123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Weekagenda's

Weekagenda's

Goedkoop een weekagenda 2022 bestellen

Wat is een weekagenda? Dit is een agenda die één week weergeeft op twee naast elkaar gelegen pagina's. Dat betekent dat u in de weekagenda 2023 een hele week tegelijk kunt bekijken. Het is een zeer populaire manier om de dagen weer te geven, want we plannen vaak per week. Weekenddagen worden kleiner weergegeven of samengevoegd in één vakje, terwijl werkdagen extra veel ruimte hebben. De Brepols agenda voor 2023 is een populaire keuze: dit merk heeft diverse weekagenda's in de collectie, zodat u kunt kiezen uit verschillende kleuren, formaten en bindingswijzen. En een bijkomend voordeel: een 2023 weekagenda van Brepols is zeer betaalbaar!

Een weekagenda voor zakelijk gebruik of voor thuis

Een weekagenda is ook in 2023 onmisbaar. Op kantoor en thuis maken we heel wat afspraken die we moeten onthouden. De weekagenda 2023 helpt daarbij. Het voordeel van het noteren van afspraken in een papieren weekagenda is dat u niet afhankelijk bent van e-mailprogramma's, telefoons, tablets en andere apparaten waarop steeds maar een gedeelte van de afspraken staat. Neem de papieren weekagenda in 2023 overal mee naartoe, dan kunt u ook zonder elektronica uw afspraken inzien. Houd zowel thuis als op kantoor alle afspraken, vrije dagen en vakanties bij. Ook wordt het naast elkaar leggen van agenda's makkelijker, zodat u de relevante afspraken van uw partner of kinderen ook in uw eigen agenda kunt noteren. Met de overzichtelijke weekagenda is het direct duidelijk op welke dag u nog ruimte heeft en wanneer u het juist behoorlijk druk heeft. De compacte weekagenda's passen makkelijk in uw tas en kunnen naar elke meeting worden meegenomen. De weekagenda is dan ook ideaal als kantooragenda. Dankzij de scheurhoekjes en leeslintjes die veel agenda's hebben, vindt u de juiste datum altijd terug.

Bestel uw Brepols agenda 2023 nu

Met een Brepols agenda komt u goed voor de dag. De weekagenda en andere agendatypes van Brepols hebben allemaal een stijlvol design. Neem bijvoorbeeld de Brepols Interplan weekagenda 2023. Deze week agenda met spiraalrug en scheurhoekjes is er in combinatie met verschillende omslagen. 

Heeft u in 2022 al gebruik gemaakt van een Brepols agenda en wilt u die ook in 2023 blijven gebruiken? Dat kan! Voor volgend jaar hoeft u dan geen volledig nieuwe weekagenda te kopen, maar kunt u een losse agendavulling kopen. Kies bijvoorbeeld voor de Brepols Timing weekagenda 2023 vulling. Deze is eenvoudig in de kaft van uw oude Brepols Timing agenda met dezelfde afmetingen te plaatsen. Zo hoeft u niet te wennen aan een nieuwe agenda, maar kunt u het oude vertrouwde model blijven gebruiken. Dit past tenslotte perfect in uw tas, zak of bureaulade. Welke Brepols agenda u ook kiest, bij ons bestelt u hem voor de beste prijs. Wees er op tijd bij, zodat u ook de eerste afspraken voor volgend jaar direct noteert in uw weekagenda 2023.

Heeft u nog vragen over het bestellen van uw agenda voor 2023? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!