123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J315W

Uw Brother DCP-J315W printer voorzien van inktcartridges doet u hier! In ons assortiment vindt u zwarte en kleurencartridges in normale en hoge capaciteit, van origineel Brother en ons huismerk. Onze huismerk cartridges zijn gevuld met meer inkt en u hoeft deze dus minder vaak te vervangen. Gebruikt u uw printer niet vaak en merkt u dat de prints niet optimaal zijn? Bestel dan gelijk een reinigingscartridge voor uw Brother DCP-J315W printer.

Brother DCP-J315W inktcartridges koopt u altijd voor de laagste prijs!

De Brother DCP-J315W printer maakt gebruik van inktcartridges met de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel. Door onze laagsteprijsgarantie bestelt u originele cartridges voor uw Brother DCP-J315W printer altijd het goedkoopst. U kunt nog meer besparen door te kiezen voor de 123inkt huismerk cartridges. Deze bevatten altijd meer inkt dan het origineel en zijn ook goedkoper in aanschaf. De Brother inktcartridges koopt u in normale en hoge capaciteit. U beslist zo zelf welke inktcartridge bij uw printgedrag past. De Brother-LC985BK zwart bevat 5,3 milliliter meer inkt dan de standaard zwarte Brother inktcartridge. Er is geen verschil tussen de formaten van de inktcartridges. Een hoge capaciteit inktcartridge slaat alleen op de inhoud: de cartridge is niet fysiek groter.

Huismerk inktcartridges voor uw Brother DCP-J315W printer zijn altijd het goedkoopst!

Onze huismerk inktcartridges ontwikkelen en testen wij uitvoerig om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. De 123inkt huismerk cartridges voor uw Brother DCP-J315W printer worden gemaakt met de juiste pasvorm, waardoor deze altijd in uw Brother printer passen. Het huismerk is een perfect alternatief voor de originele Brother inktcartridges. Wanneer u hiervoor kiest, profiteert u van de laagste prijs, maar ook van een vollere cartridge. Wij vullen onze inktpatronen namelijk altijd zo vol mogelijk, terwijl de originele Brother inktpatronen nooit vol zitten.

Met een multipack inktcartridges voor uw Brother DCP-J315W printer bespaart u nog meer!

U kiest voor het 123inkt huismerk: een geweldige keuze om te profiteren van lagere prijzen, terwijl u meer inkt krijgt voor uw geld. U kunt nog meer besparen door te kiezen voor een multipack inktcartridges. Hier zitten de zwarte en kleurencartridges voor uw Brother DCP-J315W printer in, maar dan voor een lagere prijs dan dat u deze los zou kopen. Een multipack koopt u van ons huismerk, waardoor er standaard al meer inkt in zit dan het origineel.

Uw Brother DCP-J315W printer reinigen met een reinigingscartridge>

Als uw documenten met strepen uit uw Brother DCP-J315W printer komen, kan het zo zijn dat de spuitkanalen van uw printer verstopt zitten. Dit komt vaak door lang niet geprint te hebben. De inkt droogt dan op en gaat verstoppen. Om zo lang mogelijk van uw printer en inktcartridges te kunnen genieten, is het belangrijk dat u de printkoppen reinigt. Hiervoor gebruikt u een reinigingscartridge. U koopt een reinigingscartridge voor iedere aparte kleur. Bespaar en koop een multipack reinigingscartridges voor uw Brother DCP-J315W printer.

Interessant voor bij uw Brother DCP-J315W inktcartridges

Veelgestelde vragen

Hoe reinig ik de printkop van de Brother DCP-J315W?

Met een reinigingscartridge van 123inkt.nl maakt u de spuitkanalen van uw printkop schoon. Een reinigingscartridge gebruikt u per kleur en gaat in plaats van de normale Brother inktcartridge in de printer. Bij 123inkt.nl koopt u een multipack reinigingscartridges voor een lagere prijs dan dat u deze los zou kopen.

Waar kan ik Brother DCP-J315W inkt kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u Brother DCP-J315W inktcartridges met de laagsteprijsgarantie. U koopt originele Brother inkt, maar ook ons 123inkt.nl huismerk. Met huismerk inkt bespaart u op de aanschafkosten en ontvangt u meer inkt dan in een originele Brother cartridge.

Welke cartridge heb ik nodig voor de Brother DCP-J315W printer?

De Brother LC-985 inktcartridges zijn geschikt voor de Brother DCP-J315W printer. Deze koopt u in zwart en kleur, van origineel Brother en het 123inkt huismerk. De cartridges koopt u altijd het goedkoopst bij 123inkt.nl, of u nu voor origineel of huismerk kiest.


Heeft u nog vragen over het bestellen goedkope cartridges van Brother DCP-J315W cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.