123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Inlegmappen

Rondslingerende papieren behoren tot het verleden met een van onze handige inlegmappen. U bewaart veilig diverse documenten in zichtmappen, venstermappen of insteekmappen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies de map die bij u past!

1 - 0 van 0

Inlegmappen

Bestel uw inlegmappen goedkoop online

Bewaar losse papieren op één plek en organiseer uw werkruimte: deze dossiermappen zijn onmisbaar voor een gestructureerd bureau! Wanneer de documenten eenmaal zijn opgeborgen, neemt u ze gemakkelijk overal mee naartoe. Ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn. Benieuwd geworden naar de verschillende soorten opbergmappen? Lees dan verder!

Grote aantallen verslagen archiveren met papieren inlegmappen

Wanneer u snel en veel verslagen wilt archiveren, bieden papieren archiefmappen wellicht uitkomst. Deze zijn zeer voordelig en in grote aantallen beschikbaar. Sommige verpakkingen bevatten wel 100 mappen! Vindt altijd de juiste map terug, door een exemplaar te kiezen met een tabrand of schrijflijnen.

Houd uw documenten deels zichtbaar met venstermappen

Venstermappen zijn bijna hetzelfde als de papieren variant. Ze zijn grotendeels bedekt, gemaakt van karton en ideaal voor een veilige archivering. Het enige verschil is dat venstermappen voorzien zijn van een ‘doorzichtig venster’, waardoor de inhoud direct herkenbaar is. Veel mensen vinden dit prettig werken omdat ze opgeborgen documenten snel terugvinden.

Eenvoudig toegang tot uw dossiers met zichtmappen en insteekmappen

Zichtmappen, ook wel bekend als L-mappen, zijn vaak open aan de boven- en zijkant. Hierdoor heeft u altijd eenvoudig toegang tot uw dossiers. Door het gebruik van transparant materiaal ziet u altijd welke documenten erin zijn opgeslagen. De meeste insteekhoezen zijn geschikt voor maximaal 40 vellen: perfect voor middelgrote documenten! 


Bent u nog op zoek naar een stapel papier om nieuwe verslagen mee uit te printen? Kijk dan bij ons printpapier en druk haarscherpe documenten af. Schaft u een map met tabrand en schrijflijnen aan? Markeer dan de voorkant met een fineliner en u vindt moeiteloos documenten terug.

Net als onze cartridges en toners, worden ook alle kantoorartikelen van 123inkt.nl razendsnel bezorgd. Bestelt u ze vandaag voor 23.59 uur, dan heeft u ze morgen al in huis. Heeft u nog vragen over het bestellen bij 123inkt.nl? Raadpleeg dan onze 'Vraag en antwoord' pagina.