123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J4120DW

Inktcartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer koopt u in ons uitgebreide assortiment. Hier vindt u zwarte en kleurencartridges in normale en hoge capaciteit, van origineel Brother en ons 123inkt huismerk. Vervang de originele inktcartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer door ons huismerk en bespaar op uw inktkosten. Bespaar extra met een multipack inktcartridges of reinig gelijk uw printkoppen met een reinigingscartridge.

De goedkoopste inktcartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer koopt u hier!

Voor de Brother DCP-J4120DW printer gebruikt u inktcartridges in zwart (BK), magenta (M), geel (Y) en cyaan (C). Deze Brother inktcartridges vindt u in normale en hoge capaciteit, van ons huismerk en origineel van Brother. Onze huismerk inktcartridges hebben meer inhoud dan de originele Brother inkt en zijn goedkoper.
druppie geeft een tip
TIP!
Bespaar nog meer met een multipack inktcartridges van ons huismerk. Hiermee koopt u een inktcartridge in iedere kleur, voor een voordelige prijs.

123inkt huismerk cartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer

De Brother DCP-J4120DW printer kunt u natuurlijk gebruiken met originele inktcartridges. Wel hebben wij een alternatief voor u, waarmee u geld bespaart en meer inkt voor uw geld krijgt. Onze 123inkt huismerk inktcartridges worden door onszelf ontwikkeld en uitvoerig getest, zodat wij de hoogste standaarden kunnen waarborgen. De huismerk inktcartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer passen niet alleen altijd perfect in uw printer, maar bevatten ook meer inkt dan het origineel. De huismerk inktcartridges zijn altijd voordeliger dan het origineel.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-223BK (zwart) 11,8 milliliter 22 milliliter 10,2 milliliter
Brother LC-223 (kleur) 5,9 milliliter 11 milliliter 5,1 milliliter

De huismerk Brother LC-223BK zwarte cartridge bevat dus 10,2 milliliter meer inkt dan het origineel. De Brother LC-223 kleurencartridge van ons huismerk bevat 5,1 milliliter meer inkt dan de originele Brother. Ons huismerk bevat dus meer inkt en is daarbovenop ook nog goedkoper.

Inktcartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer met verschillende printcapaciteiten

Inktcartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer koopt u origineel van Brother of van ons 123inkt huismerk. Deze Brother inktcartridges koopt u in normale of hoge capaciteit. Zo kiest u altijd de inktcartridge die bij uw printgedrag past. Met een normale capaciteit inktcartridge van Brother print u ongeveer 550 pagina’s, terwijl u met onze huismerk inktcartridge ongeveer 1.000 pagina’s print. Onze hoge capaciteit inktcartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer doen daar nog een schepje bovenop. Deze inktcartridges printen tot wel 1.488 pagina's. De Brother DCP-J4120DW printer drukt in A4 af, maar ook in A3-formaat. Mocht u hier gebruik van maken, dan is een hoge capaciteit Brother inktcartridge erg aan te raden. Houd er wel rekening mee, dat als u A3-documenten gaat afdrukken, deze niet in de papierlade passen. Het A3-papier voert u handmatig in tijdens het printen.

Uw Brother DCP-J4120DW printkop reinigen met een reinigingscartridge

De printkop van uw Brother DCP-J4120DW printer kan verstopt raken. Dit gebeurt soms als u de Brother printer een tijdje niet gebruikt. De inkt is gaan opdrogen in de spuitkanalen van de printkop, waardoor uw documenten met strepen of vlekken uit de printer kunnen komen. Om uw printer zo lang mogelijk optimaal te laten werken, gebruikt u een reinigingscartridge. Deze cartridge lost alle opgedroogde inkt op en ontstopt de spuitkanalen van uw Brother printer, zodat die weer helemaal klaar is voor gebruik. U gebruikt één reinigingscartridge per kleur. Bespaar in aanschaf en kies voor de 123inkt huismerk reinigingsset voor uw Brother DCP-J4120DW printer.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Brother DCP-J4120DW inkt kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u inktcartridges voor uw Brother DCP-J4120DW printer altijd met de laagsteprijsgarantie. U kiest uit originele Brother inktcartridges en ons 123inkt huismerk, in normale of hoge capaciteit.

Welke cartridge heb ik nodig voor de Brother DCP-J4120DW printer?

De originele Brother LC-223, Brother LC-227 en Brother LC-225 inktcartridges zijn geschikt voor uw Brother DCP-J4120DW printer. Ook kunt u onze huismerk LC-223, LC-227 en LC-225 inktcartridges gebruiken. Deze hebben meer inhoud en zijn goedkoper dan het origineel.

Wat te doen met oude Brother DCP-J4120DW inktcartridges?

U recyclet deze eenvoudig bij 123inkt.nl. U ontvangt bij uw bestelling een recyclezakje, waarmee u de lege inktcartridges van uw Brother DCP-J4120DW printer naar ons op kunt sturen. Hier ontvangt u een vergoeding voor. Dit bedrag kunt u als korting gebruiken op uw volgende bestelling. Ook kunt u de vergoeding doneren aan een goed doel uit onze lijst.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother DCP-J4120DW inktcartridges? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.