123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Papiersnijders

Zoekt u een manier om foto's en papier snel en op een nauwkeurige manier uit te snijden? Dan is de papiersnijder een handige tool. Bespaar uzelf de moeite van het knippen met een schaar en bestel een van de papiersnijders uit ons assortiment.

Papiersnijders

Koop een papiersnijder bij 123inkt

Met behulp van een rolsnijmachine of guillotine snijmachine snijdt u gemakkelijk meerdere vellen tegelijk. 

  • Rolsnijmachine, het papier wordt gesneden doordat het mes over het papier rolt. Een rolsnijmachine wordt als vervanger van de schaar gebruikt in huis, op school en op kantoor. De meeste rolsnijmachines zijn geschikt voor kleinere stapels papier tegelijkertijd, maar onze Fellowes rolsnijmachine Atom voor A4 papier of A3 papier kan een stapel van maximaal 30 vellen snijden.

  • Guillotine snijmachine, met de meshendel snijdt of hakt u grotere stapels papier. Met de meshendel snijdt of hakt u tot wel 40 vel in één keer. Ze zijn voorzien van een veiligheidskap die u bescherming geeft tijdens het snijden. 

 

Met behulp van richtlijnen op de snijmachine ziet u precies hoe u de uitsnede langs een kaarsrechte lijn snijdt. Ons assortiment bevat papiersnijders geschikt voor A3, A4 en A5 papier. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vervangende snijmessen en snijstrips, om uw papiersnijder in topconditie te houden. 

 

Snijmessen kopen
Wanneer een snijmes niet meer scherp is, kunt u een vervangend mes kopen, zo hoeft u niet een hele nieuwe papiersnijder aan te schaffen. Deze snijmessen zijn ook te koop in varianten voor een geperforeerde lijn, voor een vouwlijn en om een golvende snee te maken. 


Met topmerken als Rexel en Fellowes bent u verzekerd van een papiersnijder van kwaliteit. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten