123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma MG5350

Canon Pixma MG5350 cartridges vindt u hier in alle kleuren en capaciteiten. Bespaar met onze voordelige 123inkt huismerkcartridges en profiteer van de beste prijzen. Vergeet niet een printkop en reinigingscartridges toe te voegen aan uw bestelling.

Canon Pixma MG5350 cartridges kopen: gegarandeerd de beste prijs

Voor uw Pixma MG5350 printer hebben we een uitgebreid assortiment geschikte inktpatronen. Koop hier de perfecte cartridges in verschillende kleuren:
  • Canon PGI-526BK zwart: standaardcapaciteit
  • Canon PGI-525PGBK pigmentzwart: standaardcapaciteit
  • Canon CLI-526C cyaan: standaardcapaciteit
  • Canon CLI-526M magenta: standaardcapaciteit
  • Canon CLI-526Y geel: standaardcapaciteit
Elke kleur zit in een apart inktpatroon, waardoor u alleen de kleur vervangt die op is. Zo verspilt u nooit inkt en bespaart u geld.

Begin altijd met een chip in uw Pixma MG5350 cartridges

Huismerkcartridges voor de MG5350 inkjetprinter zijn beschikbaar met en zonder herbruikbare chip. Deze essentiële chip zorgt dat uw printer de cartridge herkent; zonder een chip werkt de cartridge niet. Als u eenmaal een cartridge met chip heeft gekocht, kunt u een inktpatroon zonder chip kopen. Dit geldt voor elke kleur. Dit heeft verschillende voordelen:
  • Bespaar vanaf het eerste moment: bestel eerst in een cartridge met chip. Deze chip is herbruikbaar voor uw volgende cartridges. MG5350 inktpatronen zonder chip zijn voordeliger.
  • Voordelig printen op lange termijn: voor toekomstige vervanging kunt u kiezen voor de goedkopere cartridges zonder chip, door de herbruikbare chip van uw eerste aankoop opnieuw te gebruiken. Zo bespaart u op lange termijn kosten, zonder kwaliteitsverlies.
  • Eenvoud en gemak: bestel ook gelijk een chipresetter. Hiermee reset u de herbruikbare chip gemakkelijk naar 'volle cartridges’-status, voor onbezorgd printplezier.
Ga voor Canon Pixma MG5350 inkt en realiseer de grootste besparing. Hoewel originele Canon cartridges altijd voorzien zijn van een chip, bieden we onze huismerkvarianten aan met de keuze voor wel of geen chip.

Vergroot uw besparing op printkosten met huismerkcartridges

Geniet van perfecte prints met onze huismerkcartridges voor de Canon Pixma MG5350 printer. Elke cartridge ondergaat een grondige kwaliteitscontrole door onze experts en wordt gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Onze huismerkcartridges, met uitzondering van de Canon PGI-525PGBK, zijn gevuld met dezelfde hoeveelheid inkt als de originele cartridges. De inktpatronen van het huismerk zijn alleen wel een stuk goedkoper. Dit betekent dat u, zonder in te leveren op printvolume, flink kunt besparen op uw printkosten. Bovendien bevat onze huismerkversie van de Canon PGI-525PGBK zelfs 0,4 ml meer inkt dan het origineel. Zo vervangt u de cartridge minder vaak.

Voordelige Pixma MG5350 huismerk multipacks

Met een voordeelverpakking bespaart u tijd én inktkosten. Een complete set is altijd voordeliger dan de aanschaf van individuele cartridges. Met een multipack heeft u direct alle benodigde inkt bij de hand, waardoor u nooit het risico loopt om zonder inkt te zitten. Kies voor zowel gemak als voordeel door te kiezen voor een van de voordeelverpakkingen.

Onze multipacks bevatten de kleuren pigmentzwart, zwart, cyaan, magenta en geel. U kiest uit een multipack mét of zonder chip.

Het beste resultaat met Pixma MG5350 pigmentzwarte inkt

Ontdek de voordelen van de Canon PGI-525PGBK inktcartridges, gevuld met hoogwaardige pigmentzwarte inkt. Naast uitstekende afdrukkwaliteit biedt deze cartridge ook verschillende voordelen die uw afdrukproces verbeteren en u geld besparen:
  • Duurzaamheid: pigmentzwarte inkt biedt extra weerstand tegen vervaging en water. Hierdoor gaan afdrukken langer mee en zijn ze beter bestand tegen externe invloeden, zoals water en zonlicht.
  • Scherpe tekst: dankzij de unieke eigenschappen van pigmentinkt kunt u genieten van scherpere tekstafdrukken, waardoor documenten een professionele uitstraling hebben.
  • Archivering: met pigmentzwarte inkt kunt u belangrijke documenten archiveren met de geruststelling dat ze langer leesbaar blijven. Dit is erg belangrijk voor documenten die lang bewaard moeten worden.
Verbeter uw printervaring met duurzame, scherpe afdrukken die geschikt zijn voor lange bewaring. Investeer vandaag nog in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor de huismerkcartridges met pigmentzwarte inkt en bespaar nog meer.

Huismerk Pixma MG5350 reinigingscartridges: schone printkoppen, perfecte prints

Zorg altijd voor afdrukken van de hoogste kwaliteit door de printkoppen van uw printer regelmatig schoon te maken. Ziet u een vermindering in de kwaliteit van uw prints? Een reinigingscartridge van ons huismerk houdt uw printer in perfecte staat. De speciale vloeistof in onze schoonmaakpatronen lost opgedroogde inkt moeiteloos op en maakt de spuitkanalen van uw printkoppen grondig schoon. Hierdoor bent u snel verzekerd van heldere en scherpe prints. U koopt reinigingscartridges los of in een goedkoop multipack.

Verbeter de prestaties van uw Pixma MG5350 met een aparte printkop en chipresetter

Heeft u last van strepen op uw afdrukken of geeft uw MG5350 printer foutmeldingen? Dit kan beide een teken zijn dat het tijd is om uw printkoppen te vervangen. De printkop speelt een belangrijke rol tijdens het printen van documenten.

Gebruik daarnaast een chipresetter om een lege chip van Canon te resetten. Plaats de geresette chip op een andere cartridge, waardoor uw printer de cartridge weer als “vol” herkent.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Kunnen huismerkcartridges gebruikt worden in de Canon Pixma MG5350 printer?

Ja, de huismerkcartridges van 123inkt zijn volledig geschikt voor de Pixma MG5350 printer. Ze zijn zorgvuldig ontwikkeld en getest, waardoor u scherpe en heldere documenten afdrukt. 123inkt huismerkcartridges zijn wel een stuk goedkoper, waardoor u bespaart op uw kosten.

Waar maak ik de printkoppen van mijn MG5350 printer mee schoon?

Voor het reinigen van de printkoppen van uw Pixma MG5350 cartridges gebruikt u 123inkt reinigingscartridges. Deze patronen zijn speciaal ontworpen om opgedroogde inkt op te lossen en de printkoppen te reinigen. Hierdoor worden uw prints weer helder en scherp.


Heeft u vragen over het bestellen van Canon Pixma MG5350 cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.