij 123inkt.nl aan het juiste adres. Al ons papier wordt razendsnel bij u bezorgd. Zo heeft u alle print- en kantoorbenodigdheden gelijk in huis.


13 nov. 2017 - edding raamtekenweken: versier uw ramen met krijtstiften

Buiten wordt het kouder, dus maak het binnen gezelliger! Bestel nu krijtstiften bij 123inkt en versier uw ramen. Tijdens de raamtekenweken van edding kunt u daar mooie prijzen mee winnen!


3 nov. 2017 - Rexel papiervernietigers voor veilig documentbeheer

Met een papiervernietiger gooit u geprinte documenten op veilige, onleesbare wijze weg. Kies uit diverse veiligheidsniveaus voor thuisgebruik of op kantoor. Kiest u voor een Auto+ model van Rexel? Dan ontvangt u tijdelijk tot € 50 cashback!


31 okt. 2017 - Bestel nu uw agenda voor 2018

Noteer uw eerste afspraken voor volgend jaar in uw nieuwe agenda voor 2018. Kies uit dagagenda's, weekagenda's en agendavullingen. Bij 123inkt.nl zijn ze allemaal scherp geprijsd en heeft u ze morgen al in huis.


16 okt. 2017 - Whiteboards en flipovers voor de vergaderzaal

Handig voor op kantoor: bij 123inkt.nl bestelt u ook een whiteboard of flipover. Net als onze andere kantoorartikelen bestelt u deze voor de beste prijs!


22 sep. 2017 - Kantoorartikelen bij 123inkt.nl

Ontdek ook de kantoorartikelen van 123inkt. Bestel uw pennen, ordners, magneten en bureau-accessoires allemaal voor de beste prijs! Ook voor kantoorspullen geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis.


15 sep. 2017 - Nieuwe ergonomische producten voor een goede werkplek

Ons assortiment ergonomische producten is uitgebreid met nieuwe monitorstandaarden, monitorarmen en rugsteunen. Dat betekent nog prettiger werken!


8 sep. 2017 - ACTIE: Dymo labelprinters nu extra voordelig

Bij aankoop van een groot aantal Dymo labelprinters van ten minste € 50 ontvangt u tijdelijk 20% van het bedrag terug van Dymo. Bij een apparaat van meer dan € 100 is dat zelfs 40%! Zo wordt het printen van uw eigen etiketten wel heel voordelig! Zie actiemelding bij de producten.


1 sep. 2017 - Schoolspullen, morgen in huis!

Het schooljaar is van start. Heeft u nog een rekenmachine, agenda, pen of schrift nodig? Bestel alles voor op school bij 123inkt.nl voor de laagste prijs.


7 aug. 2017 - Een nieuwe printer voor de beste prijs

Bestel uw nieuwe inkjet- of laser printer bij 123inkt.nl. Van compacte all-in-ones tot gigantische kantoorprinters. Wij geven u de laagsteprijsgarantie; u betaalt dus altijd de laagste prijs.


31 jul. 2017 - Actie: bestel uw Dymo LetraTag nu met 50% cashback

Label uw mappen en spullen nu nog voordeliger, want Dymo geeft u 50% geld terug na aanschaf van de LetraTag 100T of 100H. Bestel uw LetraTag voor 15 september bij 123inkt.nl.


21 jul. 2017 - Ook bij 123inkt.nl: hobbyartikelen

Kleuren, plakken of schrijven? Ook uw hobbyartikelen bestelt u eenvoudig bij 123inkt.nl. Bestel vandaag voor 23:59 uur en ga morgen al aan de slag.


13 jul. 2017 - Zelf foto's printen op het fotopapier van 123inkt.nl

Uw mooiste foto's verdienen het beste fotopapier! Kies voor fotopapier van 123inkt.nl met glossy of matte afwerking. Het fotopapier is er in alle diktes. Zo komt elke foto perfect tot zijn recht.


6 jul. 2017 - Schoolspullen voor een goede start

Bestel uw spullen voor het nieuwe schooljaar nu al bij 123inkt.nl. Hier vindt u alles voor een goede start: van rekenmachine tot agenda. Ook voor schoolspullen betaalt u bij 123inkt.nl altijd de laagste prijs.
29 jun. 2017 - Nieuw: ophangmaterialen van tesa

Schilderijen, spiegels en haakjes ophangen zonder boren en timmeren? Het kan nu met de nieuwe ophangmaterialen van tesa. Bestel o.a. klevende spijkers, schroeven en montagetape voor diverse ondergronden.


19 jun. 2017 - 123inkt.be winnaar Beste Webwinkel van België 2017

Consumenten hebben 123inkt.be voor het 2e jaar op rij gekozen als Beste Webwinkel van België. Lees meer


14 jun. 2017 - Aangepaste levertijden 15 t/m 18 juni

Deze week gelden er aangepaste tijden voor de bezorging van bestellingen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


8 jun. 2017 - Schoolagenda's 2017 - 2018

Ze zijn er al: de schoolagenda's voor het aankomende schooljaar! Profiteer van de grootste keuze en bestel op tijd. Ook andere schoolspullen zijn al te bestellen.


31 mei 2017 - 123inkt.nl wint octrooizaak van HP

Goed nieuws! HP probeerde in hoger beroep een verbod op enkele van onze huismerk-cartridges af te dwingen, maar de rechter heeft alle eisen afgewezen. U houdt als klant dus ook voor HP inkt de keuze tussen origineel en huismerk.
Lees meer in ons persbericht.


21 mei 2017 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen in het voorjaar

Rondom de feestdagen Hemelvaart en Pinksteren kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.


4 mei 2017 - Altijd de goedkoopste inktcartridges en toners

Zoek op printermerk en vind direct de juiste inktcartridge of toner voor uw printer. Voor steeds meer printers kunt u kiezen tussen originele cartridges en het voordelige 123inkt huismerk!


21 apr. 2017 - Nieuw: balpennen en vulpennen van Cross en Sheaffer

Ons assortiment balpennen is uitgebreid met de design-pennen van Cross en Sheaffer. Hiermee schrijft u in stijl. Liever een vulpen? Ook die vindt u nu bij 123inkt.nl.


30 mrt. 2017 - Al 10 jaar Beste Webwinkel van Nederland!

123inkt.nl heeft voor de tiende keer de Award voor Beste Webwinkel in de categorie Computer, Hard- & Software gewonnen! Bekijk de award en lees meer op de Shopping Awards XL pagina.


15 mrt. 2017 - Ook whiteboards bestelt u bij 123inkt.nl

Whiteboard nodig? Bij 123inkt.nl bestelt u zowel kleine basic whiteboards als prachtige design glasborden. Bekijk en vergelijk de whiteboards snel en bestel het ideale exemplaar voor thuis of op kantoor.


8 mrt. 2017 - Consumentenbond: 123inkt heeft de goedkoopste inktcartridges

Goed nieuws voor u als klant: u betaalt nergens minder voor uw inktcartridges! 123inkt.nl staat helemaal bovenaan in de grote printerinkt prijspeiling van de Consumentenbond. Lees hier meer en bekijk alle uitkomsten.
1 mrt. 2017 - Plakband in alle soorten en maten

Bij 123inkt.nl vindt u het plakband dat u nodig heeft voor de beste prijs. Naast standaard plakbandrollen, kunt u ook rollen met grote kern, verpakkingstape, duct tape of dubbelzijdig plakband bestellen. Natuurlijk bezorgt 123inkt.nl uw plakband de volgende dag al bij u thuis!


17 feb. 2017 - Werken bij 123inkt.nl

Wij hebben diverse vacatures open staan. Ook werken bij de beste webwinkel van Nederland? Solliciteer dan snel op één van de vacatures!


10 feb. 2017 - Antwoord op bijna al uw vragen

Wist u dat u op onze Vraag en Antwoord pagina antwoord krijgt op alle veelgestelde vragen? Log in op uw persoonlijke 123inkt-account om direct informatie te bekijken die gebaseerd is op uw aankopen.


27 jan. 2017 - Papiervernietigers voor thuis of kantoor

Een papiervernietiger verandert vertrouwelijke documenten in onleesbare snippers. Wel zo veilig! Bestel uw papiervernietiger voor thuisgebruik of op kantoor bij 123inkt.nl voor de beste prijs.


20 jan. 2017 - Cashback op zakelijke Brother printers

Nieuwe laserprinter of A3 inkjetprinter voor op kantoor nodig? Profiteer nu van de Brother-actie en ontvang een deel van de aanschafprijs retour. U herkent de deelnemende printers aan de actiemelding bij de producten.


13 jan. 2017 - Ordners in alle soorten en maten

Het is weer tijd om uw archief op orde te brengen en dus zijn er nieuwe ordners nodig. Kies uit diverse maten, kleuren en materialen. Uw ordner wordt morgen al bezorgd!


5 jan. 2017 - Actie: 50% cashback op Dymo LabelManager

Bestel nu een beletteringsysteem en ontvang 50% van het aankoopbedrag terug van Dymo! De deelnemende producten herkent u aan de actiemelding.


28 dec. 2016 - Alles voor een opgeruimd bureau

Begin het nieuwe jaar goed met een opgeruimd bureau. Bij 123inkt.nl bestelt u bureauladeblokken, bureauonderleggers en pennenbakjes waarmee u het overzicht op uw werkplek bewaart. Natuurlijk voor de beste prijs en morgen al geleverd!


21 dec. 2016 - Levertijd rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
20 dec. 2016 - Kalenders en jaarplanners voor 2017 (OP=OP)

Bestel uw maandkalender, jaarplanner of familiekalender voor 2017 nu bij 123inkt.nl. Kalenders voor 2017 zijn er van heel klein tot heel groot, voor de hele familie. Vandaag besteld is morgen in huis!


13 dec. 2016 - Gekleurd papier bestelt u bij 123inkt.nl

Papier in alle kleuren van de regenboog bestelt u bij 123inkt.nl eenvoudig online. Kies uit diverse formaten en gewichten gekleurd papier voor de laagste prijs. Wij bezorgen uw papier morgen al thuis.


1 dec. 2016 - Nieuw: kaarsen en waxinelichtjes

Waxinelichtjes, dinerkaarsen en stompkaarsen in diverse kleuren bestelt u nu ook bij 123inkt.nl. Met kaarsen wordt een donkere winteravond ineens een stuk gezelliger! Bestel ze vandaag, dan heeft u ze morgen al in huis!


24 nov. 2016 - Bestel uw agenda voor 2017 nu bij 123inkt.nl (OP=OP)

De eerste afspraken voor 2017 worden gemaakt, dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe agenda. Bij 123inkt.nl heeft u ruime keuze uit agenda's met dag- of weekoverzicht. Bekijk snel het hele aanbod en kies uw ideale agenda voor 2017.


18 nov. 2016 - Nu nog meer hobbyartikelen bij 123inkt

Ook vouwblaadjes, waskrijt en alle soorten potloden bestelt u bij 123inkt.nl. Dat betekent dat u nog meer creatieve cadeautjes of artikelen voor uw eigen hobby kunt vinden. Bestel uw hobbyartikelen vandaag, dan heeft u ze morgen al in huis!


10 nov. 2016 - Post-it notes in alle soorten en maten

De post-it is onmisbaar bij het noteren van een telefoonnummer, herinnering of korte notitie. Bij 123inkt.nl kunt u kiezen uit een heleboel soorten, kleuren en maten post-it notes. En welke u ook kiest, wij bezorgen ze morgen al bij u thuis of op kantoor!


28 okt. 2016 - 123inkt.nl weer verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland!!

Hoera! Wij zijn door consumenten weer verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland bij de Webshop Awards 2016-2017. Lees hier meer. Bedankt voor uw stem!


25 okt. 2016 - Stempels en stempelkussens van Colop

Ons kantoorassortiment is uitgebreid met stempelkussens en stempels van Colop. Net als de stempels van Trodat bestelt u deze voor scherpe prijzen. Bekijk ze allemaal in de categorie Stempels en toebehoren.


