123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Mondkapjes


Reizen met het vliegtuig? Dan heeft u een mondkapje nodig. Daarnaast kan het zijn dat u in sommige binnenruimtes geacht wordt een mondmasker te dragen. Zorg dus dat u er genoeg in huis heeft en bestel eenvoudig een herbruikbaar mondkapje of een set met mondkapjes voor het hele gezin. 
 


Bestel mondkapjes en bescherm uzelf

Onze 3-laags mondkapjes zijn dankzij de filterende werking zeer geschikt voor het dragen in openbare ruimten. Reist u met het vliegtuig? Dan is een mondkapje verplicht gesteld om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Daarnaast kunnen beheerders van bepaalde gebouwen zelf bepalen of u binnen een mondkapje moet dragen. Ook sommige sectoren hanteren hun eigen richtlijnen.

Mondkapjes met draagcomfort

Als u onderweg bent, is het dus verstandig om altijd een mondkapje bij de hand houden. Gelukkig zijn onze mondkapjes lichtgewicht en zo comfortabel mogelijk ontworpen: ze hebben een vervormbare neusboog en en elastische bandjes voor achter het oor. Hiermee creëren ze een optimale pasvorm voor uw gezicht. Onze 3-laags mondkapjes zijn van pluisvrij en huidvriendelijk materiaal gemaakt, wat bijdraagt aan het draagcomfort.

Soorten mondkapjes

Het RIVM adviseert het dragen van een medisch mondkapje van minimaal type II. U koopt deze mondkapjes in onze webshop in een set van 50 stuks (handig voor het hele gezin!). Daarnaast verkopen wij ook FFP2 mondkapjes en herbruikbare mondkapjes. Zo vindt u altijd de bescherming die u zoekt. 

Direct mondkapjes bestellen

Koop nu uw mondmasker, bijvoorbeeld voor in het vliegtuig, en zorg ervoor dat u verantwoord op pad gaat. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.