123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Monitorarmen

Verzekerd zijn van een optimale en ergonomische werkhouding? Een monitorarm zorgt ervoor dat uw scherm op de juiste hoogte staat, waardoor u urenlang comfortabel achter uw pc zit. Bij ons koopt u monitorarmen voor 1 tot 4 schermen. Wat is de beste optie voor uw werkplek?

1 - 0 van 0

Monitorarmen

Monitorarm kopen? Bestel voordelig online

Gemiddeld genomen, zitten we vaak urenlang achter ons computerscherm. Om te voorkomen dat rug- en nekklachten ontstaan, is een ergonomische houding heel belangrijk. Met een monitorarm kunt u uw scherm op de juiste hoogte plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om de monitor te kantelen, zwenken en roteren.

Wij hebben in ons assortiment monitorarmen voor 1 tot 4 schermen. De maximale schermgrootte, draagkracht en verstelbaarheid is per monitorarm verschillend. De meeste armen zijn voorzien van een klem, maar sommige modellen hebben zowel een klem als bladdoorvoer. Dankzij het meegeleverde montagemateriaal is het installeren van deze monitorarm heel eenvoudig. De sets van Filex Skylon voor 2, 3 of 4 monitoren zijn zelfs voorgeïnstalleerd en bevatten een kabelgeleider. Zo blijft uw werkplek netjes en georganiseerd.

Als u werkt met vertrouwelijke gegevens, die niet bestemd zijn voor anderen in uw (kantoor)ruimte, biedt privacyfolie uitkomst. De informatie op uw scherm is alleen te lezen vanuit een direct vooraanzicht. Daarnaast zorgt deze folie ervoor dat schittering wordt voorkomen en beschermt het uw scherm tegen krassen en vingerafdrukken.
Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.