18 okt. 2016 - Bestel nu ook kluisjes bij 123inkt.nl

Nieuw bij 123inkt.nl: kluisjes. Berg uw waardevolle bezittingen veilig op in een kluis met slot. Kluisjes in diverse formaten liggen nu op voorraad en worden morgen al bezorgd.


11 okt. 2016 - Brother cashback-actie op professionele laserprinters

Bestel uw (zakelijke) laserprinter nu extra voordelig. Tijdelijk ontvangt u namelijk tot wel €300 retour van Brother! De actie geldt op diverse zwart-wit en kleuren modellen. U herkent ze aan de actie-melding


4 okt. 2016 - Ook magneten bestelt u bij 123inkt.nl

Voor krachtige magneten in alle soorten en maten bent u bij 123inkt.nl aan het juiste adres. Bestel de magneten in uw favoriete kleur snel, dan bezorgen wij ze morgen al!


27 sep. 2016 - Cartridges recyclen voor het goede doel

Via het cartridge recycleprogramma van 123inkt.nl is al meer dan €50.000 gedoneerd aan goede doelen! Lees hier hoe u ook inktcartridges kunt inleveren voor een goed doel naar keuze.


20 sep. 2016 - Oplossing voor geblokkeerde HP printers

Klik hier om onze oplossing voor het probleem met bepaalde HP printers en het blokkeren van huismerk cartridges te lezen.


16 sep. 2016 - 123inkt.nl reageert op geblokkeerde HP printers

Deze week ontvingen wij massaal meldingen over het niet meer functioneren van huismerk inktcartridges in diverse modellen HP printers. Wij hebben het probleem uitgebreid onderzocht, onze reactie kunt u hier lezen.


14 sep. 2016 - Steeds meer kantoorartikelen bij 123inkt.nl

Ook al uw kantoorartikelen bestelt u voordelig en snel bij 123inkt.nl. Schrijfwaren, whiteboards, mappen, ledlampen en nog veel meer! Vandaag besteld, morgen bezorgd.


8 sep. 2016 - Dymo labelprinter cashback actie

U kunt weer profiteren van een mooie Dymo actie! Bij aankoop van een deelnemende Dymo labelprinter of beletteringsysteem ontvangt u tijdelijk 20 tot 40% retour van Dymo.


30 aug. 2016 - Etiketten en labels voor elke toepassing

Bespaar tijd en schep duidelijkheid met passende etiketten. Bij 123inkt.nl vindt u een breed assortiment met o.a. adresetiketten, promotiestickers en rugetiketten.


22 aug. 2016 - Back2work met een ergonomische werkplek

Nieuw bij 123inkt: monitorarmen voor een perfect afgestelde werkplek. Deze en andere ergonomische producten bestelt u bij ons eenvoudig en snel online.


15 aug. 2016 - Nieuw: papier op A6-formaat in wit en kleur

Papier voor de kleinste documenten, brieven en recepten bestelt u vanaf nu ook bij 123inkt. Kies uit diverse kleuren A6-papier en laat uw drukwerk extra opvallen.


5 aug. 2016 - Vergelijk de inkt- of tonerprijs van nieuwe printers

Op zoek naar een zuinige printer? In onze keuzehulp vergelijkt u ook de inkt-/tonerprijs per pagina van inkjetprinters of laserprinters. Zo kunt u een nog betere keuze maken.


29 jul. 2016 - Stijlvolle portemonnee of map voor pasjes en kaarten

Handig voor op reis: een creditcardhouder of reis-documenten mapje. Bij 123inkt.nl bestelt u stijlvolle mapjes die uw pasjes perfect beschermen. Vandaag besteld is morgen al in huis!


22 jul. 2016 - Hobbyartikelen bij 123inkt

Deze zomer aan de slag met een (nieuwe) hobby? Bestel uw hobby artikelen bij 123inkt.nl en ga morgen al aan de slag.


15 jul. 2016 - 123inkt.nl officieel Samsung Partner 2016

Bij 123inkt.nl bent u aan het juiste adres voor alle Samsung inkt cartridges en toners voor uw printer; wij zijn nu officieel Samsung Partner 2016!


8 jul. 2016 - Alles voor op school of kantoor

Heeft u alles voor het nieuwe schooljaar al in huis? 123inkt.nl bezorgt alle schoolspullen en kantoorartikelen de volgende dag al bij u thuis of op het werk. Van pennen tot prikborden en van enveloppen tot post-its. Ontdek ons enorme assortiment!


24 jun. 2016 - Nieuwe huismerk inkt en toners

Ons assortiment is uitgebreid met o.a. HP 410X toners en HP 62 inktcartridges van het 123inkt huismerk. Deze zijn tot 50% goedkoper dan het origineel, zonder kwaliteitsverschil!


16 jun. 2016 - Cashback actie Dymo LetraTAG

Bij aankoop van een Dymo LetraTAG beletteringsysteem ontvangt u nu 50% cashback van Dymo. Het printen van uw eigen labels wordt zo wel heel voordelig!
Bestel uw LetraTAG voor 15 september bij 123inkt.nl.


7 jun. 2016 - Aangepaste levertijden 8/9/10 juni

Deze week gelden er aangepaste tijden voor de bezorging van bestellingen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


31 mei 2016 - Ze zijn er weer: de agenda's!

Bestel nu alvast een schoolagenda voor volgend jaar. Er is nu nog ruime keuze! Ook de 18 maanden agenda's en zelfs agenda's voor 2017 zijn al te bestellen. Bekijk de hele collectie hier.


24 mei 2016 - 123inkt.be winnaar Beste Webwinkel België

Vlaamse consumenten hebben 123inkt.be verkozen tot Beste Webwinkel van België in de categorie Consumentenelektronica! Bekijk onze prachtige award hier.


19 mei 2016 - Mooie mappen voor belangrijke documenten

Vergroot de impact van uw document met de juiste presentatiemap. Bij 123inkt heeft u een ruime keuze uit o.a. offertemappen, showmappen en clipmappen. Ze zijn er in diverse kleuren. Vandaag besteld, morgen in huis!


9 mei 2016 - Draagbare printers voor gebruik op elke locatie

Bestel nu ook mobiele printers van Brother bij 123inkt. Draagbare A4-printers of labelprinters zijn ideaal voor zakelijk gebruik; een factuur of contract kan direct bij de klant worden geprint.


2 mei 2016 - Extra voordeel op Dymo labelprinters

Profiteer nog t/m 30 juni van de cashbackactie op heel veel Dymo labelprinters. U ontvangt tot 50% van het aankoopbedrag retour!


26 apr. 2016 - Levertijden rond Koningsdag

I.v.m. Koningsdag zijn ons magazijn en onze klantenservice op woensdag 27 april gesloten. Ook de bezorgers van PostNL hebben hun oranje outfit al aan en zullen op woensdag geen pakjes bezorgen. Houd dus rekening met 1 dagje extra levertijd. Wij wensen u een fijne Koningsdag!
22 apr. 2016 - Telefoonhoesjes en laptoptassen

Ons assortiment telefoonhoesjes is weer uitgebreid, zodat u accessoires voor de nieuwste modellen kunt vinden. Ook voor laptoptassen en hoezen kunt u vanaf nu bij 123inkt.nl terecht!


15 apr. 2016 - Kleurrijke kantoorartikelen

Kantooraccessoires hoeven niet zwart of grijs te zijn. De Leitz WOW-serie bestaat uit mappen, scharen en andere bureau-accessoires in opvallende kleuren. Van deze artikelen wordt u vanzelf vrolijk.


8 apr. 2016 - Nieuwe zakelijke laserprinters

Ons assortiment is uitgebreid met diverse nieuwe zakelijke laserprinters.
Actie: deze maand ontvangt u bij enkele modellen een gratis extra papierlade! Bekijk alle laserprinters om te zien welke dit zijn.


1 apr. 2016 - 123inkt.nl voor de 9e keer winnaar Thuiswinkel Awards

Wij zijn wederom verkozen tot Beste Webwinkel in de categorie Computers & Accessoires! Dit is al de 9e keer dat klanten 123inkt.nl als winnaar hebben gekozen, waarvoor onze grote dank! Bekijk onze schitterend award hier.


23 mrt. 2016 - Papier voor elk doeleinde

Ook alle soorten papier bestelt u eenvoudig bij 123inkt.nl. Ons assortiment bestaat o.a. uit fotopapier, stickers, crêpepapier, gekleurd papier, visitekaartjes en kalkpapier. Bekijk alle papiersoorten en bestel het papier van uw keuze.


9 mrt. 2016 - Vernieuwde aanbiedingen

Heeft u de nieuwste aanbiedingen van 123inkt.nl al gezien? Ook een selfiestick of led-lamp bestelt u nu voordelig mee. Bekijk alle aanbiedingen en profiteer!


2 mrt. 2016 - Pictogrammen en infobordjes

Met deze herkenbare informatie- en deurbordjes worden routes en regels in één oogopslag duidelijk. De bordjes hebben een stijlvol uiterlijk en zijn heel makkelijk op te plakken.
123inkt biedt nu een ruime keuze aan pictogrammen en bordjes.


24 feb. 2016 - Alle hobbyartikelen bij elkaar

Benodigdheden voor uw hobby vindt u nu in de groep hobbyartikelen. Hier bestelt u alles om te tekenen, plakken, knippen, schrijven en meer. Vandaag besteld, morgen in huis!


17 feb. 2016 - Nieuwe stempels en stempel inkt

Nu op voorraad: nieuwe datum-stempels, (gepersonaliseerde) tekststempels en inktkussens in diverse kleuren. Bekijk alle kantoorstempels en houd uw administratie overzichtelijk.


10 feb. 2016 - Mobiel printen

Wilt u kunnen printen vanaf uw telefoon of tablet? Vergelijk netwerk inkjet- of laser printers en kijk welke modellen over deze opties beschikken.


3 feb. 2016 - Ergonomisch werken

Op comfortabele wijze langdurig computerwerk uitvoeren? Met de ergonomische producten van 123inkt kan het. Richt uw werkplek in met ergonomische muismatten, voet- en rugsteunen.


27 jan. 2016 - Ruime keuze aan plakband

Wist u dat u bij 123inkt.nl ook een uitgebreid assortiment plakband en tape kunt vinden? Standaard plakband, duct tape, dubbelzijdige- of verpakkingstape kunt u direct meebestellen met uw inkt of toners!


20 jan. 2016 - Dymo beletteringsystemen cashback

Bestel nu extra voordelig een beletteringsysteem bij 123inkt.nl. Na aanschaf van een Dymo LabelManager ontvangt u tijdelijk 50% van de aankoopprijs retour! (deelnemende modellen herkent u aan de actiemelding)


13 jan. 2016 - Geld tellen en op echtheid controleren

Ook bij 123inkt: Safescan valsgelddetectors, biljet- en geldtelmachines. Deze zorgen voor een nauwkeurige telling en beschermen u tegen vals briefgeld.


6 jan. 2016 - Ordners en hangmappen bestellen

Tijd om het afgelopen jaar te archiveren. Bestel uw hangmappen, ordners en andere opbergartikelen heel eenvoudig bij 123inkt.nl.


21 dec. 2015 - Levertijden rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden.


3 dec. 2015 - Nu ook flipovers bij 123inkt

Ons kantoorartikelenassortiment is uitgebreid met veelzijdige Nobo flipovers en handige tafelflipovers voor presentaties op elke locatie.


27 nov. 2015 - HP octrooi nietig verklaard door rechtbank

Klik hier voor het volledige persbericht.
2 nov. 2015 - 123inkt.nl overall winnaar Beste Webwinkel van Nederland!

Ook dit jaar vinden consumenten 123inkt de allerbeste! Dankzij uw stem hebben wij de hoofdprijs gewonnen en zijn we 'Beste Webwinkel van Nederland'. Hier kunt u onze schitterende award bekijken.


