123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Stoepkrijt

 

Met stoepkrijt maakt u de mooiste tekeningen op het trottoir. Voor alle creaties hebben wij goedkoop stoepkrijt in ons assortiment: van kleine verpakkingen tot emmers met maar liefst 100 stoepkrijtjes. Welke kleuren kiest u?


Faber-Castell Eberhard Faber rond stoepkrijt gekleurd (100 stuks) EF-526599 220178
vergroten
Omschrijving Dit Eberhard Faber gekleurde stoepkrijt is verpakt in een handige box en bevat 6 verschillende kleuren. Zo kunnen de mooiste, kleurrijke tekeningen gemaakt worden. Van een zon of bloem tot een hinkelbaan of speurtocht. De gekleurde stoepkrijtjes hebben een lekker groot formaat, met doorsnede van 2,5 cm en lengte van 11,5 cm. Dat betekent langdurig krijtplezier!
Specificaties
Merk: Faber-Castell Soort: stoepkrijt
Kleur: assorti Aantal: 100 stuks
Morgen in huis
€ 13,50 (Incl. 21% btw)
( € 11,16 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Faber-Castell Eberhard Faber rond stoepkrijt gekleurd (50 stuks) EF-526550 220177
vergroten
Omschrijving Dit Eberhard Faber gekleurde stoepkrijt is verpakt in een handige emmer en bevat 6 verschillende kleuren. Zo kunnen de mooiste, kleurrijke tekeningen gemaakt worden. Van een zon of bloem tot een hinkelbaan of speurtocht. De gekleurde stoepkrijtjes hebben een lekker groot formaat, met doorsnede van 2,5 cm en lengte van 11,5 cm. Dat betekent langdurig krijtplezier!
Specificaties
Merk: Faber-Castell Soort: stoepkrijt
Kleur: assorti Aantal: 50 stuks
Morgen in huis
€ 6,95 (Incl. 21% btw)
( € 5,74 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Kangaro rond stoepkrijt gekleurd (20 stuks) K-22406 205468
vergroten
Omschrijving Dit Kangaro gekleurde stoepkrijt is verpakt in een leuk emmertje en bevat 6 verschillende kleuren. Zo kunnen de mooiste, kleurrijke tekeningen gemaakt worden. Van een zon of bloem tot een hinkelbaan of speurtocht. De gekleurde stoepkrijtjes hebben een lekker groot formaat, met doorsnede van 2,5 cm en lengte van 11,5 cm. Dat betekent langdurig krijtplezier!
Specificaties
Merk: Kangaro Soort: stoepkrijt
Kleur: assorti Aantal: 20 stuks
Morgen in huis
€ 3,50 (Incl. 21% btw)
( € 2,89 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Faber-Castell Eberhard Faber rond stoepkrijt gekleurd met glitters (6 stuks) EF-526504 220180
vergroten
Omschrijving Dit Eberhard Faber gekleurde stoepkrijt bevat 6 verschillende kleuren en glitters. Zo kunnen de mooiste, kleurrijke tekeningen gemaakt worden. Van een zon of bloem tot een hinkelbaan of speurtocht. De gekleurde stoepkrijtjes hebben een lekker groot formaat, met doorsnede van 2,5 cm en lengte van 11,5 cm. Dat betekent langdurig krijtplezier!
Specificaties
Merk: Eberhard Faber Soort: stoepkrijt
Kleur: assorti Aantal: 6 stuks
Morgen in huis
€ 2,75 (Incl. 21% btw)
( € 2,27 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Faber-Castell Eberhard Faber rond stoepkrijt gekleurd (6 stuks) EF-526506 220181
vergroten
Omschrijving Dit Eberhard Faber gekleurde stoepkrijt bevat 6 verschillende kleuren. Zo kunnen de mooiste, kleurrijke tekeningen gemaakt worden. Van een zon of bloem tot een hinkelbaan of speurtocht. De gekleurde stoepkrijtjes hebben een lekker groot formaat, met doorsnede van 2,5 cm en lengte van 11,5 cm. Dat betekent langdurig krijtplezier!
Specificaties
Merk: Eberhard Faber Soort: stoepkrijt
Kleur: assorti Aantal: 6 stuks
Morgen in huis
€ 1,95 (Incl. 21% btw)
( € 1,61 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Faber-Castell Eberhard Faber rond stoepkrijt gekleurd (20 stuks) EF-526512 220176
vergroten
Omschrijving Dit Eberhard Faber gekleurde stoepkrijt is verpakt in een leuk emmertje en bevat 6 verschillende kleuren. Zo kunnen de mooiste, kleurrijke tekeningen gemaakt worden. Van een zon of bloem tot een hinkelbaan of speurtocht. De gekleurde stoepkrijtjes hebben een lekker groot formaat, met doorsnede van 2,5 cm en lengte van 11,5 cm. Dat betekent langdurig krijtplezier!

Klik hier voor ons complete assortiment stoepkrijt.
Specificaties
Merk: Faber-Castell Soort: stoepkrijt
Kleur: assorti Aantal: 20
Morgen in huis
€ 2,75 (Incl. 21% btw)
( € 2,27 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Stoepkrijt kopen? Bestel nu goedkoop stoepkrijt online

Stoepkrijt is een speciaal soort krijt dat dankzij de grootte, de vorm en de samenstelling perfect is om op de stoep te gebruiken. U kent het natuurlijk van de prachtige creaties die u vroeger als kind op de stoep maakte, of van de klassieke hinkelbaan die u ermee tekende. En nog steeds zijn krijtjes een favoriet tijdens het buitenspelen. Terwijl kunstzinnige kinderen hun creativiteit de vrije loop laten, tekenen de actievelingen speurtochten en routes uit. Uren speelplezier gegarandeerd!

Ruime keuze in kleuren

En in al die uren komen er natuurlijk flink wat kleuren aan de orde, dus het liefst heeft u een mooie verzameling stoepkrijt paraat met verschillende tinten. Lichtroze, donkerblauw, felgeel of pimpelpaars: u vindt hier stoepkrijt in alle kleuren van de regenboog. Voor de echte grootverbruikers zijn er zelfs handige emmers met 50 of 100 krijtjes, zodat u nooit misgrijpt.

Speciaal stoepkrijt

Hoewel het klassieke, ronde krijtje natuurlijk het populairst is, bestaat er ook stoepkrijt in andere vormen. Een speciaal eivormig krijtje zorgt bijvoorbeeld voor meer grip tijdens het stoepkrijten, zodat zelfs de allerkleinsten er mee kunnen tekenen. Ook stoepkrijt met glitters is een leuke afwisseling op het bekende krijtje: hiermee maakt u de meest sprankelende creaties!

Alles voor een creatieve dag

Tekent of schildert u liever op een kleiner oppervlak? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. In het grote assortiment hobbyartikelen vinden creatievelingen alle benodigdheden voor tekeningen, schilderijen en andere kunstwerken. Denk hierbij niet alleen aan kwalitatieve verf voor schilderijen, maar ook verschillende knutselpakketten.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis