123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-J4620DW

De goedkoopste inktcartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer vindt u op deze pagina. U kiest hier uit originele Brother inktcartridges en ons huismerk in de kleuren zwart, magenta, geel en cyaan. Deze inktcartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer vindt u in normale en hoge capaciteit. Bestel ook gelijk een reinigingscartridge mee om de printkop van uw Brother printer te reinigen. Zo behoudt u de printkwaliteit van uw Brother printer op de lange termijn.

Inktcartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer met laagsteprijsgarantie

Brother MFC-J4620DW inktcartridges voordelig kopen doet u hier. U kiest uit een uitgebreid assortiment, van originele Brother inktcartridges tot het goedkope 123inkt huismerk. U koopt de inktcartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer in normale of hoge capaciteit, en in de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel.

Originele Brother MFC-J4620DW inktcartridges of ons huismerk?

De Brother MFC-J4620DW printer kunt u gebruiken met originele Brother cartridges. U kunt ook kiezen voor huismerk inktcartridges. Onze huismerk inktcartridges worden door ons ontwikkeld en getest, zodat wij een hoge standaard kunnen waarborgen voor zowel de pasvorm als de printkwaliteit van deze inktcartridges. Onze huismerk inktcartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer bevatten meer inkt dan de originele Brother inktcartridges. Zo bevat de originele Brother LC-223BK (zwart) inktcartridge 11,8 milliliter inkt en onze huismerk cartridge maar liefst 22 milliliter. Om nog meer te besparen op uw printkosten, adviseren wij u een multipack inktcartridges van ons huismerk. Hier zit een inktcartridge in van iedere kleur, namelijk zwart, magenta, geel en cyaan.

Uw Brother MFC-J4620DW printer reinigen met een reinigingscartridge

De inkt in uw Brother MFC-J4620DW printer kan op gaan drogen. Dit kan gebeuren als u uw printer een tijdje niet gebruikt. Uw documenten komen dan met strepen uit uw printer, wat de printervaring niet aangenaam maakt. Dit is gelukkig makkelijk op te lossen door een reinigingscartridge te gebruiken van ons huismerk. Door regelmatig onderhoud met een reinigingscartridge vermindert u de kans op onregelmatig printen. Bespaar op uw aanschaf en kies voor de 123inkt huismerk reinigingsset voor uw Brother MFC-J4620DW printer.

Normale en hoge capaciteit inktcartridges kopen voor uw Brother MFC-J4620DW printer

Bij ons vindt u niet alleen de standaard inktcartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer, maar kunt u ook kiezen voor hoge capaciteit inktcartridges. Drukt u veel documenten af op kantoor? Kies dan voor een hoge capaciteit inktcartridge. Print u af en toe thuis een recept of rapport? Dan is een normale cartridge de beste keuze. De verschillen in inhoud tussen de cartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer vindt u hier:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-223BK zwart (normale capaciteit) 11,8 milliliter 22 milliliter 10,2 milliliter
Brother LC-227XLBK zwart (hoge capaciteit) 25 milliliter 31 milliliter 6 milliliter

Onze huismerk inktcartridges bevatten altijd meer inkt en zijn goedkoper in aanschaf. Bij de normale capaciteit inktcartridge scheelt het u 10,2 milliliter. Bij de hoge capaciteit inkt krijgt u 6 milliliter meer inkt.

Interessant voor bij uw Brother MFC-J4620DW inktcartridges

Veelgestelde vragen

Doet de Brother MFC-J4620DW printer het ook met 1 cartridge?

Ja, als u alleen in zwart-wit wilt printen, heeft u alleen een zwarte Brother inktcartridge nodig. Als u in kleur wilt printen, heeft u alle drie de hoofdkleuren nodig in uw Brother MFC-J4620DW printer. Als u beide gebruikt, koopt u het beste een multipack inktcartridges van het 123inkt huismerk. Dit is voordeliger dan het kopen van losse cartridges.

Hoe maak ik de Brother MFC-J4620DW printer schoon?

Met een reinigingscartridge van 123inkt.nl. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat uw Brother MFC-J4620DW printer altijd optimaal afdrukt. Als u uw printer een tijdje niet gebruikt, kan het zo zijn dat uw documenten met strepen uit de printer komen. Een reinigingscartridge verhelpt dit en voorkomt dat het nog eens gebeurt.

Waar koop ik Brother MFC-J4620DW cartridges?

Bij 123inkt.nl koopt u inktcartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer met laagsteprijsgarantie. U kiest uit originele Brother inktcartridges en het voordelige 123inkt huismerk.


Heeft u nog vragen over het bestellen van inktcartridges voor uw Brother MFC-J4620DW printer? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.