123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Papiersnijders

Zoekt u een manier om foto's en papier snel en op een nauwkeurige manier uit te snijden? Dan is de papiersnijder een handige tool. Bespaar uzelf de moeite van het knippen met een schaar en bestel een van de papiersnijders uit ons assortiment.

1 - 0 van 0

Papiersnijders

Koop een papiersnijder voor de beste prijs

Met behulp van een rolsnijmachine of guillotine snijmachine snijdt u gemakkelijk meerdere vellen tegelijk.
  • Rolsnijmachine
    Het papier wordt gesneden doordat het mes over het papier rolt. Een rolsnijmachine wordt als vervanger van de schaar gebruikt in huis, op school en op kantoor. De meeste rolsnijmachines zijn geschikt voor kleinere stapels papier tegelijkertijd, maar onze Fellowes rolsnijmachine Atom voor A4 papier of A3 papier kan een stapel van maximaal 30 vellen snijden.
  • Guillotine snijmachine
    Met de meshendel snijdt of hakt u grotere stapels papier. Zo verwerkt u tot wel 40 vel in één keer. Ze zijn voorzien van een veiligheidskap die u bescherming geeft tijdens het snijden.
Met behulp van richtlijnen op de snijmachine ziet u precies hoe u de uitsnede langs een kaarsrechte lijn snijdt. Ons assortiment bevat papiersnijders geschikt voor A3, A4 en A5 papier. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vervangende snijmessen en snijstrips, om uw papiersnijder in topconditie te houden.

Koop ook snijmessen voor uw papiersnijder

Wanneer een snijmes niet meer scherp is, kunt u een vervangend mes kopen. Zo hoeft u niet een hele nieuwe papiersnijder aan te schaffen. Deze snijmessen zijn ook te koop in varianten voor een geperforeerde lijn, voor een vouwlijn en om een golvende snee te maken.

Veelgestelde vragen

Wat is een papiersnijder?

Een papiersnijder is een machine waarmee u in één beweging nauwkeurig papiervellen afsnijdt. Hij heeft een werkplatform met schaalverdeling en een snijmes. De traditionele papiersnijder is de guillotinesnijmachine. Later verscheen de rolsnijmachine.

Wat is het verschil tussen een guillotine-snijmachine en rolsnijmachine?

De guillotinesnijmachine heeft een groot mes dat u naar beneden drukt om papier af te snijden. Hij is gemaakt van stevig metaal en heeft een grote snijcapaciteit. De rolsnijmachine heeft een ‘mesblok’ dat u van boven naar beneden schuift om papier af te snijden. Hij is goedkoper en heeft een kleine snijcapaciteit. Ontdek de verschillen op 123inkt.nl!

Wat kost een papiersnijder?

Dit is afhankelijk van het soort papiersnijder. Rolsnijmachines zijn bijvoorbeeld goedkoper dan guillotinesnijmachines, omdat ze een kleinere snijcapaciteit hebben. Op 123inkt.nl bestelt u de beste papiersnijders met laagsteprijsgarantie.

Hoe maak ik het mes van mijn papiersnijder scherp?

U kunt het snijmes uit de machine halen en slijpen op een slijpsteen of slijpschijf. Daarnaast kunt u het mes scherp houden door af en toe te snijden in aluminiumfolie. Hierdoor voorkomt u dat het mes bot wordt.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.