27 okt. 2015 - Tips en oplossingen gebaseerd op uw aankopen

Wist u dat u na het inloggen op 'Mijn 123inkt' een persoonlijk vraag-en-antwoordsysteem vindt, gebaseerd op uw aankopen? Hier leest u handige tips en oplossingen specifiek voor uw printer of andere producten.


19 okt. 2015 - Cartridges recyclen voor het goede doel

Uw lege cartridges zijn geld waard! Voor u of een goed doel naar keuze. 123inkt.nl steunt al meer dan 100 goede doelen. Bekijk de lijst en meld uw gebruikte cartridges direct aan.


12 okt. 2015 - Agenda's voor 2016

Noteer de eerste afspraken voor het nieuwe jaar nu alvast in uw agenda voor 2016. Kies uit exemplaren met week- of dagindeling en maak een planning tot op het kwartier nauwkeurig.


5 okt. 2015 - De printkop van uw inkjetprinter reinigen

De cleaning cartridges van 123inkt zorgen voor een zichtbare verbetering van uw afdrukken. Ze zijn beschikbaar voor veel Canon, Epson en Brother inkjetprinters. Kies uw printermerk en bekijk de beschikbaarheid.


28 sep. 2015 - Kleurenlaserprinters van Brother

Ons assortiment kleurenlaser-printers is flink uitgebreid met compacte modellen voor thuis en zeer complete printers voor op kantoor. Bekijk alle printers en maak uw keuze.


21 sep. 2015 - Nieuwe formaten gekleurd papier

Met gekleurd papier vallen documenten extra op en kunt u op creatief vlak alle kanten op. Bestel Clairefontaine gekleurd papier nu ook op A3- en A5-formaat.


14 sep. 2015 - Ruime keuze aan inkt en toners

Bij 123inkt.nl vindt u gegarandeerd de juiste inkt of toners voor uw printer. Wist u dat wij cartridges en toners verkopen voor alleen al 489 verschillende Brother printers? Ook voor andere printermerken bieden wij het meest complete assortiment.


2 sep. 2015 - Papermate balpennen

Kies voor comfortabel schrijven met een Papermate balpen. Deze pennen zijn nu bij ons op voorraad in diverse kleuren en uitvoeringen.


26 aug. 2015 - Ruime keuze aan verzendmateriaal

Ons assortiment is flink uitgebreid met diverse verzendmaterialen. Bestel alles voor het veilig verpakken en versturen van producten: wikkelfolie, dozen, enveloppen, tape en meer.


19 aug. 2015 - Nu ook feestartikelen bestellen

Tijd voor een feestje? Bestel uw slingers, deurborden en cadeaupapier direct mee bij 123inkt.nl. Er valt tenslotte altijd wel iets te vieren!


12 aug. 2015 - Zelf uw vakantiefoto's printen

Met 123inkt fotopapier kunt u uw favoriete foto's heel eenvoudig zelf afdrukken op uw inkjetprinter. U kunt kiezen uit een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking. Bekijk en vergelijk alle soorten 123inkt fotopapier.


4 aug. 2015 - Nieuw: whiteboards en glasborden

Een whiteboard of glasbord nodig voor thuis, op kantoor of in een openbare ruimte? Bij 123inkt.nl kunt u nu kiezen uit meer dan 100 modellen! Hang er magneten op, schrijf teksten en veeg ze net zo makkelijk weer uit.


28 jul. 2015 - Post-its en notes voor uw reminders

Schrijf uw reminder of to-do op een post-it note en vergeet nooit meer iets. Gele of gekleurde zelfklevende notes zijn verkrijgbaar in kubussen of compacte stapeltjes. Handig om altijd op uw bureau te hebben liggen!


21 jul. 2015 - Nu te bestellen: schoolspullen

Ontdek het complete assortiment schoolartikelen van 123inkt.nl. Hier vindt u o.a. schoolagenda's, rekenmachines, schriften en alles voor in de etui. Ook schoolspullen bestelt u gemakkelijk online!


14 jul. 2015 - Inkt en toners nodig voor uw printer?

Tip: de juiste inktcartridges en toners voor uw printer vindt u het snelst door te zoeken op printertype. Zo vindt u direct alle artikelen die gegarandeerd geschikt zijn voor uw inkjet- of laserprinter.


7 jul. 2015 - Inbindapparaten en bindruggen

Zelf documenten inbinden? Bestel uw bindruggen, omslagen en bindapparaat bij 123inkt.nl Vergelijk alle bindsystemen met onze keuzehulp!


30 jun. 2015 - Alles over het 123inkt huismerk

Vragen over het gebruik van 123inkt huismerk producten voor uw printer? We beantwoorden ze allemaal op onze Vraag en antwoord pagina. Kies ook voor ons huismerk en bespaar direct op uw afdrukkosten.


23 jun. 2015 - Kantoorartikelen nu nog overzichtelijker

Ons assortiment kantoorartikelen is flink gegroeid, daarom was een beetje overzicht wel gewenst. Met de geheel vernieuwde indeling bekijkt u op één pagina het hele assortiment kantoorartikelen.


17 jun. 2015 - Nieuwe betaalmethode voor Belgische klanten

Onze Belgische klanten kunnen nu ook betalen met Bancontact / Mister Cash. Simpel, veilig en snel!
Klik hier voor meer informatie over bestellen vanuit België.


8 jun. 2015 - Aangepaste levertijden 10/11/12 juni

Deze week gelden er aangepaste tijden voor de bezorging van bestellingen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


5 jun. 2015 - Nu ook ledlampen bij 123inkt.nl

Wist u dat u ook ledlampen van Philips of ons eigen kwaliteitsmerk 123led kunt bestellen?
Bekijk ze hier en bestel ze direct mee met uw inkt of toners!


29 mei 2015 - Pennen en markers voor elk materiaal

Permanent of tijdelijk markeren? Voor o.a. whiteboards, textiel, papier en krijtborden bestelt u bij 123inkt.nl de juiste markers. Uiteraard voor de scherpste prijs!


22 mei 2015 - Nieuwe huismerkcartridges voor Brother

Bestel nu ook Brother LC-223 en LC-225 inkt van het 123inkt huismerk. Bespaar direct op uw afdrukkosten!


15 mei 2015 - Cashback Canon inkjetprinters

Nieuwe printer nodig? Profiteer nu van de cashbackactie op Canon inkjetprinters en ontvang €10,- retour! Bekijk welke inkjetprinters meedoen aan de actie.


7 mei 2015 - Perfecte luchtkwaliteit met Fellowes luchtreinigers

Ervaar zowel thuis als op kantoor schone lucht, zonder last te hebben van stof en allergenen! Luchtreinigers en -filters bestelt u eenvoudig bij 123inkt.nl. Bekijk ze hier.


24 apr. 2015 - Klantenservice langer bereikbaar

Vanaf nu kunt u tot 22.00 uur telefonisch terecht bij de 123inkt.nl-klantenservice. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste product.


21 apr. 2015 - Nieuw: Oxford notitieboeken

De professionele notitieproducten van Oxford volgen de laatste trends voor uw studie- of werkomgeving. Bestel de notitieboeken en schriften in diverse kleuren, maten en soorten eenvoudig online!


14 apr. 2015 - Dymo actie: tot 50% cashback

Ontvang tot 50% van de aankoopprijs van uw Dymo labelprinter of postweegschaal retour! Bekijk welke labelprinters, industriële labelprinters en weegschalen meedoen aan de actie.


7 apr. 2015 - De meeste keuze uit originele en huismerk printersupplies

Bij 123inkt.nl maakt u als klant zelf de keuze tussen originele inkt en toners en het voordelige 123inkt huismerk!

Selecteer uw printertype en vind direct alle geschikte toners en inktcartridges.


30 mrt. 2015 - Beste Webwinkel 2015

Voor de 8e keer heeft 123inkt.nl de award voor Beste Webwinkel in Computer Hard- & Software gewonnen!

Klik hier voor meer informatie.


27 mrt. 2015 - Geen vertraging

Wij hebben vanochtend behoorlijk last gehad van de grote stroomstoring in Noord-Holland. Onze klantenservice is hierdoor helaas enige tijd onbereikbaar geweest, maar het bestel- en inpakproces heeft verder geen hinder ondervonden. We zijn weer volledig bereikbaar.
20 mrt. 2015 - Alles voor een ergonomische werkplek

Verbeter uw werkhouding met onze nieuwe ergonomische producten. Rugsteunen, voetenbanken, polssteunen of een muismat bestelt u nu net zo snel en voordelig als uw printersupplies!


13 mrt. 2015 - Eenvoudig printers vergelijken

Wi-Fi? A3? Scan? Dubbelzijdig afdrukken? Vergelijk de functies van diverse printers eenvoudig met de 123inkt.nl printer keuzehulp.

Op alle printers geldt uiteraard onze laagste prijsgarantie.


3 mrt. 2015 - HP prijswijziging

HP heeft met ingang van 1 maart 2015 al hun prijzen voor cartridges en toners tussen de 5 en 17% verhoogd!

Ons huismerk is op enkele uitzonderingen na gelijk gebleven qua prijs, dus in verhouding nu nog voordeliger !!!!


24 feb. 2015 - 123inkt huismerk kantoorartikelen

Bespaar nu ook op zelfklevende notes, perforators, markeerstiften of scharen. Uiteraard profiteert u van de kwaliteit die u van ons gewend bent! Bestel uw kantoorartikelen direct mee.


17 feb. 2015 - Kies voor papier uit duurzame bossen

123inkt.nl is FSC-gecertificeerd en staat voor duurzaam bosbeheer. Steeds meer van onze papier- producten en verpakkingen dragen het keurmerk. Bekijk hier al het papier.


10 feb. 2015 - Edding Permanent Spray

Ook voor de zeer veelzijdige Edding acryllak in spuitbus kunt u nu bij 123inkt.nl terecht. Bekijk de vele kleuren hier.
Een mooie toevoeging aan ons uitgebreide Edding-assortiment!


3 feb. 2015 - Nieuwe USB-opslag met stijl

Nu te bestellen: de nieuwste Philips USB sticks. Deze USB 3.0-sticks met modern design zijn verkrijgbaar met een capaciteit van 8 GB tot 64 GB.
Uiteraard geldt ook op opslagmedia onze laagste prijsgarantie!


26 jan. 2015 - Eenvoudig etiketten afdrukken

Met een labelprinter creëert u razendsnel labels op maat. Labelprinters van o.a. Brother en Dymo bestelt u bij 123inkt voor de beste prijs.


15 jan. 2015 - Nu nog meer keuze uit papiervernietigers

Verander gevoelige documenten in stroken of microsnippers! Op 123inkt.nl vindt u nu een nog groter aanbod aan papiervernietigers voor thuis of op kantoor. Uiteraard razendsnel bezorgd.


8 jan. 2015 - 123inkt reinigingscartridges

Start het jaar met een schone printer! 123inkt cleaning cartridges zijn beschikbaar voor o.a. Epson, Brother en Canon inkjetprinters en lossen opgedroogde inkt in de printkop op.


2 jan. 2015 - Zelf de mooiste foto's printen

Heeft u het 123inkt fotopapier al ontdekt? Druk uw favoriete foto's direct zelf af!


15 dec. 2014 - Levertijden rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden.


8 dec. 2014 - Wintergadget cadeau bij uw bestelling

Van 123inkt.nl ontvangt u tijdelijk bij elke bestelling een leuke gadget voor de koude winterdagen! Bestel snel uw inkt, papier of kantoorartikelen.


1 dec. 2014 - Lege cartridges zijn geld waard

Stuur uw gebruikte cartridges terug en ontvang een vergoeding voor uzelf of een goed doel naar keuze. Lees meer.


24 nov. 2014 - Vragen en antwoorden over uw printer en cartridges

Door in te loggen op 'Mijn 123inkt.nl' heeft u op elk moment toegang tot extra productinformatie die geheel is afgestemd op uw aankopen en printertype.


