123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Fotolijsten

Met onze fotolijsten komen foto’s van uw favoriete momenten nog meer tot leven. Bij ons vindt u altijd een fotolijstje van uw smaak!

1 - 0 van 0

Fotolijsten

Bestel uw fotolijstjes online!

Met onze fotolijsten voorziet u uw mooiste foto’s van een frame, waardoor u ze neer kunt zetten en ze mooi blijven. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een menukaart, infoblad of kunstwerk in te lijsten. Kies voor een lijst van stijlvol aluminium of modern acryl.

Standaard fotolijsten in diverse formaten
De standaard fotolijsten zijn gemaakt van aluminium en worden geleverd met een witte passe partout, waardoor foto’s er nog meer uitspringen. Met een passe partout geeft u meer body aan uw foto’s en maakt u van uw kiekjes echte blikvangers. De fotolijsten zijn beschikbaar in veel verschillende formaten: Natuurlijk het standaard foto formaat (10 x 15 cm), maar ook voor posters in B1 formaat hebben wij een lijst. Kleinere foto’s stopt u in A5 of A6-formaat lijsten. Wissel lijsten van verschillende groottes af om een speels effect te creëren.

Stevige acryl fotolijsten
De acrylen lijsten geven uw foto’s een moderne touch. Door middel van krachtige magneten klemt u uw foto’s tussen de twee elementen van de lijst. De lijst is ook dubbelzijdig te gebruiken, door twee foto’s in de houder te plaatsen. Door de dikte van de lijst blijven deze stevig overeind staan.

Bestel ook direct uw fotopapier, zodat u zelf uw mooiste foto’s kunt printen! Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.