123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J752DW

De goedkoopste inktcartridges voor uw Brother DCP-J752DW printer vindt u hier. U kiest uit originele Brother inktcartridges en onze huismerk cartridges. Door het kopen van ons 123inkt huismerk krijgt u meer inkt voor uw geld. U ontvangt altijd 100% garantie op tevredenheid met het gebruik van 123inkt huismerk inkt. Om nog meer te besparen, raden wij ons huismerk multipack aan!

Brother DCP-J752DW inktcartridges in zwart en kleur! Bestel hier uw inkt met de laagsteprijsgarantie!

De Brother DCP-J752DW printer maakt gebruik van de Brother LC-123 en Brother LC-121 inktcartridges. Hier kiest u uit normale en hoge capaciteit inktcartridges, van Brother origineel en ons huismerk. Het is aan te raden om 123inkt huismerk inktcartridges met uw Brother DCP-J752DW printer te gebruiken. Deze bevatten meer inkt dan het origineel. Om nog meer te besparen op uw printkosten, raden wij een multipack inktcartridges aan.

Reinigingscartridges voor uw Brother DCP-J752DW printer

Als u uw Brother DCP-J752DW printer een tijdje niet heeft gebruikt, kan het zo zijn dat de spuitmonden verstopt zijn geraakt. Dit komt vaak door stof op opgedroogde inkt, waardoor de inkt niet goed door de spuitkanalen kan. Dit lost u op door gebruik te maken van een reinigingscartridge van ons huismerk. Deze plaatst u, waar u normaliter de normale inktcartridge stopt. De reinigingscartridge zorgt ervoor dat de opgedroogde inkt wordt opgelost, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw printer.

De goedkoopste Brother DCP-J752DW printer cartridges koopt u van het 123inkt huismerk

De Brother DCP-J752DW printer kunt u met originele Brother inktcartridges gebruiken. Een goed alternatief zijn onze huismerk cartridges. De 123inkt huismerk inktcartridges voor uw Brother printer zijn zo ontworpen dat deze altijd de juiste pasvorm hebben. Het 123inkt huismerk is ook altijd voordeliger dan het origineel. In de zwarte huismerk inktcartridge voor de Brother DCP-J752DW printer zit bijvoorbeeld bijna 2 keer zoveel inhoud in als het origineel, zoals u hieronder kunt zien:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-123BK (zwart) 12,1 milliliter 20,6 milliliter 8,5 milliliter

De volledige capaciteit gebruiken van uw Brother DCP-J752DW inktcartridges

Brother inktcartridges hebben een ingebouwde chip. Door deze chip geeft de printer een melding dat de inkt vervangen moet worden. De chip in een Brother inktcartridge houdt een grote marge aan voor deze melding. Het kan dus zo zijn dat er nog best wat inkt in uw Brother inktcartridge zit en het is zonde om die niet te gebruiken. Met een chipresetter voor uw Brother DCP-J752DW inktcartridges kunt u optimaal gebruikmaken van de inhoud van uw cartridge. Gebruik de chipresetter zodra de Brother inktcartridge ongeveer nog voor de helft vol zit. Dan zal de chip geen melding geven als deze bijna leeg is. De chipresetter kunt u vaker gebruiken. U hoeft dus niet voor iedere cartridge een nieuwe chipresetter te kopen.

Verwante producten

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de goedkoopste Brother DCP-J752DW inktpatronen?

Bij 123inkt.nl koopt u Brother inktcartridges met de laagsteprijsgarantie. U kiest uit goedkope originele inktcartridges voor uw Brother DCP-J752DW printer en ons 123inkt.nl huismerk. Huismerk inktcartridges hebben meer inhoud en zijn goedkoper dan het origineel.

Welke cartridge past er in de Brother DCP-J752DW printer?<

De Brother LC-123 en Brother LC-121 inktcartridges gebruikt u voor de Brother DCP-J752DW printer. Deze koopt u bij 123inkt.nl in zwart (BK), geel (Y), magenta (M) en cyaan (C). De inktcartridges kunt u in normale en hoge capaciteit kopen en in een multipack.

Doet de Brother DCP-J752DW printer het ook met 1 cartridge?

Ja, u hoeft niet alle kleuren in uw printer te stoppen. Als u alleen in zwart-wit print, kunt u alleen de zwarte Brother inktcartridge gebruiken. Deze koopt u het goedkoopst bij 123inkt.nl van origineel Brother of het 123inkt.nl huismerk.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother DCP-J752DW cartridges? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.