123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Privacyfolie

 

Schermfolie voorkomt dat anderen meekijken op uw scherm. Deze privacyfolie plaatst u eenvoudig op uw scherm, waardoor de inhoud alleen recht van voren zichtbaar is. Ook voor uw laptop of monitor hebben wij een geschikte privacy screenprotector in ons assortiment!


1 - 24 van 31

Privacyscherm kopen voor uw laptop of monitor

Privacyfolie voorkomt dat anderen vertrouwelijke informatie op uw scherm kunnen zien. Dankzij deze speciale privacy screenprotector is uw beeldscherm namelijk alleen te lezen vanuit een direct vooraanzicht, omdat de kijkhoek verkleind wordt. Een privacyscherm wordt hierdoor ook wel een reflectiefilter genoemd. Vooral wanneer u op openbare plekken werkt, komt dit goed van pas. Maar ook op kantoor is het in sommige gevallen verstandig om schermfolie te gebruiken. Niet alle informatie is immers bestemd voor alle collega’s of klanten. Gebruikt u naast privacyfolie ook een speciaal laptopslot, dan kunt u helemaal veilig aan de slag in een openbare ruimte.

Schermfolie voor laptops, monitoren en iMacs

In ons assortiment vindt u een privacyscherm voor elk beeldscherm: van Apple Macbooks tot breedbeeldmonitoren en van 11 inch tot wel 27 inch. De schermfolie is eenvoudig te bevestigen en ook weer makkelijk te verwijderen. Terwijl mensen die schuin achter u of naast u staan een verduisterd scherm waarnemen, zult u zelf een kristalhelder scherm zien. Bovendien vermindert een privacyfilter schitteringen en beschermt het uw beeldscherm tegen krassen en vingerafdrukken. Een privacy screenprotector zorgt er dus ook voor dat uw monitor of laptop als nieuw blijft.

Speciale privacyfolie

Heeft u snel last van vermoeide ogen? Sommige schermfolies hebben naast een reflectiefilter ook een filter voor blauw licht. Aangezien dit een belangrijke veroorzaker is van hoofdpijn en vermoeidheidsklachten bij het werken op een beeldscherm, helpt deze privacyfolie ook vermoeide ogen tegen te gaan. Daarnaast kunt u de achterkant van sommige reflectiefilters ook gebruiken voor een anti-spiegel effect.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een privacyscherm?

Een privacyfilter werkt net zoals jaloezieën voor het raam. Het privacyscherm bevat heel veel kleine, verticale lijntjes, waardoor het zicht van de zijkant belemmerd wordt. Hierdoor ziet u het beeldscherm alleen op de juiste manier wanneer u recht van voren kijkt.

Hoe plaats ik een privacyfilter?

De meeste privacyfilters bevestigt u met plakstrips of magnetische strips aan de rand van uw monitor, laptop of tablet. Hierdoor is zowel het plaatsen als verwijderen zeer eenvoudig.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.