17 nov. 2014 - Nieuwe huismerk toners

Ons assortiment is uitgebreid met nieuwe huismerk toners voor o.a. HP 83A, HP 130A en de Brother TN-245 serie. Deze toners hebben meer inhoud dan origineel en zijn een stuk goedkoper!


12 nov. 2014 - 123inkt.nl Beste Webshop 2014

123inkt.nl is door consumenten verkozen tot Beste Webshop in de categorie Computerspeciaalzaken! Klik hier voor meer informatie.


5 nov. 2014 - 123inkt.nl wint octrooi kort geding van Samsung

Klik hier voor het volledige persbericht.
30 sep. 2014 - 123inkt.nl fotopapier beste uit de test

Het 123inkt.nl fotopapier geeft met afstand de beste print, aldus de Consumentenbond. Ons papier is 'Beste Koop' en 'Beste uit de Test'! Bekijk de toppers hier.


20 aug. 2014 - Nieuwe aanbiedingen

Maak uw bestelling compleet met goedkope kantoorartikelen of batterijen uit onze aanbiedingen categorie. Bekijk de aanbiedingen hier.


16 jul. 2014 - HP Color Laserjet Pro M476 toners

Wij leveren nu ook huismerk toners voor de HP Color Laserjet Pro M476! Naast losse toners kunt u kiezen voor een voordelige set met alle kleuren.


11 jul. 2014 - Telefoon- en tablet hoezen

Handig om mee te bestellen: telefoon- en tablet hoezen voor Apple en Samsung. De merken Puro en Muvit zijn nieuw aan ons assortiment toegevoegd.


30 jun. 2014 - HP 970XL / HP 971XL inktcartridges

De HP 970XL en HP 971XL inktcartridges voor de HP Officejet Pro X451, X476, X476dw, X551DW en X576DW zijn nu ook in ons 123inkt huismerk verkrijgbaar. De inkt in deze cartridges is op pigmentbasis.

Uiteraard meer inhoud dan origineel en een stuk goedkoper!


19 jun. 2014 - Nieuwe OKI toners

Ons assortiment is uitgebreid met verschillende nieuwe OKI toners. Met huismerk toners voor OKI C801dn, OKI C801n, OKI C821dn en OKI C821n bespaart u bijna 50% op uw afdrukkosten.
6 jun. 2014 - Aangepaste levertijden week 24

Volgende week gelden er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie.


16 apr. 2014 - Cubify filament

Vanaf vandaag leveren wij ook Cubify 3D filament cartridges (zowel PLA als ABS)!


24 mrt. 2014 - 123inkt.nl kopieerpapier

Met trots presenteren wij ons eigen kopieerpapier. Dit A4 kopieerpapier is extra wit en heeft een hoge kwaliteit, zodat u probleemloos kunt printen. Bovendien is dit milieuvriendelijk geproduceerde papier FSC gecertificeerd!


6 mrt. 2014 - Kleine verpakkingen zwaar papier

In samenwerking met Pro-Design zijn er speciaal voor 123inkt.nl kleinere verpakkingen met zwaar printpapier (100-300 gram) geproduceerd. Erg handig als u weinig vel nodig heeft of het eerst even wilt proberen. Zowel zwaar A4 papier als zwaar A3 papier is nu in deze kleine verpakking verkrijgbaar.


13 feb. 2014 - 123inkt.nl scoort het best

Het Radar testpanel onderzocht onlangs de 25 grootste Nederlandse webwinkels, en wat denkt u? 123inkt.nl scoort van alle webwinkels het beste op levertijd en ook nog eens zeer goed op service. Bekijk het onderzoek hier


4 feb. 2014 - Nieuwe huismerk toners

Nieuw in ons assortiment zijn de Brother TN-241 serie toners van het 123inkt huismerk. Naast deze Brother toners hebben wij nu ook de Kyocera TK-3110 en TK-3130 van ons huismerk.
Natuurlijk uit voorraad leverbaar tegen de laagste prijs!


18 dec. 2013 - Levertijden rond de feestdagen

Klik hier voor meer informatie over levertijden rond de feestdagen.


22 okt. 2013 - Kapton tape (3D printen)

Naast filament voor 3D printers hebben wij nu ook kapton tape in ons assortiment. Plak hiermee het heated bed af om kromtrekken van het ABS te voorkomen.


17 sep. 2013 - Nieuwe huismerk cartridges

Wij hebben diverse nieuwe huismerk cartridges aan ons assortiment toegevoegd:
- Brother LC-123 BK/C/M/Y
- Brother LC-125XL C/M/Y
- Brother LC-127XXL BK
- Canon PGI-550PGBK en CLI-551 BK/C/M/Y
- Epson T157-serie voor de Epson R2000
- Epson T159-serie voor de Epson R3000

Uiteraard met een uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs!


2 sep. 2013 - Micro SD, SDHC en SDXC kaarten

Ons assortiment opslagmedia is uitgebreid met Philips Micro SD geheugenkaarten, SDHC geheugenkaarten, SDXC geheugenkaarten en USB sticks. Allemaal van het merk Philips en uiteraard direct uit voorraad leverbaar!


13 aug. 2013 - 3D filament voor 3D printers

Ook bij 123inkt.nl kunt u nu terecht voor filament voor uw 3D printer. Wij leveren zowel ABS als PLA filament met een diameter van 1,75 of 3 mm. Natuurlijk leveren wij ook het filament tegen de laagste prijs!


8 jul. 2013 - Inbind materialen

Ons assortiment is uitgebreid met alle benodigdheden voor het inbinden van rapporten en verslagen. Zo leveren wij nu ook Bind- en draadruggen, Bindomslagen, Bindstrips en Klem- en klikstrips.


12 jun. 2013 - Gewijzigde levertijden week 24

In week 24 gelden er aangepaste tijden voor levering en klantenservice. Klik hier voor meer informatie.
5 jun. 2013 - 123inkt huismerk cartridges

Wij hebben een groot aantal nieuwe huismerk cartridges aan ons assortiment toegevoegd. U kunt nu ook extra voordeling printen met de Epson 16XL, Epson 24XL, Epson 26XL, Canon PGI-29, Ricoh GC-21 en Dell series 22. Natuurlijk uit voorraad leverbaar tegen de laagste prijs!


17 mei 2013 - HP 932/933XL en HP 950/951XL

Nieuw in ons assortiment zijn de huismerk cartridges ter vervanging van de HP 932, HP 933XL, HP 950 en HP 951XL. Deze cartridges hebben meer inhoud dan origineel en zijn in verhouding veel goedkoper!


28 mrt. 2013 - Beste Webwinkel 2013

Voor het zesde jaar op rij is 123inkt.nl verkozen tot Beste Webwinkel in de categorie Computer, Hard- & Software. Klik hier voor meer informatie.
18 mrt. 2013 - Actie: Dymo kortingsweek!

Deze week zijn de prijzen van alle Dymo producten verlaagd! 
Deze actie loopt t/m 24 maart.


22 feb. 2013 - Kopieerpapier

Naast Double A papier hebben wij nu ook goedkoper kopieerpapier in ons assortiment. Goede kwaliteit en slechts €4,50 per pak en €20,- voor een doos!


19 feb. 2013 - Leitz iLAM lamineermachines

Ons assortiment is uitgebreid met de nieuwe lijn Leitz iLAM lamineermachines en Leitz iLAM lamineerhoezen. Deze trendy modellen zijn zeer snel en gemakkelijk in gebruik!


24 jan. 2013 - Philips cd/dvd/Blu-Ray

Naast onze AgfaPhoto cd's en dvd's hebben wij nu ook Philips cd's, dvd's en Blu-Ray's in ons assortiment. Uiteraard zeer voordelig en binnen 24 uur geleverd.


4 jan. 2013 - Epson 18XL cartridges

Wij hebben weer enkele nieuwe huismerk artikelen aan ons assortiment toegevoegd. Bijvoorbeeld de Epson 18XL zwart en het Epson 18XL multipack voor o.a. de Epson Expression Home XP-205. Uiteraard meer inhoud dan origineel en goedkoper!


24 dec. 2012 - Fijne Feestdagen!

Namens het team van 123inkt.nl wensen wij u hele fijne Kerstdagen! 

Donderdag staan wij uiteraard weer klaar om uw orders te verwerken.


14 dec. 2012 - Levertijden rond de feestdagen

Klik hier voor meer informatie over levertijden rond de feestdagen.


30 nov. 2012 - Dymo LabelWriter 450 en 4XL

De Dymo LabelWriter 450 is nu verkrijgbaar tegen een superlage actieprijs! Tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 72,50 incl. btw.
Daarnaast is de Dymo LabelWriter 4XL nu met 50 euro in prijs verlaagd en kost nog maar € 189,50 incl btw. Bij beide modellen ontvangt u bovendien 10 euro gratis frankeertegoed!


26 nov. 2012 - Plakbandhouders

Naast plakband hebben wij nu ook de plakbandhouders in ons assortiment. verkrijgbaar in diverse maten en vrolijke kleurtjes.


15 nov. 2012 - Huismerk tapes voor Brother

Vanaf vandaag leveren wij een groot aantal tapes voor Brother beletteringsystemen. Zo is de besparing op bijvoorbeeld de TZe-231 bijna 30%!


2 nov. 2012 - Brother DCP-J140W

De Brother DCP-J140W hebben wij nu ook in ons assortiment. Bij ons maar € 60,50 incl. btw!


26 okt. 2012 - Océ toners en cartridges

Ons assortiment is uitgebreid met een groot aantal Océ cartridges en Océ toners.
Bij 123inkt.nl uiteraard leverbaar tegen de allerlaagste prijs!


12 okt. 2012 - Brother laserprinters

De laserprinters van Brother zijn eindelijk terug in ons assortiment. Vanaf vandaag leveren wij de laserprinters HL-2130 en HL-2250DN, en daarnaast de all-in-one printers DCP-7055 en DCP-7055W.
Bij ons uiteraard verkrijgbaar tegen de laagste prijs!


10 okt. 2012 - Nieuwe batterijen + oplader

De Agfaphoto Lithium CR123A, oplaadbare Agfaphoto AA batterijen en de bijbehorende batterij oplader zijn nu ook bij ons verkrijbaar. Uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd!


4 okt. 2012 - Brother labelprinters met WiFi

Vanaf vandaag leveren wij naast de Dymo labelprinters ook Brother labelprinters. De QL-570 en QL-700 zijn standaard modellen en de QL-710W en QL-720NW zijn de eerste draadloze labelprinters.

Nu tijdelijk met cashback actie waardoor ze extra goedkoop zijn!


24 sep. 2012 - USB sticks en archiefdozen

Nieuw in ons assortiment kantoorartikelen zijn USB sticks van 4, 8, 16 en 32GB. Daarnaast leveren wij nu ook archiefdozen.


14 sep. 2012 - Primera cartridges

Vanaf vandaag leveren wij ook Primera cartridges voor diverse Primera printers.


13 sep. 2012 - Ordners en mappen

Wij hebben ons assortiment opbergartikelen flink uitgebreid met o.a.:
- bank-giro ordners
- offertemappen
- ringbanden
- sorteermappen
- venstermappen


4 sep. 2012 - Gratis frankeertegoed

Vanaf nu 10 euro gratis frankeertegoed bij aanschaf van een Dymo Labelwriter!!


24 aug. 2012 - Diverse pennen

Wij hebben een aantal pennen aan ons assortiment toegevoegd. Dezelfde als onze 123inkt.nl pennen, maar dan zonder bedrukking. Deze zijn te verkrijgen als blauwe balpen, zwarte balpen en rode balpen. Daarnaast hebben wij ook gelpennen in het blauw, zwart en rood en een vulpotlood.


23 aug. 2012 - A3 papier

Ook A3 papier is nu vast in ons assortiment opgenomen. Wij leveren standaard A3 kopieerpapier, Canon A3 fotopapier, Epson A3 fotopapier en HP A3 fotopapier.


