123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kabelmanagement

Is het een wirwar van kabels onder uw bureau? Bestel kabelhouders waarmee u draden en snoeren snel organiseert. Fijn, want zo blijft uw werkplek overzichtelijk. Bestel kabelclips en -houders op werkdagen vóór 23:59 uur en ze worden de volgende dag geleverd.

1 - 0 van 0

Kabelmanagement

Bestel kabelhouders voor een georganiseerde werkplek

Kabels en snoeren raken snel in de knoop. Vervelend, want hierdoor wordt uw werkplek al gauw onoverzichtelijk. De oplossing is gelukkig goedkoop én eenvoudig: kabelklemmetjes! In onze webshop vindt u bureau-organizers in verschillende formaten en kleuren.

Organiseer eenvoudig snoeren met kabelclips

Een kleine kabelhouder is geschikt voor het organiseren van één snoer. Vaak zitten ze in een verpakking met meerdere organizers. Zo heeft u verschillende exemplaren om te gebruiken voor het structureren van één of meerdere snoeren. Koop de houder in dezelfde kleur als uw snoer, zodat de kabelklemmen niet opvallen. Kies voor kleuren als wit, grijs en zwart.

Verberg stekkerdozen en kabels in een kabelhouderbox

De kabelhouderbox is ideaal om stekkerdozen te verbergen. De box is zo ontworpen dat er precies één vijfstekkerdoos in past. Hierdoor maakt u uw werkplek overzichtelijker en veiliger. De elegante kabelhouderdoos van Durable heeft aan de bovenkant een opening voor oplaadkabels van smartphones. Hierdoor is de box een veelzijdig item dat goed van pas komt op kantoor of thuis.
 

Op zoek naar nog meer accessoires voor uw werkomgeving? U bestelt het hier! Zo vindt u in onze webshop o.a. telefoonhouders waarmee u eenvoudig telefoons en tablets op het bureau neerzet. Of bestel een USB-hub voor uw laptop of computer waarmee u het tekort aan poorten eenvoudig oplost.


Heeft u vragen over het bestellen van kabelhouders? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag even verder.