123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pastelstiften


Tover heldere kleuren om in zachte pasteltinten met de Edding pastelpen. U creëert in een handomdraai nieuwe kleurtinten voor al uw teken- en knutselprojecten. Deze pen is een perfecte toevoeging voor elke tekenset.


Op zoek naar pastelpennen? Bestel voordelig online

Of u nu op zoek bent naar één pastelstift of een complete set, in onze webshop bestelt u diverse varianten. De pennen zijn perfect voor handlettering en het aanbrengen van highlights en effecten in uw creaties. Benieuwd welke stift het best is voor uw project? Lees dan verder!

Creëer tientallen nieuwe kleuren met één pen

Wilt u liever geen compleet nieuwe stiftenset aanschaffen? Dan is onze pastelpen van Edding een mooie oplossing. De stift ziet eruit als een simpele, witte marker, maar niks is minder waar! Het is de bedoeling dat u de pen mengt met andere kleuren. Uit de tip komt een doorzichtige, witte vloeistof die u aanbrengt over uw kunstwerk. Hiermee creëert u allerlei nieuwe pasteltinten. U gebruikt dit model eventueel ook als witte marker, door meerdere lagen over elkaar heen aan te brengen. Kortom, het is een veelzijdige pen waarmee u fantastische creaties maakt.

Breid de stiftencollectie uit

Voor de hobbyisten die geen genoeg krijgen van al die verschillende soorten stiften, is de Edding Colour Happy big box aan te raden. Deze bevat 20 Edding-brushpennen, waarmee u maar liefst 190 verschillende kleuren mengt! Ook vindt u in deze set de unieke colour-mixer, die uw go-to-pen is voor allerlei knutsel- en tekencreaties. De brushpennen hebben een penseelpunt met sneldrogende inkt en zijn geschikt voor gebruik op licht papier.


Heeft u vragen over het bestellen van pastelstiften? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.