123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Brievenbussen

 
Bestel hier brievenbussen voor thuis of uw kantoor. In ons assortiment vindt u brievenbussen met deksel en slot. Bestel vandaag vóór 23.59 uur, dan heeft u uw gloednieuwe brievenbus de volgende werkdag in huis!

Brievenbussen kopen? Bestel ze hier eenvoudig en snel

Met een brievenbus wordt uw post netjes bij elkaar verzameld. U heeft zo geen last van een stapel post op de deurmat voor uw deur. Met een brievenbus voor aan de wand voegt u ook een extra vleugje stijl toe aan uw huis of kantoorpand.

Wist u dat u wettelijk verplicht bent om uw brievenbus zo dicht mogelijk bij de weg te plaatsen? De afstand tussen uw brievenbus en de openbare weg mag namelijk niet meer dan 10 meter zijn. Zo hoeven postbezorgers geen lange afstanden te lopen. De brievenbussen in ons assortiment zijn daarom ook geschikt om aan een brievenbuspaal te bevestigen. In de Veelgestelde vragen onderaan deze pagina leest u op welke hoogte u uw brievenbus moet plaatsen.

Brievenbussen met deksel

Om uw post goed te beschermen tegen regen, sneeuw en vuil is een brievenbus met deksel een ideale keuze. Uw post blijft hierdoor netjes en droog zodat u geen doorweekte kranten, brieven, folders of enveloppen hoeft te lezen en openen.

Brievenbussen met slot

Naast een deksel hebben de brievenbussen in ons assortiment ook een sleutelslot. Hiermee beveiligt u uw post en kan niemand belangrijke brieven met vertrouwelijke informatie uit uw brievenbus halen. Ook voorkomt u dankzij een brievenbus met slot dat een nieuwsgierige buur of voorbijganger in uw brievenbus gaat neuzen. Met de meegeleverde sleutel kunt alleen u de brievenbus openen.

Brievenbussen met naamplaatje

Onze wandbrievenbussen zijn voorzien van een handig transparant naamplaatje. Hier schuift u eenvoudig een naamkaart in. Wanneer uw naam of bedrijfsnaam op uw buitenbrievenbus staat, kan de postbezorger snel zien welke post voor u bestemd is. Het naamplaatje vermindert daardoor de kans op verkeerd bezorgde post. Ook gasten of klanten weten door een brievenbus met naamplaatje zeker dat ze bij het juiste adres zijn aangekomen.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om een brievenbus te hebben?

Ja, sinds 2009 bent u in Nederland verplicht een brievenbus te hebben. Zonder brievenbus kunt u geen post ontvangen. Dat is erg onhandig voor de Belastingdienst of andere overheidsinstanties.

Waar plaats ik een brievenbus?

U bent wettelijk verplicht uw brievenbus zo dicht mogelijk bij de openbare weg te plaatsen. De afstand tussen uw brievenbus en de weg mag maximaal 10 meter zijn. Daarnaast is het voor een postbezorger prettig als uw brievenbus minimaal 60 centimeter en maximaal 1,80 meter boven de grond geplaatst wordt.


Heeft u nog vragen over het bestellen van brievenbussen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.