17 aug. 2012 - Enveloppen

Wij hebben nu diverse enveloppen in ons assortiment. Enkele soorten die wij aanbieden zijn de dienst envelop, luchtkussen envelop en bankgiro envelop.


10 aug. 2012 - Gekleurd papier

Het gekleurde papier is terug in ons assortiment! In diverse kleuren en in 80 grams of zwaar, 160 grams papier.


6 aug. 2012 - Bedrijfsformulieren

Ons assortiment kantoorartikelen is nu uitgebreid met bedrijfsformulieren.
Laat dus voortaan uw bestelformulieren, kassablokken en werkbonnen ook binnen 24 uur bezorgen!


31 jul. 2012 - Nieuwe huismerk toners

Diverse toners zijn nu ook in ons huismerk verkrijgbaar:

- HP 305A voor o.a. de HP Laserjet Pro 400 Color
- HP 507A voor o.a. de HP Laserjet 500 Color
- Dell PK941

Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis!


13 jul. 2012 - HP 364XL met chip

Vanaf vandaag hebben wij de HP 364XL huismerk cartridges met chip in ons assortiment. Deze cartridges zijn direct te gebruiken zonder dat er een chip overgezet hoeft te worden. Ook wordt bij deze cartridges het inktniveau weergegeven, precies hetzelfde als bij de originele cartridges.


12 jul. 2012 - Industriële labelprinters

Ook de industriële labelprinters van Dymo zijn nu bij ons te bestellen. Om goed te beginnen hebben we 6 spectaculaire aanbiedingen met kortingen tot ruim 300 euro!


10 jul. 2012 - Nieuwe kantoorartikelen

Ons assortiment kantoorartikelen is nu nog completer. Nu leveren wij ook kassarollen, lamineerhoezen, stempels en whiteboard markers.


3 jul. 2012 - Epson prijswijzigingen

Epson heeft per 1 juli een prijsverhoging van 3 tot 10% doorgevoerd. Helaas zijn ook wij genoodzaakt om onze inkt cartridge prijzen en toner prijzen hierop aan te passen.


12 jun. 2012 - Lexmark prijswijzigingen

Lexmark heeft per direct de prijzen van cartridges en toners verhoogd met 5% tot 10%. Deze prijswijziging geldt voor heel Europa en uiteraard zijn wij, net als iedereen, genoodzaakt om onze prijzen hier op aan te passen.

1 jun. 2012 - OKI C710 en C711 toners

De toners voor de OKI C710 en OKI C711 zijn nu ook in ons huismerk verkrijgbaar.
Uiteraard direct uit voorraad leverbaar.


16 mei 2012 - Nu ook kantoorartikelen!

Vanaf nu verkopen wij ook kantoorartikelen zoals:
- ordners
- batterijen
- markeerstiften
- nietjes, plakband en prittstiften

Alles uit voorraad leverbaar en uiteraard tegen de beste prijs!
12 apr. 2012 - Epson WorkForce Pro cartridges

Vanaf vandaag hebben wij huismerk cartridges voor nieuwe Epson WorkForce Pro printers.

Verkrijgbaar zijn de extra hoge capaciteit:
Epson T7011 zwart
Epson T7012 cyaan
Epson T7013 magenta
Epson T7014 geel

Al deze cartridges zijn ruim 10 euro goedkoper dan origineel en direct leverbaar!


2 apr. 2012 - Double A blijvend in prijs verlaagd!

Wegens groot succes zijn de prijzen van de mini-pallets en pallets Double A papier blijvend in prijs verlaagd:

A4 Mini-pallet  €279,99
A4 Pallet          €649,99
A3 Mini-pallet  €299,99
A3 Pallet          €699,99 

En ook leverbaar in België!


29 mrt. 2012 - Beste Webwinkel 2012

Voor het vijfde jaar op rij is 123inkt.nl verkozen tot Beste Webwinkel in de categorie Computer, Hard- & Software.
15 mrt. 2012 - Huismerk toners Samsung en Xerox

Nieuwe huismerk toners in ons assortiment:

Samsung MLT-D205S
Samsung MLT-D205L
Xerox 106R01485
Xerox 106R01414
Xerox 106R01415
Dell YTVTC

Allemaal uit voorraad leverbaar tegen een zeer lage prijs!


6 mrt. 2012 - Consumentenbond: 123inkt.nl het goedkoopst

De consumentenbond onderzocht de prijs en de besparingen met diverse merken huismerk cartridges. Van maarliefst 43 verschillende printertypes zijn de inktkosten in kaart gebracht. Conclusie: 123inkt.nl het goedkoopst!

Klik hier voor het artikel uit de Digitaalgids van maart 2012.


28 feb. 2012 - Double A paper pallet acties!

Tot en met 31 maart zijn de prijzen van de mini-pallets en pallets Double A papier in prijs verlaagd:

A4 Mini-pallet €279,99
A4 Pallet €649,99
A3 Mini-pallet €299,99
A3 Pallet €699,99 

Nu ook leverbaar in België!


20 feb. 2012 - Brother drum en Samsung toner

De brother DR-2200 drum en de Samsung MLT-D205E toner zijn nu ook in ons 123inkt huismerk verkrijgbaar. Nu dus nog meer mogelijkheden om op uw printkosten te besparen!


9 feb. 2012 - Huismerk toners HP, Canon en Xerox

Vanaf vandaag is van de volgende toners een 123inkt huismerk toner beschikbaar:
HP 90A
HP 90X
Canon 725
Xerox 106R01486
Uiteraard zijn deze van zeer hoge kwaliteit en erg scherp geprijsd!


25 jan. 2012 - Gewijzigde levertijden

Op donderdag 26 en vrijdag 27 januari is er geen orderverwerking en is onze klantenservice gesloten in verband met ons jaarlijkse bedrijfsuitje. 

Vanaf maandag 30 januari worden de orders weer verwerkt en is onze klantenservice vanaf 12.00 uur weer geopend.
20 jan. 2012 - Epson en Lexmark toners

Nieuw in ons assortiment zijn 123inkt huismerk toners voor de Epson AcuLaser C3800 en de Lexmark X264dn, X360, X363 en X364.
Direct uit voorraad leverbaar tegen een zeer scherpe prijs!


5 jan. 2012 - Dymo LabelWriter aanbieding

De Dymo LabelWriter 450 Turbo is tijdelijk met 30 euro in prijs verlaagd. Daarnaast is dit type maarliefst 40% sneller dan het standaard model.
27 dec. 2011 - Prijswijzigingen januari 2012

Diverse printerfabrikanten hebben helaas aangekondigd hun prijzen in januari 2012 te gaan verhogen. Voor HP cartridges en toners zal dit naar verwachting zelfs tussen de 7% en 10% zijn op een deel van het assortiment. Deze prijswijziging geldt voor heel Europa en uiteraard zijn wij genoodzaakt om onze prijzen hier op aan te passen. Profiteer dus nu nog van het huidige prijsniveau voordat deze omhoog gaat!


9 dec. 2011 - Epson tapes

Vanaf vandaag is het volledige assortiment Epson tapes bij ons verkrijgbaar. Geschikt voor de Epson LabelWorks LW-300, LabelWorks LW-400 en LabelWorks LW-900P.


6 dec. 2011 - Chipresetters

Zowel de Epson T128-serie en Epson T129-serie als de Canon PGI-525PGBK en Canon CLI-526 serie zijn van nu af aan te resetten met de nieuwe chipresetters. Ook deze cartridges zijn nu dus volledig leeg te printen.


15 nov. 2011 - Brother TN-2010

Van de Brother TN-2010 toner is nu ook een 123inkt huismerk beschikbaar. Uiteraard veel goedkoper dan origineel en van uitstekende kwaliteit.


14 nov. 2011 - Nieuwe reinigingscartridges

Vanaf vandaag hebben wij een groot aantal nieuwe reinigingscartridges in ons assortiment voor nieuwe printers van Brother, Canon, Epson en HP.


4 nov. 2011 - Samsung en Brother toners

Ons Samsung huismerk assortiment is uitgebreid met de volgende toners:
- CLT-K4072S zwart
- CLT-C4072S cyaan
- CLT-M4072S magenta
- CLT-Y4072S geel
- MLT-D1042S zwart
- MLT-D1052S en D1052L zwart
- MLT-D2082S en D2082L zwart
- MLT-D1092S zwart

En 2 nieuwe Brother toners:
- TN-2210 en TN-2220 zwart


26 okt. 2011 - Dymo PnP en Dymo print server

Twee nieuwe Dymo producten ideaal voor kantoren of kleine werkgroepen:
- Dymo Labelmanager PnP
- Dymo print server

De Dymo Labelmanager PnP is een beletteringsysteem dat door meerdere mensen in een netwerk te gebruiken valt. De Dymo print server zorgt ervoor dat de LabelWriter 400, 450 of 4XL door meerdere personen in het netwerk te gebruiken is.


29 sep. 2011 - 250 vel Double A papier

Voor de thuisgebruiker hebben wij nu een kleinere verpakking Double A papier. Deze verpakking bevat 250 vel 80 grams kopieerpapier.


28 sep. 2011 - Canon C-EXV 21 huismerk

Bespaar nu ook op de Canon C-EXV 21 toners met ons 123inkt huismerk. Deze toners zijn vanaf vandaag leverbaar en geschikt voor o.a. de Canon iRC2380i, iRC2880, iRC3080i, iRC3380i en iRC3580i.


16 sep. 2011 - HP 301XL huismerk

Vanaf vandaag hebben wij de HP 301XL zwart en HP 301XL kleur ook in onze 123inkt huismerk uitvoering. Deze cartridges zijn van uitstekende kwaliteit en in verhouding stukken goedkoper dan de originele HP cartridges.


15 jul. 2011 - HP Laserprinters

Vanaf vandaag hebben wij 3 nieuwe HP Laserprinters in ons assortiment:

- HP Laserjet Pro P1560
- HP Laserjet Pro P1606DN
- HP Laserjet M1212NF

Voor al deze printers hebben wij een goedkope huismerk toner beschikbaar, zodat u extra voordelig kunt printen!


4 jul. 2011 - Nieuwe huismerk artikelen

Wij hebben diverse nieuwe huismerk artikelen in ons assortiment:

- Brother 1240
- Brother 1280XL
- Epson T1281 t/m T1285
- Epson T1291 t/m T1295
- HP 126A
- HP 128A
- Samsung CLT-4092 serie

En toners voor de volgende printers:
- OKI C110
- OKI C130n
- OKI MC160n
- Xerox Phaser 6121
- Dell 1235cn

Alles uit voorraad leverbaar tegen de beste prijs.


18 mei 2011 - Nieuwe huismerk cartridges

Wij hebben een aantal nieuwe huismerk cartridges in ons assortiment:

- HP 300XL
- HP 701
- HP 901XL
- HP 920XL
- HP 940XL
- Kodak 10XL
- Lexmark 43XL / 44XL

Al deze artikelen hebben een uitstekende kwaliteit, scherpe prijs en zijn uit voorraad leverbaar.


2 mei 2011 - lexmark toners

Vanaf vandaag hebben wij 4 nieuwe huismerk toners voor Lexmark in ons assortiment. 

De Lexmark E260A11E, E360H11E, E460X11E en 64416XE geschikt voor de Lexmark E260, E360, E460 en T644 series.

Zoals altijd veel goedkoper dan origineel en van een zeer goede kwaliteit.


4 apr. 2011 - Succesvolle actie voor War Child

Mede dankzij de bijdrage van 123inkt.nl en haar klanten is de War Child actie zeer succesvol geweest. Dankzij de actie kunnen in totaal 54.000 oorlogskinderen door War Child geholpen worden. Bedankt voor uw steun!
28 mrt. 2011 - 123inkt.nl steunt War Child

123inkt steunt de Radio 538 voor War Child actie. Ook u kunt de actie steunen. Klik hier hier voor meer informatie.


