123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Luchtreinigers

Met een luchtreiniger verbetert u de kwaliteit van de lucht bijvoorbeeld thuis of op kantoor. Schone en frisse lucht zorgt voor een prettig werkklimaat en verhoogt zo de productiviteit. Draag bij aan een gezonde omgeving door een luchtreiniger te kopen.

1 - 0 van 0

Luchtreinigers

Luchtreinigers bestellen bij 123inkt

Het inademen van gezonde en frisse lucht is van groot belang. Met behulp van een luchtreiniger verbetert u de kwaliteit van de lucht in uw omgeving. Ons assortiment bevat een luchtreiniger voor een ruimte van 8 m², een luchtreiniger voor een ruimte van 18 m² en een luchtreiniger voor een ruimte van 28 m². Deze luchtreinigers verwijderen verontreinigende deeltjes zoals stofmijt, sigarettenrook, huidschilfers van huisdieren en allergenen zoals pollen. 

 

Monitorstandaard met luchtreiniger kopen?
Naast de standaard luchtreinigers, hebben wij ook een monitorstandaard met luchtreiniger in ons assortiment. Hiermee stelt u uw monitor in op de juiste hoogte en heeft u gelijk een luchtreiniger om verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen. Ook is het mogelijk om de luchtreiniger los te maken van het standaard, zodat u deze als losse luchtreiniger kunt neerzetten. De monitorstandaard met luchtreiniger is geschikt voor monitors tot 27 inch en kan tot wel 90,7 kg dragen. De luchtreiniger gaat maar liefst 2000 uur mee en is vervangbaar.

 

Voor alle luchtreinigers uit ons assortiment verkopen wij bij 123inkt ook filters en koolstoffilters. Deze dient u om de zoveel tijd, of wanneer het systeem het aangeeft, te vervangen. Het is dus niet nodig om de hele luchtreiniger zelf te vervangen. 


Voor luchtreinigers en hun benodigdheden bestelt u bij 123inkt. Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.