123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Dubbelzijdig tape


Hier bestelt u dubbelzijdig tape in diverse breedtes en lengtes. In ons assortiment vindt u niet alleen sterk dubbelzijdig tape voor muurbevestiging en klussen, maar ook smalle tapes voor hobbyprojecten. Bestel vandaag nog dubbelzijdig tape voor uw volgende project!


Dubbelzijdig tape nodig? Bestel hier voordelig online

In ons assortiment vindt u diverse soorten dubbelzijdig tape. Deze tape kent namelijk vele toepassingen en komt zowel bij het klussen als hobbymatige projecten goed van pas. We maken daarom onderscheid tussen smal en breed dubbelzijdig tape.

Smal dubbelzijdig tape

Smal dubbelzijdig tape is 12 of 19 mm breed en ideaal voor het inplakken van foto’s of het maken van plakboeken. De tape voorkomt dat u aan de slag moet met lijm of dat u zichtbaar plakband over de foto moet plakken. Daarnaast is dubbelzijdig plakband heel geschikt voor het ophangen van posters of aanplakbiljetten, zowel binnen als buiten.

Breed dubbelzijdig tape

Breed dubbelzijdig tape is tot wel 50 mm breed en is hierdoor veel sterker. U gebruikt brede tape voor allerlei klussen, zoals het leggen van vloerbedekking. Daarnaast is deze tape ideaal voor het bevestigen van fotolijsten, zwaardere schilderijen of borden aan de muur, zonder dat u gaatjes hoeft te boren. Dit type dubbelzijdig tape is geschikt voor veel verschillende ondergronden, zoals tegels, metaal, kunststof en lak.

Dubbelzijdig tape met schutlaag en zonder

De schutlaag is de beschermingslaag die op één kant van de tape zit en ervoor zorgt dat de tape op de rol niet aan de laag erboven blijft plakken. Hierdoor kunt u de tape met schutlaag eerst goed aandrukken op de ondergrond. Tape zonder schutlaag heeft als voordeel dat het direct vanaf de rol gebruiksklaar is. U kiest dus zelf of u dubbelzijdig tape met of zonder schutlaag bestelt.

Handig als u dubbelzijdig tape gebruikt

Als u thuis aan de slag gaat met dubbelzijdig tape, komen de volgende items misschien ook wel van pas:
 

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik dubbelzijdig tape gebruiken?

Dubbelzijdig tape met schutlaag gebruikt u door de tape ergens op te plakken, bijvoorbeeld op de muur, en vervolgens de schutlaag te verwijderen. Nu kunt u iets anders aan de andere kant van de tape bevestigen. Heeft u dubbelzijdig tape zonder schutlaag? Dan raden wij een gesloten dispenser aan. Deze beschermt de tape zonder schutlaag tegen stof en helpt u om de tape eenvoudig van de rol te scheuren.

Hoe moet ik dubbelzijdig tape verwijderen?

De lijmlaag van dubbelzijdig tape kan op verschillende manieren losgemaakt worden:
  • Losweken met een warm sopje en een spons
  • Oplossen met een beetje alcohol of aceton op een doek
  • Insprayen met een beetje WD40
  • Behandelen met speciale stickerverwijderaar
Op de website van 123schoon leest u meer tips over het verwijderen van taperesten.

Wat is de sterkste dubbelzijdige tape?

Tesa Powerbond Ultra Strong staat bekend als de sterkste dubbelzijdig tape. Deze sterke tape heeft een extra hoge kleefkracht en geeft een permanente hechting. U hangt er voorwerpen tot een gewicht van 6 kilogram mee op. In een optimale situatie kan deze dubbelzijdige tape per 10 cm zelfs tot wel 10 kg dragen! U bestelt de Powerbond Ultra Strong het goedkoopst bij 123inkt.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.