123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Tijdelijk of permanent inbinden | Bestel voordelig op 123inkt.nl

Een rapport, werkstuk of voorstel wilt u natuurlijk netjes kunnen presenteren. Door te kiezen voor inbinden kunt u uw belangrijke documenten voorzien van een representatieve uitstraling. Zowel bij grote bedrijven en kantoren als thuis kunt u gemakkelijk inbinden.

Bij 123inkt.nl zijn alle benodigdheden voor inbinden verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Kies uit GBC inbindmachines van hoge kwaliteit, voor zowel licht als intensief gebruik. Daarnaast kunt u precies de juiste draadruggen, bindruggen, bindstrips en klem- en klikstrips bestellen. Dankzij de verscheidenheid in materialen en kleuren vindt u gemakkelijk de juiste producten voor uw documenten. Met thermische of (niet) transparante bindomslagen maakt u het geheel compleet.

Er zijn twee manieren om papieren in te binden, namelijk tijdelijk en permanent. Het voordeel van tijdelijk inbinden is dat u gemakkelijk aanpassingen kunt doorvoeren. Permanent inbinden is ideaal bij het voorkomen van fraude. Hieronder vindt u de verschillende opties voor deze twee methodes:

Tijdelijk inbinden:
CombBind
ClickBind
ProClick
VeloBind
MultiBind (bindruggen)

Permanent inbinden:
WireBind
SureBind
ThermaBind
MultiBind (draadruggen)
ColorCoil
 
Hulp nodig bij het kiezen? Klik hier om alle bindsystemen te vergelijken 

 

Heeft u nog vragen over het bestellen van een inbindapparaat of de juiste bind- en draadruggen? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten