123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Schildersezels

Een schildersezel is onmisbaar voor iedereen die graag werkt met verf op canvasdoeken. Of u nu op zoek bent naar professionele atelierezels of kleine tafelezels: in onze webshop vindt u stevige standaarden die geschikt zijn voor diverse kunstprojecten

Schildersezels

Schildersezel kopen?

Zet uw canvasdoek stevig neer op een van onze professionele schildersezels. Het voordeel van een ezel is dat u het onderwerp en het schilderij tegelijkertijd bekijkt, hierdoor is het eenvoudig om een realistisch perspectief te schilderen. Daarnaast heeft uw rug er ook profijt van omdat u niet meer over uw werk gebogen zit.

 

Bijna alle schildersezels zijn in hoogte verstelbaar en geschikt voor doeken in diverse formaten. De verticale lat aan de voorkant is verstelbaar en schuift u eenvoudig omhoog of omlaag. Onderaan de ezel zit een horizontale lat vast, waarop u penselen, verftubes en ander schildersgerei legt. Met behulp van de klem bovenin blijft het canvasdoek op zijn plek staan.

Professionele atelierezels

Schilder op canvasdoeken van groot formaat met behulp van een atelierezel. Op dit professionele model passen vaak canvasdoeken tot wel 2,5 meter hoog! In ons assortiment vindt u schildersezels in de vorm van een H of driepoot. De H-vorm is vaak zwaarder in gewicht dan de driepoot en staat stabieler. Het fijne aan dit model is dat het zware gewicht ervoor zorgt dat uw doek stevig staat. Een driepootezel wordt vaak gebruikt voor het presenteren van schilderijen en staan vaak, in tegenstelling tot de rechtopstaande H-vormige ezel, schuin naar achter hellend.

Gebruik een tafelezel voor kleine doeken

Schildert u graag op klein formaat canvas? Kies dan voor een houten tafelezel. Deze is eenvoudig in gebruik en zeer voordelig. Door het kleine frame en de handige poten zet u de schilderstandaard neer op elke gewenste plek. Wanneer u bent uitgeschilderd, klapt u de tafelezel in en bergt u deze eenvoudig op.

Bewaar al uw materialen in een schilderskist

Voor creatievelingen die veel onderweg zijn met hun verfmaterialen zijn kistezels ideaal. Qua omvang lijken ze op tafelezels; het enige verschil is dat u een schilderskist kunt opvouwen tot compacte koffer. Extra handig is dat u ruimte heeft om penselen, verftubes en ander schildersgerei in te bewaren. Kistezels zijn vaak duurder dan andere ezels door de complexe techniek en speciale vervaardiging: ze bieden u namelijk een opbergruimte en werkplek in één. 

 

Wat is een schildersezel zonder canvasdoek? In ons assortiment vindt u canvasdoeken op houten spieramen en schilderspanelen waarop u prachtige schilderingen creëert. Kies het juiste formaat en ga direct aan de slag. Ook komt een verfpalet goed van pas tijdens het schilderen. Uw verfkleuren liggen altijd binnen handbereik en zijn eenvoudig te vermengen of te verdunnen.


Heeft u vragen over het bestellen van schildersezels? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten