123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Privacyfolie

Werkt u regelmatig met gevoelige data/vertrouwelijke gegevens in openbare ruimte? Voorkom dat anderen mee kunnen kijken op uw scherm. Gebruik privacyfolie om de kijkhoek te verkleinen. Wij hebben privacyfolie voor verschillende formaten laptops en monitoren.

Verklein de kijkhoek op uw scherm door een privacyscherm te kopen

Een privacyfilter voorkomt dat anderen vertrouwelijke informatie op uw scherm mee kunnen kijken Met behulp van deze folie, of beeldschermfilter, is uw scherm alleen te lezen vanuit een direct vooraanzicht, omdat de kijkhoek verkleind wordt. Dit is niet alleen handig wanneer u openbare plekken werkt. Ook op kantoor komt een privacyfilter goed van pas. Immers, niet alle informatie is bestemd voor directe collega's of klanten. Het Fellowes PrivaScreen is voorzien van Quick Reveal Tabs, zodat u snel en makkelijk uw scherm kunt delen met collega's, zonder dat zij hinder ondervinden van het privacyfolie. Wij hebben privacyfolie voor laptops, (breedbeeld)monitoren en iMacs.

 

De folie is eenvoudig te bevestigen en ook weer makkelijk te verwijderen. Waar mensen die schuin achter u of naast u staan een verduisterd scherm waarnemen, zult u zelf een kristalhelder scherm zien. 

 

Privacyfolie voor Apple Macbooks en iMacs

Heeft u snel last van vermoeide ogen? De Fellowes Privascreen speciaal voor Macbooks en iMacs heeft blue light reductie, wat helpt vermoeide ogen tegen te gaan. Daarnaast kunt u de achterkant van dit filter gebruiken voor een anti-spiegel effect.

Een extra bijkomend voordeel van privacyfolie is dat het schitteringen vermindert en uw beeldscherm beschermt tegen krassen en vingerafdrukken. Zo blijft uw monitor als nieuw! Geef omstanders geen kans om op uw scherm te kijken door privacyfolie te kopen.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten