123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Snijmessen

Een snijmes heeft vele functies en en is daarom handig voor iedereen! Maar welke variant kunt u het beste kopen? Bekijk ons assortiment en kies het snijmes dat het beste bij u past.

1 - 0 van 0

Snijmessen

Koop eenvoudig snijmessen bij 123inkt

Heeft u voorkeur voor een standaard aluminium snijmes, een veiligheidsmes of heeft u liever een stanleymes met afbreekbare mesjes? 

 

Roterend mes bestellen?

Wanneer u een mes nodig heeft om vormen uit te snijden uit bijvoorbeeld papier of stof is het handig een mes te hebben dat het materiaal goed snijdt. Een roterend mes helpt u bij uw hobbyprojecten. Het is een uitstekend mes om karton te snijden. Snijdt u vaker dunne materialen, of meerdere lagen tegelijk? Ook hier zijn de roterende messen geschikt voor. Onze roterende messen zijn beschikbaar in diverse afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende projecten. 

 

Scalpel kopen?

Bent u meer van het precisiewerk? Dan adviseren wij u een scalpel te kopen. Door de scherpe punt en de verschillende soorten mesjes kunt u uiterst nauwkeurig werken. Gezien de scherpte van de punt is het van belang om goed in de gaten te houden hoe u de scalpel opbergt na gebruik.


Welk materiaal u ook wilt snijden, in het assortiment van 123inkt vindt u ongetwijfeld het snijmes dat u nodig heeft. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.