123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Folderhouders

Informatie op een nette manier presenteren? In een folderhouder komen posters, menukaarten en andere documenten representatief naar voren. Bestel nu voordelig een folderdisplay.

1 - 0 van 0

Folderhouders

Op zoek naar een folderhouder? Bestel voordelig online

Bij 123inkt kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment folderhouders in allerlei formaten, zoals A3, A4, A5, A6 en A7. De informatiedisplays maken het mogelijk om uw boodschap op een representatieve wijze te tonen. Het verwisselen van documenten gaat snel en soepel, zodat u de informatie altijd up-to-date kunt houden.

Wilt u informatie ophangen? Dan is een informatiekader de juiste keuze. Voor brochures en folders is er de wandfolderhouder. Dit type houder is eenvoudig aan de muur te bevestigen en presenteert folders in één of meerdere opbergvakken, waaruit bezoekers gemakkelijk een exemplaar kunnen pakken. Op balies en bureaus plaatst u een tafelhouder met T-voet of L-voet. Met dit display trekt uw poster zeker de aandacht van voorbijgangers.

Speciale folderhouders
Voor sommige documenten bestaan er specifieke folderhouders. U kunt hierbij denken aan een brievenstandaard voor het opbergen en ordenen van kaarten en brieven. Of een actiebak met een gleuf en opvangbak, waarin o.a. formulieren verzameld kunnen worden. Zo'n verzamelbox is handig op beurzen, net als prijsstandaarden en tafelkaartjes. Met een visitekaarthouder toont u visitekaartjes van uw bedrijf of werknemers op overzichtelijke wijze. In een restaurant komen zichtpanelen en menuclips tot hun recht bij het presenteren van het menu.

Heeft u vragen over het bestellen van folderhouders bij 123inkt? Onze klantenservice helpt u graag!