123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verven & schilderen

Of u nu professioneel kunstenaar bent of als hobby de mooiste verfcreaties maakt, bij 123inkt vindt u alle verfbenodigdheden die u nodig heeft. Wij verkopen diverse hoge kwaliteit verfspullen voor de beste prijs. Bestel direct en u heeft ze morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Verven & schilderen

Uitgebreid assortiment aan schilderspullen

Verf voor al uw schildercreaties
Bij 123inkt vindt u een uitgebreid assortiment aan verfsoorten. Verf heeft veel invloed op het eindresultaat van uw schildercreaties en iedere verf heeft specifieke eigenschappen. Wij verkopen onder meer acrylverf, waterverf en porseleinverf van de populaire merken Talens en Derwent. Voor welke verf gaat u?

Penselen en schildersmessen
Elke verf vraagt om zijn eigen penselen, kwasten of schildersmessen. Elke techniek om kwasten met een eigen haarsoort en vorm. Ons assortiment biedt daarom uiteenlopende soorten, waaronder olieverfpenselen, acrylverfpenselen en verniskwasten.

Bescherming
Bescherm uw schilderij en verhoog haar levensduur met hulpmiddelen als primer, vernis, lak en modelleerpasta. Primer zorgt voor een betere hechting van de verflagen en zorgt ervoor dat de ondergrond geen verf opzuigt. U gebruikt de primer voordat u begint met schilderen. Met het gebruik van lak of vernis voorziet u uw schilderij na opdroging van een extra beschermlaag. Een vernislaag is transparant en vermindert invloeden van buitenaf, zoals vocht en UV. Met modelleerpasta geeft u uw werk reliëf.

Paletten
Verf verdunnen of vermengen? Dan is een palet een handig hulpmiddel. Kies onder andere uit de materialen kunststof, hout of metaal. Ook bieden wij afscheurpaletten aan. Gebruikt u een vel niet meer? Scheur deze gemakkelijk af en begin op een nieuw vel. De verfbekers van Faber-Castell kunt u inzetten om verf te verdunnen én om gemakkelijk penselen en kwasten te reinigen.

Ondergronden
Natuurlijk heeft u ook een ondergrond nodig om op te schilderen. Daarvoor zijn onze canvasdoeken, ons schilderspapier of schilderskarton. Canvas wordt over het algemeen gebruikt voor schilderkunst met olieverf. Schilderpapier heeft u nodig wanneer u schildert met aquarelverf of acrylverf. In onze webshop vindt u papier en karton in diverse afmetingen, structuren en diktes.

Schildersezels
Tot slot zijn de schildersezels een essentieel hulpmiddel om uw schildersdoeken makkelijk en stabiel neer te zetten. In ons assortiment vindt u ateliersezels en inklapbare tafelezels. Veel op pad? Dan is een schilderskist inclusief schilderspalet ideaal.
Heeft u hulp nodig bij het bestellen van onze verfbenodigdheden? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier worden de veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u ook graag verder.