123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Printer type

Bestel inktcartridges voor uw Sharp printer of fax

Omdat 123inkt.nl supplies levert voor alle printers en faxen van Sharp, leveren wij niet alleen inktcartridges. Ook voor het bestellen van donorrollen of een faxrol bent u aan het juiste adres. De makkelijkste manier om het complete inkt-assortiment voor uw Sharp printer of fax te vinden is het zoeken op printertype. Selecteer uw model in de lijst hierboven en bekijk alle beschikbare inktcartridges en rollen.

Voor diverse Sharp inkjet printers en inkjet fax machines kunt u kiezen uit originele inktpatronen en inktcartridges van het 123inkt-huismerk. Beide leveren perfecte printresultaten op; het verschil zit hem in de inhoud en de prijs. 123inkt-huismerk cartridges bevatten meer inkt waardoor u een groter aantal pagina's kunt afdrukken. Ook zijn deze huismerkcartridges voor uw Sharp machine een stuk goedkoper; u betaalt dus minder per geprinte pagina.

Alle inkt voor uw inkjetprinter of faxmachine bestelt u eenvoudig online bij 123inkt.nl. Zowel zwarte als kleuren inktcartridges liggen ruim op voorraad. Met een nieuwe zwarte cartridge drukt uw printer een groot aantal documenten af. Zwarte inkt wordt uiteraard gebruikt voor het printen van brieven en teksten. Maar ook voor kleurenafdrukken, zoals logo's, foto's of afbeeldingen, is zwarte inkt onmisbaar. Elke afdruk bevat tenslotte ook donkere tinten, lijnen of vlakken.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!