25 mrt. 2011 - Beste Webwinkel 2011

Voor het vierde jaar op rij is 123inkt.nl verkozen tot Beste Webwinkel in de categorie Computer, Hard- & Software. Klik hier hier voor meer informatie.


16 feb. 2011 - Originele Dell toners

Wij hebben het volledige assortiment Dell toners in ons assortiment opgenomen. Dus voor de supplies voor uw Dell printer kunt u voortaan ook bij ons terecht!


2 feb. 2011 - Bedrijfsuitje

Ons bedrijfsuitje in de sneeuw was zeer geslaagd. Klik hier voor een kleine impressie.


6 jan. 2011 - Brother LC-985 serie

De Brother LC-985 serie is nu ook van ons huismerk verkrijgbaar. Geschikt voor de Brother DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, MFC-J220, MFC-J265W, MFC-J410 en de MFC-J415W. Natuurlijk een stuk goedkoper dan origineel en van een uitstekende kwaliteit!


5 jan. 2011 - Nieuwe huismerk toners

Ons assortiment huismerk toners is flink uitgebreid met div. types voor Minolta, OKI, Xerox en Kyocera printers. Bespaar nu dus extra veel op o.a. de Kyocera TK-540K en de OKI 43487712.


29 dec. 2010 - Openingstijden 31 december

In verband met oudejaarsavond kunnen wij op vrijdag 31 december bestellingen tot 14.00 uur verwerken. Onze klantenservice zal tot 15.30 uur geopend zijn. 

Wij wensen u een kleurrijk 2011!
8 dec. 2010 - Canon fotopapier

Ons assortiment Canon fotopapier is uitgebreid met A4 en 10x15 cm. fotopapier. Nieuw zijn o.a. de professionele soorten fotopapier SG-201, PR-201 en PT-101.


25 nov. 2010 - HP laser fotopapier

Wij hebben het assortiment HP fotopapier voor laserprinters uitgebreid met diverse soorten A4 laser fotopapier en 10x15 laser fotopapier.


15 nov. 2010 - Dymo labelprinters

Aan ons assortiment printers hebben wij nu ook Dymo labelprinters en Dymo beletteringsystemen toegevoegd.


4 nov. 2010 - Samsung MLT-D1082S huismerk

Van de Samsung MLT-D1082S hebben wij vanaf vandaag ook een huismerk versie beschikbaar. Geschikt voor de Samsung ML-1640 en ML-2240.


26 okt. 2010 - A3 papier

Vanaf vandaag verkrijgbaar: A3 papier van Double A. Verkrijgbaar per mini pallet of heel pallet.


22 okt. 2010 - Dymo assortiment uitgebreid

Ons assortiment Dymo artikelen is uitgebreid met Dymo etiketten. Dus vanaf nu kunt u voor verbruiksartikelen voor uw Dymo LabelWriter ook bij ons terecht!


14 okt. 2010 - 500.000e unieke klant!

Tien jaar na de start van 123inkt.nl hebben we wederom een mijlpaal bereikt: de 500.000e unieke klant! Om dit te vieren (lees meer)


30 sep. 2010 - Kyocera huismerk toners

Nieuw in ons assortiment zijn de volgende Kyocera toners:
Kyocera TK-340, TK-350, TK-360, TK-675 en TK-715.
Daarnaast hebben wij nieuwe huismerk toners voor de OKI C5550, OKI C5800, OKI C5900 en Epson AcuLaser M2000.


21 sep. 2010 - Beletteringsystemen en printers

Vanaf vandaag hebben wij 3 Brother Beletteringsystemen in ons assortiment: Brother PT-1090, PT-1290DT en PT-2100VP
Daarnaast een Brother 7 in 1 inkjet printer, een A3 printer en 2 monochrome laserprinters.


17 sep. 2010 - HP 364 huismerk cartridges

De HP 364 cartridge serie voor HP Photosmart printers kunnen wij vanaf vandaag ook van ons huismerk leveren. Ons huismerk bevat veel meer inkt dan de originele HP 364XL! Ideaal is de aanbieding met de 3 kleuren welke u kunt combineren met het gewenste aantal zwart en foto zwart. Bespaar vanaf nu dus veel geld op uw HP cartridges!


13 aug. 2010 - Xerox solid ink

Vanaf vandaag hebben wij ook een huismerk versie van de solid ink voor Xerox Phaser printers in ons assortiment. Verkrijgbaar is de solid ink voor de Phaser 8400, Phaser 8500, Phaser 8550 en Phaser 8560.

Uiteraard merkt u geen kwaliteitsverschil en is ons huismerk een stuk voordeliger dan de Xerox uitvoering!


1 aug. 2010 - Diverse prijswijzigingen

Helaas zijn er door de printerfabrikanten wederom prijzen verhoogd. Per 1 augustus hebben HP, Canon, Epson en Lexmark hun prijzen onverwachts tussen de 3,5% tot 10% verhoogd. Uiteraard zijn wij genoodzaakt om onze prijzen hier op aan te passen.
5 jul. 2010 - Snelste van Nederland

Vanaf nu heeft 123inkt.nl de snelste bezorgservice van Nederland!

Als u op werkdagen vóór 22.00 uur een bestelling plaatst en betaalt met iDeal, dan wordt uw pakket de volgende werkdag al bij u geleverd met TNT Post. Voor levering op rekening blijft 16.00 uur gelden.
16 jun. 2010 - HP CE250X, CE251A, CE252A, CE253A

Nieuw in ons assortiment zijn onze huismerk toners voor de HP Color Laserjet CP3525 en HP Color Laserjet CM3530. Het gaat om de toners HP CE250X, HP CE251A, HP CE252A en HP CE253A.


31 mei 2010 - Canon 716 en 718 toners

De Canon 716BK, 716C, 716M, 716Y en Canon 718BK, 718C, 718M, 718Y zijn nu ook van ons huismerk verkrijgbaar en direct uit voorraad leverbaar!


26 mei 2010 - Brother TN-230 huismerk

Vanaf vandaag is de Brother TN-230 serie ook van ons huismerk te verkrijgen. Bespaar dus nu op de Brother TN-230BK, TN-230C, TN-230M en TN-230Y.


11 mei 2010 - Canon huismerk cartridges

Wij hebben nieuwe huismerk inktcartridges voor Canon printers in ons assortiment opgenomen. Voor o.a. de Canon Pixma MX7600, Canon Pixma Pro 9500 en de Canon Pixma iP100.

Het betreft de Canon PGI-35BK, CLI-36BK, PGI-7BK en de PGI-9 serie waaronder de PGI-9PBK.


4 mei 2010 - Verzending op 5 mei

Op bevrijdingsdag zullen wij geen pakketjes verzenden. Alle bestellingen die op 5 mei geplaatst worden zullen wij op donderdag 6 mei verwerken.
29 apr. 2010 - Prijswinnaars

De winnaars van Epson Stylus Photo PX710W actie zijn bekend. Klik hier voor meer informatie.


2 apr. 2010 - Dymo tapes

Ons assortiment tapes is nu uitgebreid met Dymo tapes. Wij leveren tapes voor de Dymo LabelManager, Dymo LabelPoint en Dymo LetraTag labelprinters.


25 mrt. 2010 - Beste van Nederland !!!

123inkt.nl is tijdens de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland

Dit willen wij met iedereen vieren en daarom: 

GRATIS verzending t/m 15 april

Maak tevens kans op 1 van de 20 Epson all-in-one fotoprinters t.w.v. €200,-
24 mrt. 2010 - Samsung CLP-315 aanbieding

De Samsung CLP-315 kunnen wij tegen een super lage prijs aanbieden. Deze kleuren laserprinter is zeer geschikt voor thuis- of klein-zakelijk gebruik!

OP = OP


15 mrt. 2010 - Vanaf nu nog sneller !

Onze bezorgservice is vanaf vandaag nog verder verbeterd. Als u op werkdagen vóór 19.00 uur bestelt en betaalt met iDeal, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis.
12 mrt. 2010 - Brother tape

Nieuw in ons assortiment zijn diverse Brother tapes. Om te zien welke tapes u kunt gebruiken kunt u ook zoeken op uw Brother beletteringsysteem.


9 mrt. 2010 - 123inkt genomineerd Thuiswinkel Awards

Voor het derde jaar op rij zijn we genomineerd voor een Thuiswinkel Award! Helpt u ons aan de overwinning door op ons te stemmen?


26 feb. 2010 - Verzenden met Kiala

Bent u overdag niet aanwezig om uw bestelling aan te nemen? Geen probleem ! Vanaf nu is het mogelijk om uw bestelling op een Kiala punt te laten bezorgen. Bepaal dus zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt.


24 feb. 2010 - 123inkt.nl in nieuw jasje

Zoals u wellicht gezien heeft is onze website vernieuwd. Nieuw is dat u nu ook kunt inloggen om uw persoonlijke gegevens te bekijken en te bewerken. Werkt iets niet naar behoren, laat het ons dan weten!


14 jan. 2010 - Nieuwe 123inkt huismerk toners

Nieuw in ons assortiment zijn de Kyocera TK-130 en Kyocera TK-140 toners van ons 123inkt huismerk. Daarnaast zijn er nieuwe huismerk toners voor de Oki B410, Oki B430 en Oki B440 printer series.

Bekijk de productpagina's voor onze scherpe prijzen.


17 dec. 2009 - HP Color Laserjet CP2025 en CM2320 toners

Nieuw in ons toner assortiment zijn de HP CC530A, CC531A, CC532A en CC533A

Natuurlijk veel goedkoper dan de HP versie en van uitstekende kwaliteit! 


14 dec. 2009 - HP CC364A en HP CC364X

De toners HP CC364A en HP CC364X zijn nu ook verkrijgbaar in ons 123inkt huismerk.
Deze HP toners zijn o.a. geschikt voor de HP Laserjet P4015 en HP Laserjet P4515.


24 nov. 2009 - Nieuwe 123inkt huismerk cartridges

Wij hebben een aantal nieuwe inkt cartridges van ons 123inkt.nl huismerk. Het gaat om de Lexmark 1, Olivetti FJ 31, Canon CL-38 en Canon PG-37. Daarnaast hebben wij nieuwe Dell cartidges voor onder andere de Dell V305 printer en de Dell 926 all-in-one printer.

Ook deze producten zijn goedkoop en van zeer goede kwaliteit!


24 jul. 2009 - HP CE505 toners

Vanaf vandaag hebben wij de HP CE505A en HP CE505X toners ook van ons 123inkt huismerk.

Uiteraard van uitstekende kwaliteit en een stuk goedkoper!


2 jul. 2009 - Nieuwe soorten fotopapier

Het beste fotopapier voor de mooiste (vakantie)foto's! Ons assortiment is nu uitgebreid met diverse nieuwe soorten voor superscherpe prijzen.

Nu: 10x15 cm fotopapier al vanaf 4 cent, 13x18 cm vanaf 20 cent en A4 vanaf 7 cent per vel. 

Klik hier voor een overzicht van ons assortiment.
28 mei 2009 - Nieuwe HP toners

Het assortiment HP toners van ons 123inkt huismerk is uitgebreid met de HP CB540A, HP CB541A, HP CB542A en HP CB543A!

Uiteraard zijn ook deze toners zeer scherp geprijsd!
26 mrt. 2009 - Beste Webwinkel 2009

123inkt.nl is de winnaar van een Thuiswinkel Award 2009. In de categorie Computer hard- & software is 123inkt.nl, net als in 2008,  uitgeroepen tot "Beste Webwinkel 2009"

Bedankt voor uw stem op 123inkt.nl !
3 mrt. 2009 - Genomineerd Thuiswinkel Awards 2009 !

123inkt.nl is wederom genomineerd voor de Nationale Thuiswinkel Award in de categorie Computer hard- & software. Er is massaal op 123inkt.nl gestemd, maar het eindoordeel is nog niet geveld! Stemmen kan nog tot 25 maart.

