123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Schilderpapier & karton

Creëer prachtige schetsen of schilderingen op ons schilderpapier en -karton. Door de verschillende lagen en coating drukt de verf niet door. Kies voor een schetsboek of verfblok en u heeft de perfecte ondergrond voor uw schilderijen en tekeningen. 

Schilderpapier & karton

Voordelig schilderpapier & karton kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment

Veel creatievelingen leven zich graag uit op schilderblokken. De vellen zijn makkelijk af te scheuren en van goede kwaliteit. In onze webshop vindt u ze in de maten A4 en A3 voor diverse verf- en tekensoorten:

  • Voor iedereen die graag tekent met potlood, houtskool of pastels hebben we speciaal schetspapier met een ruwe of gladde textuur. 

  • Werkt u graag met acrylverf? Schaf dan speciaal acrylverfpapier aan, waarop verf niet doordrukt. 

  • Aquarellisten laten hun creativiteit de vrije loop op aquarelpapier, die kleuren tot leven laten komen. 

Ontwerpen en tekenen op schetspapier

Schetspapier is bepalend voor het eindresultaat van uw tekeningen. Zo creëert u een grof effect met ruw schetspapier en een gedetailleerd, zacht resultaat met glad tekenpapier. Kies voor de korrelige, ruwe variant wanneer u snelle schetsen wilt maken. Bent u zeer precies en wilt u een levensecht, zacht resultaat bereiken? Dan past glad schetspapier wellicht beter bij u. 

 

Ook het formaat van schetsblokken en -boeken varieert. Zo hebben we A4- en A5-papier dat geschikt is voor kleine schetsen en A3-papier waarop u grote tekeningen maakt. Wanneer u veel onderweg bent met uw tekenspullen, is een kleiner schetsboek handig om mee te nemen. Verder vindt u in onze webshop papier in verschillende diktes. Dun papier van 80 gram is bijvoorbeeld perfect om snelle schetsen op te maken. Maar tekent u vaak in lagen of gebruikt u kleurpotloden, dan is dik papier vanaf 200 gram aan te raden. Dit neemt grafiet beter op en drukt niet snel door.

Creatief met acrylverfpapier

Schildert u graag met acrylverf? Schaf dan een van onze acrylverfpapieren aan. U vindt deze in verschillende soorten, diktes en structuren. Zo hebben we schetsboeken voorzien van een spiraal, hiermee slaat u makkelijk bladzijden om en bewaart u allerlei creaties op één plek. Wilt u schilderingen inlijsten of weggeven? Dan is een papierblok handig dankzij de perforatierand. De speciaal vervaardigde papieren voelen glad aan, zijn extra sterk en scheurvast. Wilt u geen risico lopen op eventuele scheuren? Koop dan extra zwaar papier: hoe dikker het vel, hoe steviger.

Kalligraferen en illustreren op aquarelpapier

Aquarelleren is razendpopulair: u maakt met deze verfsoort prachtige, transparante schilderingen. Laat uw creaties van het papier afspringen op ons stevige aquarelpapier, verkrijgbaar in verschillende diktes en formaten. Hoe dikker het papier, hoe meer water het vel kan opnemen. Zo voorkomt u met 240-300 grams dat het papier kromtrekt. Gaat u oefenen met aquarelverf? Dan is dun papier ideaal: dit is goedkoper dan de dikkere variant en daarom perfect om op te experimenteren. 


Heeft u extra verf nodig om mee te schilderen op schetskarton en -papier? Schaf dan extra tubes of sets aan en maak de mooiste kunstwerken. Op 123inkt.nl vindt u verf in allerlei tinten die een toevoeging zijn voor elke schildersuitrusting. Schaf hierbij zachte en professionele kwasten aan, waarmee u brede penseelstreken of haarfijne details creëert.


Heeft u vragen over het bestellen van schilderpapier- en karton? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord'  pagina. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten