123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-J6520DW

Het complete aanbod aan inktcartridges voor uw Brother MFC-J6520DW printer vindt u hier. Ons assortiment bestaat uit originele Brother inktcartridges en ons huismerk, in normale en hoge capaciteit. U kunt ook gelijk een reinigingscartridge meebestellen om de printkop van uw Brother MFC-J6520DW printer te reinigen.

Uw Brother MFC-J6520DW printer voorzien van zwarte en kleuren inkt doet u hier!

De Brother MFC-J6520DW printer gebruikt de Brother LC-123, Brother LC-125 en Brother LC-129 cartridge modellen. Deze koopt u van ons voordelige huismerk en origineel van Brother, in normale en hoge capaciteit. Print u dagelijks meerdere documenten? Dan is het aan te raden om een multipack inktcartridges te kopen van ons huismerk. Zo bespaart u op uw printkosten. Onze huismerk inktcartridges bevatten meer inkt dan het origineel, waardoor dit altijd de goedkoopste optie is.

Normale en hoge capaciteit inktcartridges voor uw Brother MFC-J6520DW printer

Inktcartridges voor uw Brother MFC-J6520DW printer koopt u in normale of hoge capaciteit. Dit slaat alleen op de inhoud van de inktcartridge, de cartridge zelf is niet groter. Hoge capaciteit inktcartridges voor uw Brother MFC-J6520DW printer kunt u origineel van Brother kopen of van ons huismerk. De huismerk cartridges hebben nog meer inhoud dan de originele Brother inktcartridges. Zo heeft de originele Brother LC-129XLBK (zwart) 44,2 milliliter inhoud en de huismerk Brother LC-129XLBK (zwart) 64 milliliter inhoud, zoals u hieronder kunt zien:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-129XLBK (hoge capaciteit zwart) 44,2 milliliter 64 milliliter 19,8 milliliter
Brother LC-125XLC (hoge capaciteit cyaan) 10,8 milliliter 17,2 milliliter 6,4 milliliter
De huismerk inktcartridges voor uw Brother MFC-J6520DW printer bevatten dus altijd meer inkt dan het origineel. Daarnaast zijn ze ook nog eens goedkoper in aanschaf.

De Brother MFC-J6520DW printer kan ook dubbelzijdig A3-papier printen en scannen, zelfs met automatische documentinvoer. De meeste printers uit de MFC-serie kunnen dit alleen enkelzijdig. Automatische documentinvoer (ADF) zorgt ervoor dat de printer tijdens het scannen automatisch meerdere pagina’s achter elkaar kan verwerken. U hoeft de vellen papier dus niet handmatig in te voeren. Een A3-document is groter, waardoor het advies is om hiervoor een hoge capaciteit Brother inktcartridge te gebruiken.

Goedkope 123inkt huismerk cartridges voor uw Brother MFC-J6520DW printer

De Brother MFC-J6520DW printer is natuurlijk geschikt voor originele Brother inktcartridges. Deze kunt u ook vervangen door onze huismerk cartridges. Onze kwaliteitsafdeling test de huismerk inktcartridges uitvoerig, zodat wij de hoogste standaard kunnen waarborgen voor zowel printkwaliteit als pasvorm. Daarbij komt ook dat onze huismerk inktcartridges voor de Brother MFC-J6520DW printer meer inhoud hebben dan de originele Brother inktcartridges. Zo bespaart u op elke print als u kiest voor ons 123inkt huismerk.

Alles uit uw Brother MFC-J6520DW inktcartridges halen met een chipresetter

De Brother MFC-J6520DW printer geeft een melding als uw originele Brother inktcartridges vervangen moeten worden. Wanneer deze melding wordt gegeven, zit er nog wel inkt in uw Brother cartridge. Het zou zonde zijn om de overgebleven inkt weg te gooien. Door gebruik te maken van een chipresetter, zorgt u ervoor dat de melding niet wordt weergegeven. Met dit handige apparaat deactiveert u namelijk de chip in uw Brother inktcartridges.

De printkop van uw Brother MFC-J6520DW printer reinigen met een reinigingscartridge

De printkop van uw Brother MFC-J6520DW printer kan verstopt raken met opgedroogde inkt. Dit gebeurt vaak als u uw Brother printer een tijdje niet heeft gebruikt. Uw documenten komen dan met strepen of vegen uit de printer en dit gaat ten koste van de printervaring. U lost dit (en de inkt) op door gebruik te maken van een reinigingscartridge van ons huismerk. Deze plaatst u waar u normaliter de inktcartridges plaatst. Vervolgens zal de reinigingscartridge de spuitkanalen in de printkop van uw Brother MFC-J6520DW printer reinigen. Bespaar en bestel gelijk een multipack reinigingscartridges van ons huismerk.

Ook interessant voor bij uw Brother MFC-J6520DW inktcartridges

Veelgestelde vragen

Kan ik printen met 1 Brother MFC-J6520DW cartridge?

Ja, als u alleen in zwart-wit print, hoeft u alleen een zwarte Brother inktcartridge te kopen. Als u in kleur wilt printen, heeft u de drie kleuren magenta, cyaan en geel nodig. Al deze inktcartridges koopt u het goedkoopste bij 123inkt.nl.

Waar kan ik Brother MFC-J6520DW inkt kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u originele Brother inkt en 123inkt huismerk inkt altijd met de laagsteprijsgarantie. U kiest uit normale en hoge capaciteit cartridges voor uw Brother MFC-J6520DW printer. Onze huismerk cartridges zijn een goed alternatief voor originele Brother cartridges. Ze zijn goedkoper en bevatten meer inkt.

Wat te doen met oude Brother MFC-J6520DW cartridges?

Deze recyclet u bij 123inkt.nl. Bij uw bestelling krijgt u een recyclezakje, waarmee u de lege Brother inktcartridges naar 123inkt.nl op kunt sturen. Het tegoed dat u hiervoor ontvangt, kunt u als korting gebruiken op een volgende bestelling, of doneren aan een goed doel uit onze lijst.


Heeft u nog vragen over het bestellen van inktcartridges voor de Brother MFC-J6520DW printer? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.