Klik hier om uw stem op 123inkt.nl uit te brengen. 

Klik hier voor het persbericht
1 jan. 2009 - Diverse prijswijzigingen

Helaas zijn er door de printerfabrikanten wederom prijzen verhoogd. Op 1 januari 2009 hebben HP, Canon, Brother en Samsung hun prijzen met gemiddeld 10% verhoogd voor inkt cartridges en laser toners.
1 dec. 2008 - Diverse prijswijzigingen

In verband met de huidige economische situatie hebben bijna alle printerfabrikanten diverse prijsverhogingen doorgevoerd voor inktcartridges en toners. Gemiddeld is dit 5% tot 17,5% voor Nederland. Uiteraard zijn wij genoodzaakt om onze prijzen hier op aan te passen.
1 nov. 2008 - HP prijswijzigingen

Per 1 november heeft HP een groot aantal prijswijzigingen doorgevoerd. Kijk bij de HP cartridges of HP toners voor de nieuwe prijzen.
10 okt. 2008 - Nieuwe Epson printers

Ons assortiment is uitgebreid met nieuwe Epson printers! Wij hebben o.a. nieuwe inkjet printers, all-in-one inkjet printers en zakelijke inkjet printers. Deze printers zijn uiteraard zeer scherp geprijsd!
8 aug. 2008 - GRATIS TomTom t.w.v. 179,- !

Nu gratis TomTom ONE Benelux V4 t.w.v. € 179,00 bij aanschaf van een Epson kleuren laserprinter ! 
Geldig t/m 30 september.

29 jul. 2008 - Gratis unieke gadget bij uw bestelling

Bestel nu bij 123inkt.nl en ontvang GRATIS de 123inkt nietloze nietmachine. Deze gadget gebruikt geen nietjes maar meer informatie
7 mei 2008 - Nieuw in ons assortiment

Agfa Photo CD-R, DVD-R
Ons assortiment is uitgebreid met AgfaPhoto CD-R's, DVD-R's, DVD+R's, DVD-R printables en DVD+R printables. Deze cd's en dvd's zijn van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd!


29 apr. 2008 - Koninginnedag en Hemelvaartsdag

Woensdag 30 april en donderdag 1 mei zijn wij gesloten ivm Koninginnedag en Hemelvaartsdag.
Vrijdag 2 mei zijn wij gewoon geopend en worden bestellingen normaal verwerkt.
28 mrt. 2008 - Beste webwinkel 2008

123inkt.nl is de winnaar van een Thuiswinkel Award 2008. In de categorie Computer hard- & software is 123inkt.nl uitgeroepen tot "Beste Webwinkel 2008". De uitreiking vond donderdagavond plaats tijdens het gala in Noordwijk, georganiseerd door de Nationale Thuiswinkel Organisatie. 

Het hele team van 123inkt.nl bedankt iedereen voor zijn stem !

Klik hier voor meer informatie.
29 feb. 2008 - Genomineerd Thuiswinkel Awards 2008 !

123inkt.nl is genomineerd voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2008 in de categorie Computer hard- & software. Er is massaal op 123inkt.nl gestemd, maar het eindoordeel is nog niet geveld! Stemmen kan tot 26 maart. 
Klik hier om te stemmen.

Klik hier voor het persbericht


27 feb. 2008 - Wordt 123inkt genomineerd?

Wordt 123inkt.nl genomineerd voor Beste Webwinkel 2008?
Stem nu en maak het verschil.
4 feb. 2008 - Wij zijn weer fris begonnen

Na een paar fantastische dagen in de sneeuw zijn wij allen weer heelhuids teruggekeerd. Wegens enorme drukte kunnen wij telefonisch moeilijker bereikbaar zijn. Wij verwachten dinsdagmiddag alle achterstanden te hebben weggewerkt.
29 jan. 2008 - Nu GEEN verzendkosten

Nu GEEN verzendkosten Na een zeer druk en succesvol 2007 gaan wij met het hele team even bijkomen in de sneeuw. 
Daardoor zijn wij gesloten op: 

- woensdag 30 januari 
- donderdag 31 januari 
- vrijdag 1 februari
 

U kunt gewoon een bestelling plaatsen. Ter compensatie berekenen wij t/m vrijdag 1 februari 15.00 uur GEEN verzendkosten. Uw bestelling wordt door ons vanaf maandag 4 februari verwerkt.
2 jan. 2008 - Stem en win !

123inkt.nl neemt deel aan de Nationale Thuiswinkel Awards 2008. Hierbij strijden de beste Nederlandse webwinkels om de titel "Beste Webwinkel 2008".
Is 123inkt.nl uw favoriet? Geef ons dan uw stem en maak kans op o.a. een digitale camera, een iPod, een laptop of een reischeque !
1 jan. 2008 - Gelukkig 2008 !

Namens het hele team van 123inkt.nl: voor iedereen een heel gezond en kleurrijk 2008!!!
1 nov. 2007 - Epson Stylus DX8450 actie

De nieuwe Epson Stylus DX8450 is een geavanceerde alles-in-één printer, scanner en kopieerapparaat. U kunt eenvoudig rechtstreeks foto's afdrukken vanaf uw digitale camera of geheugenkaart via het LCD-scherm van 6,3 cm – zelfs zonder pc. Met een printsnelheid tot 32 ppm A4 en een 10x15cm. foto in 26 sec. is de Epson Stylus DX8450 ook nog eens razendsnel.

- Van € 129,- voor € 89,-
24 okt. 2007 - Epson Stylus D120 actie

De nieuwe Epson Stylus D120 is de snelle en krachtige inkjetprinter voor thuis of op kantoor. Met een extreem hoge snelheid tot 37 ppm zijn uw printopdrachten klaar in een handomdraai. Dankzij de vijf afzondelijke inktcartridges produceert de Epson Stylus D120 afdrukken in laserkwaliteit en tegen een lage prijs per pagina.

- Van €99,- voor €89,-
19 okt. 2007 - Officieel HP Supplies Partner

123inkt.nl heeft het strenge certificeringsproces van HP doorlopen om HP Supplies Partner te worden. Wij hebben de nodige bekwaamheid en deskundigheden om u te helpen bij het selecteren en gebruiken van HP-supplies. Waarom zou u risico's lopen bij andere webwinkels?
4 okt. 2007 - Double A Paper

Het beste kopieer- en printpapier ter wereld is nu ook verkrijgbaar bij 123inkt.nl. Met Double A Paper kunt u haarscherp afdrukken op milieuvriendelijk papier voor een scherpe prijs.
24 sep. 2007 - Nieuwe Epson printers

Epson introduceert een complete reeks nieuwe printers. Klik links op "printers" voor meer informatie over de nieuwe modellen.
21 mei 2007 - Printers tegen stuntprijzen !

Ons printerassortiment is volledig vernieuwd. Van inkjetprinter tot matrixprinter en van fotoprinter tot kleuren laserprinter. U bent bij ons aan het juiste adres voor een voordelige printer.
27 apr. 2007 - Casio artikelen

Nieuw in ons assortiment: Casio rekenmachines, cartridges en tapes. Handig voor op kantoor, op school en voor thuis!
28 mrt. 2007 - Nieuwe Epson cartridges

Nu ook compatible cartridges voor de nieuwe Epson D78, DX4000, DX4050, DX5000, DX5050, DX6000, DX6050, DX7000F R265, R360 en RX560 printers.
Veel meer inhoud dan origineel en een stuk voordeliger !


27 mrt. 2007 - Veilig en vertrouwd

Vanaf nu zijn wij naast het Webshop Keurmerk ook in het bezit van het QShops keurmerk. Deze onafhankelijke organisatie stelt zeer hoge eisen voordat zij een webwinkel certificeert. Veilig en vertrouwd via internet kopen bent u al lang van ons gewend. Hierbij nogmaals de bevestiging !
21 feb. 2007 - Prijswinnaars

Klik hier voor alle prijswinnaars van de 100.000ste klant actie.
10 jan. 2007 - Alle merken, alle types

Ook voor supplies voor minder bekende merken bent u bij ons aan het juiste adres. Zo voeren wij naast de "grote" merken ook een compleet assortiment toners en drums voor Ricoh, Oki, Nashuatec, Sharp, Kyocera en meer !
30 nov. 2006 - Nieuw assortiment CD-R/DVD-R

Ons assortiment CD-R's en DVD-R's is geheel vernieuwd. 

Nieuwe soorten, alleen A-merken, alles voorradig en uiteraard scherp geprijsd !
15 nov. 2006 - Nieuwe HP cartridges

Ons assortiment eigen merk cartridges voor HP printers is uitgebreid met nieuwe artikelen:

HP 21 en HP 22
Geschikt voor diverse HP Deskjet en PSC printers

HP 363
serie (6 cartridges)
Geschikt voor diverse HP Photosmart printers

Kijk bij uw printertype voor meer informatie.


10 okt. 2006 - Nu ook betalen via iDeal

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om via iDeal te betalen. Met deze veilige en eenvoudige betaalmethode kunt u nu nog makkelijker bestellen.
10 jul. 2006 - Nieuw assortiment fotopapier

Ons assortiment fotopapier is geheel vernieuwd. Na uitvoerig testen bieden wij nu een heel nieuw assortiment fotopapier aan van de beste verkrijgbare kwaliteit. Onze papierfabrikant levert bijvoorbeeld ook bepaalde soorten fotopapier aan de bekende printerfabrikanten!

En natuurlijk bieden wij superscherpe prijzen zoals u van ons gewend bent. Nu: A4 fotopapier al vanaf 7 cent per vel en 10 x 15 cm. fotopapier al vanaf 4 cent per vel.

Profiteer nu ook van de fotopapier aanbiedingen van ons oude assortiment. Hierbij geldt: OP=OP.
3 jul. 2006 - Het was een fantastisch feest

Wij willen iedereen bedanken voor de leuke en spontane felicitaties aan onze directeur en zijn vrouw voor hun trouwen.

Een impressie van de bruiloft vindt u op www.gerben-asia.nl

Vandaag worden alle orders verzonden die nog niet verwerkt waren.
27 jun. 2006 - 

Donderdag 29 en vrijdag 30 juni gesloten

De directeur van Digital Revolution gaat trouwen. Daarom hebben wij een groots feest waarbij het hele Digital Revolution team aanwezig zal zijn. Doordat dit meerdaagse feest in het buitenland wordt gevierd, zullen wij op donderdag 29 en vrijdag 30 juni gesloten zijn.

Maandag 3 juli zullen alle bestellingen verwerkt worden die na woensdag 15.00 uur zijn geplaatst. Uw bestelling wordt dan dinsdag bij u bezorgd. Onze klantenservice is maandag vanaf 12.00 uur weer bereikbaar voor al uw vragen.
26 jun. 2006 - 

Ze zijn er !

Nu ook compatible cartridges voor de nieuwste Canon Pixma printers.

Kijk bij uw printertype voor meer informatie.
19 apr. 2006 - 

Nieuwe artikelen en aanbiedingen

Nu ook Digital Revolution cartridges voor diverse Lexmark, Dell, Olivetti en Samsung printers.

Klik op uw merk en type printer voor meer informatie
3 apr. 2006 - 

De nieuwe stickeractie is gestart

Vanaf vandaag staan alle nieuwe foto's online. Klik op de gele button om te stemmen op de foto's.

Tevens zijn de winnaars van de afgelopen periode bekend.
Winnaars gefeliciteerd!
15 feb. 2006 - 

Gisteren gelezen in de Telegraaf:

Vanaf vandaag verkrijgbaar. "De Babysitter" software.
Weet wat er gebeurt op uw PC tijdens uw afwezigheid!!!

Klik hier om de Babysitter te bestellen
1 jan. 2005 - 

Namens het hele Digital Revolution team: voor iedereen een heel gezond en kleurrijk 2006!!!
12 dec. 2005 - 

Nieuwe printeraanbiedingen

Er zijn ontelbare types printers te koop en door dit grote aanbod zie je door de bomen het bos niet meer.
Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van de printers met volgens ons de beste prijs/ kwaliteit verhouding.


