123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & maak elke dag kans op een iPhone 15 of iPad Air

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bekijk al onze kerstverlichting

Dyson stofzuiger accu's

In ons assortiment vindt u hoogwaardige accu’s voor draadloze Dyson stofzuigers. Om het maximale uit uw stofzuiger te kunnen blijven halen, dient u de accu op den duur te vervangen. Zoek hieronder op Dyson modelnummer of accunummer en u vindt de accu die u nodig heeft voor uw Dyson! Vandaag besteld, is morgen in huis.


Snel zoeken
Uitgelichte series
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Bestel snel de beste accu voor uw Dyson stofzuiger

Wat bent u blij met uw draadloze stofzuiger van Dyson. Hij is heel mobiel en daardoor makkelijk in gebruik. U stofzuigt eenvoudig én ergonomisch, ook op plekken waar de ruimte beperkt is. Om de beste prestaties te kunnen leveren, is een krachtige accu vereist. Deze accu is slijtgevoelig en op een gegeven moment toe aan vervanging. Maar welke accu koopt u daar dan voor terug? Moet dit een originele zijn of voldoet een huismerk ook? En wat kan en mag op het gebied van capaciteit en spanning? Wij helpen u hier verder!

De vervangende accu van uw Dyson stofzuiger hoeft niet per se een originele te zijn. Integendeel! De accu’s van ons 123accu-huismerk voldoen aan dezelfde kwaliteits- en veiligheidseisen en zijn dus net zo geschikt voor uw Dyson. Voordeel is dat ze een stuk goedkoper zijn en bovendien vaak over een grotere capaciteit beschikken. Hierdoor hoeft u uw stofzuiger minder vaak op te laden. De capaciteit van de nieuwe accu mag dus afwijken van het exemplaar dat u vervangt. Op de spanning moet u echter wél letten. Deze moet hetzelfde zijn als die van de accu die u vervangt.

In één oogopslag zien welke accu geschikt is? Zoek hier op het modelnummer van uw Dyson en u krijgt een overzicht van alle compatibele accu’s.

Weet wanneer uw Dyson accu aan vervanging toe is

De gemiddelde levensduur van een Dyson accu is vijf tot zes jaar. Tóch komt het regelmatig voor dat een accu al eerder vervangen moet worden. Als u de stofzuiger intensief gebruikt in de turbomodus, kan het zo zijn dat de accu al eerder aan de beurt is. De levensduur is tevens afhankelijk van het type opzetstuk dat u gebruikt en van de mate waarin u het apparaat schoonmaakt. Als een accu aan vervanging toe is, merkt u dat o.a. aan het volgende:
  • De zuigkracht van de stofzuiger wordt minder.
  • De accu is sneller leeg, ondanks dat u hem volledig oplaadt.
  • Het opladen van de accu duurt langer dan normaal.
  • De stofzuiger valt af en toe uit.

Koop de juiste accu en upgrade uw Dyson stofzuiger

Leuk, al die Dyson steelstofzuigers – en dus accu’s. Maar welke heeft u nu precies nodig voor uw eigen stofzuiger? Allereerst dient u te achterhalen welk type het is. Heeft u de verpakking of bon niet meer? Geen paniek! Dyson is zo slim geweest om stickers met het modelnummer of het accunummer op de stofzuiger te plakken. Bij de meeste stofzuigers vindt u ze op het stofreservoir of onder de accu. Als de stickers niet meer leesbaar zijn, kan onze klantenservice u misschien wel verder helpen.

Heeft u het modelnummer gevonden? Dan vindt u op onze website eenvoudig terug welke accu u nodig heeft. In het overzicht staan alle modelnummers vermeld waarvoor wij accu’s verkopen. Wilt u snel zoeken? Dan gebruikt u de zoekbalk. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle Dyson en andere geschikte accu’s en kunt u een keuze maken.

Makkelijk uw Dyson accu vervangen

De accu van een Dyson stofzuiger vervangt u snel en eenvoudig. Gaat het om een inklikbare, te zien aan de grote rode knop aan de onderzijde? Dan heeft u daar niet eens een schroevendraaier voor nodig. Is de accu vastgeschroefd, dan natuurlijk wel.

Allereerst haalt u de stekker van de Dyson uit het stopcontact en schakelt u de stofzuiger uit. Vervolgens gaat u op zoek naar de drie schroeven die losgedraaid moeten worden. Deze bevinden zich vaak bij de handgreep en aan de onderzijde van de accu. Als deze los zijn, kunt u de oude accu vervangen voor de nieuwe. En nadat u de schroeven weer vast heeft gedraaid, bent u klaar.

Tips om een accu langer mee te laten gaan

  • Haal de stofzuiger van de lader zodra de accu helemaal vol is.
  • Zorg ervoor dat u de accu niet steeds helemaal leeg laat lopen. U kunt de accu het beste opladen als er nog minimaal 20% lading in zit.
  • Maak de slijtagegevoelige onderdelen - bijvoorbeeld de motorfilter – van uw stofzuiger regelmatig schoon en vervang ze op tijd. Ook uw Dyson stofzuigerfilters koopt u in onze webshop!
  • Stofzuig niet altijd in de turbomodus, alleen als dit echt nodig is.
  • Bent u van plan de stofzuiger geruime tijd niet te gebruiken? Dan kunt u hem het beste opbergen met een halfvolle accu, van de lader en volledig uitgeschakeld.

Een laatste tip voor het kopen van uw Dyson accu: let op het vermogen

De gebruiksduur van een accu is afhankelijk van de stroomsterkte/het vermogen. Deze wordt in mAh, oftewel milliampère per uur, uitgedrukt. Hoe hoger de mAh-waarde, hoe langer u doet met een volgeladen accu en hoe langer u dus per keer kunt stofzuigen. Onze 123accu-huismerk-accu’s hebben vaak meer vermogen dan de originele Dyson accu’s.

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft de accu van mijn Dyson stofzuiger goed?

Een Dyson accu gaat gemiddeld vijf tot zes jaar mee. De levensduur is echter wel afhankelijk van het gebruik en het onderhoud van de stofzuiger. Indien u de stofzuiger intensief gebruikt in turbomodus, is de kans groot dat de accu al eerder vervangen moet worden. Welke accu u precies nodig heeft, vindt u allemaal op 123inkt.nl.

Hoe weet ik welk type Dyson ik heb?

Bijna alle stofzuigers van Dyson zijn voorzien van een sticker/plaatje. Hier staat het volledige modelnummer op vermeld. De stickers vindt u meestal aan de zijkant van de stofzuiger, onder de handgreep of onder de accu.

Hoe vervang ik de accu van mijn Dyson?

U schakelt de stofzuiger volledig uit en haalt de stekker uit het stopcontact. Vervolgens draait u de drie schroeven los, meestal bevestigd bij het handvat en onder de accu, haalt u de oude accu eruit en plaatst u de nieuwe. Nadat de schroeven weer vast zijn gedraaid, bent u klaar.
 

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.