123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bureaulampen

Goed licht is belangrijk tijdens het werken of lezen. Met een van onze bureaulampen verlicht u eenvoudig uw bureau of werkplaats. Bestel de bureaulamp van uw keuze vandaag nog online.

1 - 0 van 0

Bureaulampen

Verschillende soorten bureaulampen

Om te werken of lezen, is goed licht erg belangrijk. Lezen in een lichte omgeving is niet alleen beter voor uw ogen, maar zorgt er ook voor dat u minder snel vermoeid raakt. 

  • Een lamp met een buigbare arm zorgt ervoor dat u het licht schijnt waar u het nodig heeft. 
  • Een bureaulamp met ingebouwde loep zorgt voor beter zicht op uw precisiewerk.
  • Een kleine bureaulamp bevestigt u aan de rand van een tafel, bed of zet hem op uw bureau, om altijd op de juiste plaats licht te hebben. 

Kies voor een lamp met led verlichting, zodat u de kleur van het licht eenvoudig naar neutraal licht of daglicht verandert. Dankzij warmer geel licht zorgt u ervoor dat u nog wel goed leest, zonder de aanmaak van melatonine te verstoren. Duik dus gerust nog even in dat goede boek voordat u gaat slapen! De bureaulamp met ingebouwde wekker van Rexel Activita zorgt ervoor dat u de volgende dag weer op tijd wakker wordt.

Voeg ook direct de juiste lamp toe aan uw bestelling. Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.