24 nov. 2005 - 

In verband met de HCC-dagen, waar wij dit jaar ook weer groots aanwezig zullen zijn, kan uw bestelling een dag vertraging oplopen.

Op vrijdag 25 november zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Onze excuses voor het ongemak.
10 nov. 2005 - 

Vanaf vandaag heeft onze site een nieuw jasje.

Ook is het plaatsen van een bestelling nog eenvoudiger geworden.
12 okt. 2005 - 

De nieuwste versie van de Digital Revolution Tool is uit!

U kunt versie 4.00 downloaden door hier te klikken.
15 sep. 2005 - 

Het assortiment toners van ons eigen merk is flink uitgebreid.

U kunt nu Digital Revolution toners bestellen voor o.a. HP, Canon, Epson, Brother en Samsung. Dit kan u een besparing van wel 60 % opleveren.

Natuurlijk ook met 100% garantie.
15 feb. 2005 - 

Na aan verschillende eisen te hebben voldaan hebben wij eindelijk het Webshop Keurmerk verworven.

Dit keurmerk hebben wij kunnen verwerven vanwege de manier waarop wij met de internet-aankopen omgaan: onze klantvriendelijke leveringsvoorwaarden en ons strakke privacy-protocol.
21 jan. 2005 - 

Net de prijzen van Brother-cartridges en toners verlaagd.

En wie is er nu weer de goedkoopste in Nederland met Brother?????
14 jan. 2005 - 

Nadat wij er door een oplettende klant op gewezen waren dat wij slechts 3 maanden garantie gaven op ons eigen "Digital Revolution" merk compatibel cartridges, hebben wij deze "pre-historische" garantie direct omgezet in:

Levenslange garantie !!!
7 nov. 2004 - 

Vandaag de verzendkosten blijvend verlaagd !!!
19 okt. 2004 - 

Net de prijzen van Lexmark-cartridges verlaagd.

En wie is er nu weer de goedkoopste in Nederland met Lexmark?????
15 sep. 2004 - 

Ons eigen merk cartridges is getest door PCM (Personal Computer Magazine), het tijdschrift voor de wat professionele computergebruikers (zelfde redactie/uitgever als Computer idee).

En ................... voor de Epson kwamen wij uit de bus als BESTE KOOP !!!!

Voor Canon en HP kwamen wij ook als een van de besten uit de bus !!!

De testresultaten staan in het oktober-nummer van PCM.
7 mei 2004 - 

Vandaag hebben wij een nieuw uniek netwerkprodukt gelanceerd!

Met dit produkt, genaamd Powerline, kunt U bijvoorbeeld een netwerk maken of het internet delen door heel simpel gebruik te maken van het stroom netwerk in huis of kantoor!

U kunt dus heel simpel van ieder stopcontact in huis een regelrechte internetverbinding maken!

Dus geen gaten meer boren of draden trekken!


U vindt het nieuwe Powerline assortiment door op deze link te klikken!
16 apr. 2004 - 

Omdat wij (voor onze normen) teveel klachten over onze compatible cartridges ontvingen: ongeveer 2 % tegenover 0.5 % vroeger, hebben wij besloten te veranderen van fabrikant voor onze compatible cartridges.

Vanaf eind maart zijn wij druk bezig geweest onze gehele voorraad van ruim 45.000 stuks te voorzien van nieuwe cartridges (de oude gaan retour fabrikant). De eerste week hebben wij besteed aan het vervangen van de "hardlopers". Hierna zijn wij begonnen met het vervangen van de rest van de voorraad.

Uiteraard zijn wij direct begonnen met het zoveel mogelijk uitleveren van nieuwe cartridges en vanaf vandaag bestaat ons gehele compatible assortiment uit nieuwe cartridges.

Uniek te noemen is het resultaat van de test die we hebben gehouden, wij hebben 500 nieuwe cartridges naar willekeurige klanten gestuurd met de vraag om deze voor ons te testen.

Het resultaat: slechts 1 cartridge gaf een probleem !!!

De nieuwe cartridges zijn van een dermate hoge kwaliteit dat we momenteel weer meer complimenten dan klachten ontvangen (zoals we al jaren gewend waren).

Als laatste wil ik U blijven wijzen op onze lijfspreuk:

Bent U tevreden? Vertel het een ander. Bent U ontevreden? Vertel het ons !!!

Met vriendelijke groet,

Gerben Kreuning (directeur)
11 apr. 2004 - 

Vandaag de 80 min. CDR's fors in prijs verlaagd !!!

Tevens de Fuji DVD+R's in prijs verlaagd.
25 mrt. 2004 - 

Vandaag de originele HP-cartridges drastisch in prijs verlaagd.
8 mrt. 2004 - 

Wij zijn weer terug van ons bedrijfs-uitje, het was zeer gezellig !!!
Vandaag zijn we allemaal weer "fris" begonnen.
5 mrt. 2004 - 

i.v.m. ons personeels-uitje (weekendje weg) zijn wij vandaag (vrijdag) na 14.00 uur gesloten.
Bestellingen geplaatst voor 14.00 uur worden uiteraard gewoon verstuurd.

Maandag zijn wij weer gewoon open.
3 mrt. 2004 - 

Telefoon problemen lijken opgelost, na ruim 4 uur onbereikbaar te zijn geweest: Sorry, een dag te vroeg de lijnen omgezet!!!

KPN, wederom bedankt !!!

Morgen krijgen we dus een nieuwe telefooncentrale (en een aantal aanpassingen op de telefoonlijnen) het kan dus morgen voorkomen dat we weer .......... onbereikbaar zijn.
3 mrt. 2004 - 

Door een storing in ons telefoonnetwerk (we krijgen morgen een nieuwe centrale) zijn wij momenteel telefonisch niet te bereiken.

Waarschijnlijk is er iets fout gegaan bij KPN.........

Bedankt KPN !!!
1 jan. 2004 - 

Namens het hele Digital Revolution team: voor iedereen een heel gezond en gelukkig nieuwjaar!!!
2 dec. 2003 - 

De HCC-dagen zijn weer achter de rug, wij zijn tevreden en hopen dat U dat ook bent.
Echter door de nasleep van deze drie hectische dagen is het mogelijk dat Uw bestelling enige vertraging oploopt.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.
20 nov. 2003 - 

In verband met de HCC-dagen, waar wij dit jaar ook weer groots aanwezig zullen zijn, kunnen wij helaas van dinsdag 25 november tot en met maandag 1 december geen pakketten versturen.
Bestellingen geplaatst na maandag 24 november 14.00 uur zullen verstuurd worden vanaf dinsdag 2 december.

Onze excuses voor het ongemak.
5 nov. 2003 - 

Vanaf vandaag zijn de Digital Revolution produkten ook in België online te koop.

zie: www.digitalrevolution.be
2 nov. 2003 - 

Vandaag een groot deel van ons assortiment Digital Revolution cartridges voor ondermeer Canon en Epson behoorlijk in prijs verlaagd.
25 sep. 2003 - 

Vanaf vandaag kunt U het nieuwe programma, om o.a. Epson-chips te resetten, gratis bij ons krijgen.

Het nieuwe programma: "Digital Revolution Tool 2.0" is sterk verbeterd en uitgebreid t.o.v. de vorige versie.
24 sep. 2003 - 

Wegens explosieve groei van bestellingen, is het voor ons helaas niet meer haalbaar de uiterste besteltijd op 15.00 uur te houden.
Vanaf morgen staat de uiterste besteltijd op 14.00 uur.

Door deze maatregel kunnen wij blijven nakomen hetgeen wij beloven: supersnelle levering !!!
9 sep. 2003 - 

Vandaag hebben wij de nieuwe collectie van Canon digitale camera´s aan ons assortiment toegevoegd tegen zeer aantrekkelijke prijzen!!

U kunt de camera's vinden door hier te klikken.
4 sep. 2003 - 

Vanaf vandaag hebben wij de nieuwe laptop's/notebooks van Toshiba toegevoegd aan ons assortiment tegen zeer aantrekkelijke prijzen!!

U kunt de Laptop's vinden door hier te klikken.
13 aug. 2003 - 

Data Becker roept de bezoekers van hun website printwinkel.nl op om o.a. op onze site hun prijzen met die van ons te vergelijken.

Als extra service voor deze bezoekers hebben wij zelf de prijzen van Data Becker en Digital Revolution naast elkaar gezet.

Beste heer Data Becker, wie is er het goedkoopst?

klik hier om de prijzen te vergelijken
27 jul. 2003 - 

Eindelijk mogen we weer onze Mipo-cartridges voor HP-printers verkopen!!!

Na de inbeslagname (door HP) van alle Mipo-cartridges en de vernietiging van de verpakkingen, mogen we nu de cartridges (zonder verpakking) weer verkopen.
11 jul. 2003 - 

De consumentenbond raadt U af om Epson printers te kopen. Wij raden het U juist aan!

Vanaf vandaag kunt U gratis het Digital Revolution chip-reset programma voor Epson printers downloaden.

Hiermee behoren de problemen die de consumentenbond beschrijft tot het verleden!

klik hier voor meer informatie
2 jul. 2003 - 

Vandaag hebben wij ons assortiment uitgebereid met geheugen kaarten en accessoires van DANE-ELEC dit top merk geheugen (voor o.a. PDA's, Digitale Camera's, Digitale Video Camera's of MP3 Spelers) wordt tegen zeer scherpe prijzen aangeboden.
U kunt de kaarten vinden door hier te klikken.

25 jun. 2003 - 

Vandaag hebben wij ons netwerk assortiment uitgebreid met draadloze netwerk produkten ook hebben wij ons assortiment uitgebreid met hoge kwaliteit laptop's tegen zeer scherpe prijzen!
20 jun. 2003 - 

Vandaag hebben wij ons assortiment uitgebreid met de nieuwe digitale camera's van Fuji tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U vindt de camera's in het menu hardware onder digitale camera's.
20 mei 2003 - 

Vandaag hebben wij alle complete computersystemen drastisch in prijs verlaagd! U kunt de systemen vinden in het menu hardware onder complete systemen.
4 mrt. 2003 - 

Vanaf vandaag hebben wij ons ook in de hardware en complete systemen gestort. Naast het bekende assortiment gaan wij nu ook alles op hardwaregebied (computeronderdelen en complete pc's) verkopen.

Wij zijn momenteel druk bezig met het toevoegen van producten, nog niet alles staat al op de site.
In principe kunnen we momenteel alles op hardwaregebied al leveren.

Uiteraard met de service en prijzen die U van ons gewend bent.
14 feb. 2003 - 

Vandaag op veler verzoek de site voorzien van meer afbeeldingen.
Tevens het assortiment GSM-accu's toegevoegd. Er ontbreken nog een aantal soorten, maar ..... die komen binnenkort.
13 feb. 2003 - 

Vanaf heden is het grootste deel van ons assortiment GSM-accessoires weer bereikbaar. Nog niet alles is toegevoegd, wij hopen echter op korte termijn alles beschikbaar te hebben.
3 feb. 2003 - 

Helaas zijn nagenoeg alle DVD-R's uitverkocht. Momenteel is het moeilijk om aan goede DVD-R's te komen.
Binnenkort verwachten wij wel weer nieuwe DVD-R's.
Onze excuses voor het ongemak.
18 nov. 2002 - 

Eindelijk is het zover! Een nieuwe site en nieuwe producten.

Wegens de overgang naar onze nieuwe website zou het kunnen voorkomen dat het bestelproces niet geheel naar behoren functioneert.

De site is behoorlijk getest maar ja, je weet het maar nooit.

Wij willen u vriendelijk verzoeken dit ons te melden. U kunt uw bestelling eventueel op onze oude website plaatsen.

Persberichten en 123inkt.nl in het nieuws