123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & maak elke dag kans op een iPhone 15 of iPad Air

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bekijk al onze kerstverlichting

Deurstoppers

Op zoek naar een deurstopper? Wij hebben verschillende deurstoppers om te voorkomen dat uw deuren dichtslaan of de muur beschadigen. U bestelt uw nieuwe deurstopper nu eenvoudig online!


Bestel uw nieuwe deurstopper vandaag nog

Voorkom beschadiging van meubels of muren met een deurstopper

Door een deurstopper achter de deur te plaatsen, voorkomt u dat u de deur te ver opent en een muur of meubelstuk beschadigd raakt. Plaats de deurstopper voor de deur om dichtwaaien tegen te gaan. Dankzij de rubberen rand blijven zowel uw muren, meubels als deuren mooi.

Kies de juiste deurstopper voor u

U kent waarschijnlijk de klassieke deurstopper die u op de grond kunt zetten. Hij houdt deuren open of zorgt ervoor dat ze niet te ver opengaan. Deze bestaat ook in wigvorm. De wig is gemaakt van rubber en houdt uw deur zelfs open als deze een dranger heeft. Als u alleen wilt voorkomen dat een deur of lade ergens tegenaan slaat, kiest u voor antishock deurstoppers. Deze kleine, transparante buffers plaatst u eenvoudig op uw deur, lade of muur, waardoor deze niet beschadigd worden.
Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.