123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Indexen

Bent u vaak op zoek naar bepaalde stukken tekst in een boek of document? Met behulp van zelfklevende indexen heeft u de benodigde passage snel gevonden. Maak uw documenten inzichtelijk met de indexen van 123inkt.nl, bij ons te koop in alle vormen, formaten en kleuren.

1 - 0 van 0

Indexen

Bestel indexen eenvoudig online bij 123inkt.nl

Doordat indexen smal zijn en beschikbaar zijn in verschillende kleuren, kunt u er makkelijk meerdere in hetzelfde document gebruiken. De smalle strip is beschrijfbaar, waardoor een toepasselijk steekwoord toevoegen mogelijk is. Wilt u graag een notitie achterlaten? Dan verwijzen wij u naar onze post-its, die beter geschikt zijn voor korte boodschappen.
 

De meeste indexen zijn makkelijk te herpositioneren, maar er zijn ook indexen beschikbaar met een extra sterke plaklaag. Door deze extra sterke laag blijven ze goed zitten en zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld hangmappen en opbergmappen die het archief in gaan. Wilt u juist duidelijke secties maken in uw document, kijk dan eens of onze tabbladen geschikt zijn.
 

Indexen hebben verschillende kleuren en zijn vaak ook in diverse vormen te verkrijgen. Hierdoor is het makkelijk om een overzichtelijk onderscheid te maken tussen de onderwerpen die u wilt markeren. Zo zijn er ook transparante indexen met een pijl erop beschikbaar. Hierdoor blijft de tekst goed leesbaar en is duidelijk waar er actie ondernomen moet worden. Welk type index of pagina markering u ook nodig heeft, bij 123inkt bestelt u indexen die gegarandeerd de aandacht trekken.

 
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.