123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Plakkaatverf

Zelf aan de slag gaan met plakkaatverf? Dat kan met het ruime aanbod op 123inkt.nl! Deze populaire verfsoort is makkelijk in gebruik en geschikt voor zowel beginners als professionals.

Plakkaatverf

Plakkaatverf kopen in diverse tinten

Plakkaatverf is een verfsoort op waterbasis. U creëert hiermee heldere en felgekleurde schilderijen die een sfeermaker zijn in elke ruimte.   

Wat is plakkaatverf?

Plakkaatverf is een zware versie van aquarelverf en daardoor een stuk dekkender. Vanwege de veelzijdigheid en mooie resultaten die u ermee bereikt, is deze gebruiksvriendelijke verf onmisbaar voor iedere hobbyist of kunstenaar. Houdt u van een doorzichtig effect? Dan verdunt u de verf eenvoudig met water, waardoor u prachtige, transparante lagen creëert. Door de handige vorm van de knijpfles waarin de verf verpakt zit, heeft u altijd een schone en druppelvrije werkplek. Dit maakt het schilderen met deze verfsoort nog prettiger. Plakkaatverf kan ook worden gebruikt als schoolverf.

Het verschil tussen plakkaatverf en gouache

Gouache en plakkaatverf is dezelfde verfsoort, maar wordt anders benoemd voor het aanduiden van kwaliteitsverschil. Beginners werken graag met plakkaatverf, deze is over het algemeen goedkoper en daarom ideaal om mee te oefenen. Wilt u graag professioneel schilderen? Dan past gouache wellicht beter bij u.

Met basiskleuren als rood, blauw, geel, wit en zwart gaat u snel aan de slag met uw schilderij. Meng de plakkaatverf op een van onze houten, metalen of plastic verfpaletten. Plakkaatverf gebruiken op ondergronden als schilderspapier, canvasdoeken, linnen en karton hebben ieder een eigen effect. Experimenteer op diverse oppervlakken en kom erachter wat uw voorkeur heeft.


Heeft u vragen over het bestellen van plakkaatverf? Raadpleeg dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Mocht uw vraag er niet tussenstaan, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten