123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Lijmspray


Wilt u grote oppervlakken vastlijmen? Gebruik een van onze handige lijmsprays. De spray hecht op allerlei ondergronden en is geschikt voor het uitoefenen van hobby’s, doe-het-zelf-projecten en nog veel meer werkzaamheden. Schaf hier uw voordelige lijmspray aan!


Snelhechtende lijmspray kopen? Bestel voordelig online

Een lijmspray is zeer geschikt voor gebruik op grote oppervlakken. Door het tuitje wordt de lijm snel en evenredig verdeeld over de ondergrond. Hierdoor plakt het vrijwel direct vast aan het gewenste object en bent u binnen no-time klaar.

Wat is lijmspray?

Lijmspray zit vaak verpakt in een flacon/spuitbus en is geschikt voor tijdelijke of permanente hechting. Veel mensen gaan er graag mee aan de slag, omdat het snel en makkelijk in gebruik is. De spray staat bekend om zijn sterkte en vochtbestendigheid. Hierdoor blijft het geplakte object zeer goed vastzitten. 

Lijmspray voor allerlei toepassingen

Lijmspray is geschikt voor talloze projecten. Zo plakt u eenvoudig en snel papier, foto’s, posters en collages vast. Wist u dat het plaksel ook erg handig is voor allerlei hobby- en knutselprojecten? Zo bevestigt u in een handomdraai materialen als vilt, textiel, leer, kurk en piepschuim.

Hoe gebruikt u lijmspray?

Voordat u aan de slag gaat met de lijmspuitbus, is het handig om de fles goed te schudden. Daarnaast is het belangrijk dat beide oppervlakken schoon, vetvrij en droog zijn. Spray de lijm op ongeveer 25 cm afstand van het object en druk de ondergrond vervolgens stevig aan. Laat de lijm daarna een paar minuten drogen en uw gelijmde ondergrond is klaar voor gebruik!

 

Wilt u de lijmspray weer verwijderen? Schaf dan een verwijderaar voor lijmresten aan. Deze ontdoet het oppervlak van alle kleverige sporen. Daarnaast vindt u in onze webshop nog veel meer soorten lijm voor allerlei projecten. Bekijk ons diverse aanbod en schaf lijm aan die past bij uw klus.


Heeft u vragen over het bestellen van lijmspray? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.