123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Industriële markers

De industriële markers van edding zijn uitermate geschikt om te schrijven op stoffige of (licht) oliehoudende oppervlakken. Deze lakmarkers hebben een ronde punt en bevatten permanent dekkende inkt. Bestel de industriële markers vandaag nog, dan heeft u deze morgen in huis!

1 - 0 van 0

Industriële markers

Bestel eenvoudig online industriële paint of permanent markers!

Industriële markers zijn voorzien van lakachtige inkt. Dat maakt ze perfect voor het beschrijven van vieze, stoffige en zelfs oliehoudende oppervlakken. De industriële marker van edding is verkrijgbaar in twee varianten: als paint marker of als permanent marker.

Paint marker
Wij hebben industriële paint markers met een ronde punt van 2-4 mm of paint markers met een ronde punt van 10 mm. De inkt van beide soorten markers is volledig dekkend, maar bij de dikke punt (10 mm) dekt de inkt zelfs op ruwe ondergronden als beton, hout of steen. Daarnaast is de goed hechtende kleurpasta water- en UV-bestendig. De industrial paint markers zijn beschikbaar in de kleuren: zwart, rood, groen, blauw, geel, oranje en wit.

Permanent marker
De industriële permanent markers hebben een iets dunnere punt dan de paint markers, namelijk een dikte van 1-3 mm. De inkt van deze marker is wrijfvast, UV-bestendig en droogt razendsnel. Dat maakt dit de ideale marker voor werkplaatsen, garages of fabriekshallen. Deze markers zijn bij 123inkt verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood of blauw.

Is dit toch niet de marker die u zocht? Neem dan een kijkje op deze pagina met andere markers. Ons assortiment bevat verschillende soorten, kleuren en typen markers. Denk aan permanent markers, matlak markers of textiel markers.
Heeft u nog vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.