123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Verfpaletten

Het verfpalet is een perfect hulpmiddel voor uw kunstproject. Waarom het zo ontzettend handig is? Met een palet liggen kleuren altijd binnen handbereik en mengt u eenvoudig diverse kleuren. 

Verfpaletten

Verfpalet kopen? Bestel voordelig online

Grootmeesters uit de Gouden Eeuw mengden hun verf op traditionele, houten schilderspaletten. Tegenwoordig zijn er talloze varianten te vinden. Van houten paletten tot metalen exemplaren en van plastic mengschalen tot afscheurpaletten: voor iedere schilder is er een professioneel verfpalet te vinden.

Kies voor een onbreekbaar palet van kunststof

Plastic verfpaletten zijn perfect voor beginners. Ze zijn betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Het materiaal is geschikt voor alle in wateroplosbare verfsoorten, zoals aquarelverf en gouache.

 

Wanneer u liever met olieverf schildert, past een houten verfpalet wellicht beter bij u. Wilt u het mengbord met verf goed vasthouden? Schaf dan een exemplaar aan met duimgat. Het plastic schilderspalet maakt u schoon met water en kunt u opnieuw gebruiken.

Handige afscheurpaletten

Het afscheurpalet is ideaal voor iedereen die graag werkt met acrylverf. Als u klaar bent met schilderen, scheurt u het papier eenvoudig af en begint u op een nieuw vel. De speciale coating zorgt ervoor dat de verf niet doordrukt op de onderliggende vellen, hierdoor kan uw zeep gewoon in het keukenkastje blijven staan.

Professioneel schilderen op een houten palet

Werkt u vaak met acryl- of olieverf? Dan is een traditioneel, houten palet aan te raden. Het schilderspalet ligt comfortabel in uw hand door het duimgat en is duurzaam door het materiaal waarvan het gemaakt is. Deze houten exemplaren zijn ideaal wanneer u het palet meerdere keren wilt gebruiken. Bent u uitgeschilderd? Dan maakt u na afloop het verfpalet van hout gemakkelijk schoon met een paletmes, water en zeep.

Betaalbare paletten van metaal

Het verfpalet van metaal is een handig hulpmiddel dat betaalbaar én herbruikbaar is. Gebruik de handige mengvakken voor het mixen van uw verf en reinig het schilderspalet na afloop eenvoudig met water en zeep.

Reinig uw kwasten met penselenzeep en watercups

Ook is het handig om uw penselen na het schilderen grondig te reinigen. Voorkom klonterige, opgedroogde verf en schaf penselenzeep aan en een watercup. Hiermee maakt u de penselen eenvoudig schoon. Geen gedoe als u begint aan uw volgende kunstproject! 


Meng verf met een van onze professionele penselen en schildersmessen. Of u nu graag werkt met acryl-, aquarel- of olieverf: voor elke verfsoort hebben we het juiste penseel. Wanneer u vaak schildert is het handig om een schildersezel aan te schaffen. Hierop plaatst u eenvoudig canvasdoeken in diverse formaten.


Heeft u aanvullende vragen over het bestellen van verfpaletten? Kijk dan bij onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Komt u er toch niet uit? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten