123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kaftfolie

Kaftfolie beschermt uw boeken tegen alle soorten vuil en krassen en is makkelijk aan te brengen op het oppervlak. Bij ons bestelt u transparant en zelfklevend kaftpapier om uw boeken te kaften voor 23:59 uur, zodat u dit de volgende dag al in huis heeft!

Kaftfolie kopen? Goedkoop en snel in huis!

Kaftfolie is makkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat u de omslag van het boek kunt blijven lezen. Met kaftfolie worden de boeken beschermt door een vuil- en waterafstotende laag plastic die makkelijk te bevestigen is, waardoor de levensduur van de boeken wordt verlengd. Door het gebruik van kaftfolie blijft u de buitenkant van het boek zien. Hierdoor hoeft u niet nog eens op uw kaftpapier te schrijven welk boek het is.

Hoe gebruikt u zelfklevende kaftfolie?

Kaftfolie is makkelijk aan te brengen op uw boeken. Het transparante kaftpapier rolt u uit, met het boek opengeslagen in het midden. Zorg dat u aan alle kanten drie vierkanten over heeft en knip het papier af. Knip nu alle hoeken schuin af en haal het papier van de plakfolie. Nu vouwt u de hoeken naar binnen en plakt u de folie op het boek. Kaftfolie is makkelijk te verplaatsen. Mocht het fout gaan, dan heeft u altijd een tweede kans om het recht te plakken. Boeken kaften met kaftfolie zorgt ervoor dat uw boeken beter beschermd zijn tegen beschadigingen, stof en krassen. Ook verlengt dit de levensduur van uw boeken, waardoor deze langer meegaan. Kaftfolie is, in tegenstelling tot kaftpapier, makkelijk schoon te maken door het gladde en waterafstotende oppervlak. U kunt kaftfolie makkelijk herpositioneren als dit verkeerd geplakt is. Dit komt doordat kaftfolie zelfklevend is. Op het papier van de kaftfolie zijn ruiten van 2 cm afgedrukt, waardoor u tot op de millimeter nauwkeurig uw kaftfolie kunt plakken.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Hoe kaften met boeklon?

Boeklon, ofwel kaftfolie, bevestigt u op dezelfde manier als normaal kaftpapier. Het verschil hier is wel dat kaftfolie aan de binnenkant van uw boek vastplakt, waardoor dit een stuk steviger zit. Met de ruiten op de kaftfolie kunt u tot op de millimeter precies uw kaftfolie vastplakken.

Waar kaftfolie kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u voordelig uw kaftfolie. Begint er een nieuw schooljaar? Of wilt u uw verzameling in de boekenkast netjes bewaren? Dan is kaftfolie de beste optie. Bij 123inkt.nl bestelt u uw kaftfolie voor 23:59 uur. Dan heeft u dit morgen al in huis!

Wat is het beste kaftpapier?

Kaftfolie is transparant en vuil- en waterafstotend. Het is dan ook aan te raden om kaftfolie te gebruiken en geen kaftpapier. Zo verlengt u de levensduur van al uw boeken. Kaftpapier is een makkelijke en snelle oplossing om uw boeken mee te kaften, maar het is wel gevoeliger voor vocht en vuil.


Heeft u nog vragen over het bestellen van kaftfolie? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.